Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس سازمان غذا و دارو گفت: مجموعه غذا و دارو باید منسجم‌تر عمل کند، بنابراین برای مدیریت بهتر و هماهنگی بین نهاد‌های بیرونی، خواستار فعالیت اداره کل تجهیزات پزشکی به طور منسجم در سازمان غذا و دارو شدیم.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان مهدی پیر صالحی در مراسم تکریم از مسائلی، مدیرکل سابق تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت و معارفه مهندس صفوی، مدیرکل جدید تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: وضعیت تجهیزات پزشکی در دوران سخت تحریم، با مدیریت دکتر مسائلی دچار بحران نشد، اما ادامه کار سخت‌تر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درخصوص علت جایگزینی مدیر کل تجهیزات پزشکی نیز تصریح کرد: بین دارو و تجهیزات پزشکی تفاوتی وجود ندارد و هر دو برای بیمارستان‌های ما مهم و حیاتی هستند، اما مجموعه غذا و دارو باید منسجم ترعمل کند؛ در این راستا برای مدیریت بهتر و هماهنگی بین نهاد‌های بیرونی، خواستار فعالیت اداره کل تجهیزات پزشکی به طور منسجم در سازمان غذا و دارو شدیم.

پیرصالحی با تاکید بر اینکه در حوزه تجهیزات پزشکی هیچگونه کمبودی وجود نداشته است، اظهار امیدواری کرد: امید است، مهندس صفوی نیز با تکیه بر تجربیات خود در زمینه تجهیزات پزشکی، به طور منسجم این حوزه را مدیریت کند.

در ادامه این مراسم، رضا مسائلی، مدیرکل سابق تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت نیز درخصوص مهمترین اقدامات اداره کل تجهیزات پزشکی در دوره قبل، گفت: پایه‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی در اداره کل تجهیزات پزشکی به وجود آمده است و برند Imed که در حال حذف شدن بود، مجددا احیا شد.

وی افزود: همچنین در دوره قبل، کمیته تخصیص ارز، گروه نظارت بر تامین و توزیع و گروه امور گمرکی و بانکی تشکیل شده و سامانه توزیع نیز راه اندازی شد. به طور کلی، در حال حاضر در حوزه تجهیزات پزشکی، زیرساخت‌های قابل اتکایی به وجود آمده است.

مسائلی عنوان کرد: در حال حاضر، حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان تجهیزات پزشکی در مراکز بهداشتی و درمانی کشور تامین شده و ۱۰۰۰ تولیدکننده تجهیزات پزشکی و ۲۲۰۰ واردکننده تجهیزات پزشکی در کشور وجود دارد. همچنین حوزه صادرات تجهیزات پزشکی نیز بازاری حدود ۵.۲ میلیارد دلاری را در اختیار دارد که این امر نیز مستلزم مدیریت گسترده و توسعه وسیع است.

در ادامه این مراسم صفوی، مدیرکل جدید تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو نیز تاکید کرد: اولویت ما در این دوره، تامین کالا‌ها و تجهیزات پزشکی مورد نیاز با تکیه بر تولیدات داخلی و چنانچه لازم باشد از طریق واردات، خواهد بود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه تاکنون تجهیزات پزشکی کشور به خوبی تامین شده است، این روند در آینده نیز تداوم خواهد یافت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مسائلی غذا و دارو وزارت بهداشت تجهیزات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۵۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انبار داروی بیمارستان امام حسین دچار حریق شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بامداد روز گذشته پرسنل بیمارستان امام حسین (ع) در تماس با سامانه ۱۲۵ از آتش‌سوزی در انبار داروی این بیمارستان خبر داده و در درخواست کمک کردند که درپی آن بلافاصله ستاد فرماندهی آتش‌نشانان ایستگاه‌های ۲، ۹۳ و ۷۳ را به همراه خودروی حامل دستگاه‌های تنفسی به محل حادثه واقع در خیابان شهید مدنی جنوبی اعزام کرد.

بیشتر بخوانید: جزئیات تازه درباره پرونده مرگ زهره فکورصبور

با حضور آتش‌نشانان در محل مشاهده شد که آتش‌سوزی در طبقه همکف یک ساختمان دو طبقه با کاربری انبار دارو رخ داده است. این ساختمان در ضلع جنوب شرقی محوطه بیمارستان با کاربری انبار دارو به مساحت تقریبی ۱۰۰ مترمربع رخ بود و در زمان رسیدن نیروهای آتش نشانی بخشی از قسمت شرقی انبار کاملاً شعله ور بود و دود زیادی به اطراف زبانه می‌کشید. همچنین شعله‌های آتش در حال سرایت به قسمت‌های دیگر انبار دارو بود.

در این شرایط نیروهای عملیات بلافاصله پس از رسیدن به محل حادثه و مجهز شدن به تجهیزات حفاظت فردی و دستگاه‌های تنفسی ضمن قطع برق و گاز ساختمان به سرعت وارد انبار شدند و با استفاده از یک رشته لوله آبدهی، عملیات مهار آتش را آغاز کردند.

بنابراعلام آتش نشانی تهران، این آتش سوزی می‌توانست علت رخداد یک حادثه در سطح وسیع تر شود و خسارت مالی سنگینی برجای گذارد و موجب از بین رفتن داروهای کمیاب مختص بیماری‌های خاص نیز بشود که با سرعت عمل و دقت بالای آتش‌نشانان در کمترین زمان ممکن مهار و خاموش شد.

در پایان نیز آتش‌نشانان پس از مهار و اطفاء کامل آتش اقدام به لکه گیری و انجام عملیات تخلیه دود و ایمن سازی ساختمان کرده و با تحویل محل حادثه به پرسنل بیمارستان به ماموریت خود خاتمه دادند. علت این حادثه نیز ازسوی کارشناسان سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران بررسی و اعلام خواهد شد.


انتهای پیام/

کد خبر: 1228157 برچسب‌ها اخبار حوادث

دیگر خبرها

  • برپایی پاویون ملی دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲
  • انبار داروی بیمارستان امام حسین دچار حریق شد