Web Analytics Made Easy - Statcounter

سوالی که به طور معمول در برابر حجم بالای اعمال وحشیانه‌ی جیش العدل در ذهن مردم ایجاد می‌شود این است که چرا تا کنون با اقدامات تروریستی این گروهک برخورد جدی و قاطع نشده است؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، روزهای گذشته یکی از تلخ‌ترین حوادث تروریستی در جنوب شرق کشور اتفاق افتاد و طی آن 27 نفر از سربازان سبزپوش کشورمان، به انتهای مرامی رسیدند که آگاهانه آن را انتخاب کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شامگاه 24 بهمن ماه بود که خبر انفجار اتوبوس سپاه در جاده زاهدان خاش منتشر شد که به شهادت 27 نفر و مجروحیت تعدادی دیگر منجر گشت.در همان ساعات اولیه،گروهک تروریستی جیش العدل(بخوانید جیش الظلم) مسئولیت این حمله انتحاری به اتوبوس سپاه را بر عهده گرفت.

گروهک جیش العدل که بعد از عبدالمالک ریگی معدوم اعلام موجودیت کرده است،کارنامه‌ی سیاهی در اعمال تروریستی در منطقه دارد؛ حمله به قرارگاه مرزی سراوان در سال 92 و شهادت 14 نفر،ربایش پنج مرزبان در بهمن 92،حمله به پاسگاه مربانی و شهادت هشت مرزبان در فروردین 94،کمین و کشتار نه مرزبان در میرجاوه دراردیبهشت 94،ربایش 12 نیروی هنگ مرزی میرجاوه در مهر ماه 97 و این بار نیز حمله‌ی انتحاری به اتوبوس سپاه و شهادت 27 پاسدار در جاده‌ی خاش زاهدان از جمله اقدامات تروریستی وحشیانه‌ی این گروهک بوده است.

سوالی که بطور معمول در برابر این حجم از اعمال وحشیانه در ذهن مردم ایجاد می‌شود این است که چرا تا کنون با اقدامات تروریستی این گروهک برخورد جدی و قاطع نشده است؟

یک نکته را باید قبول کنیم که انجام عملیات تروریستی در دیگر کشورها توسط گروهک‌ها، تفاوت زیادی با انجام عملیات تروریستی در دیگر کشورها توسط یک کشور خاص دارد.

به طور معمول اگر یک دولت بخواهد حمله‌ای بر علیه منافع کشورمان انجام دهد، قطعا پاسخ کوبنده و لازم را دریافت می‌کند و می‌توان نمونه‌هایی از این ضربت‌های متقابل را در سوریه و عراق مشاهده کرد اما وقتی یک گروهک تروریستی که متاسفانه در خاک کشورمان زاییده شده و در خاک کشور همسایه استقرار دارد، عملیات تروریستی انجام می‌دهد برخورد با آنها متفاوت و نیازمند یک سری فعالیت‌های عملیات روانی و دیپلماسی و نهایتا عملیات سرکوب می‌باشد.

درگیری با گروه‌های تروریستی در مناطق مرزی دو ویژگی مهم دارد که فعالیت‌های ضد تروریستی را سخت می‌کند، اول دسترسی به مرز برای عبور و مرور راحت و در واقع فرار از دست نیروهای نظامی و دوم همکاری برخی از افراد بومی با تروریست‌ها که یا از روی خیانت و یا ترس انجام می‌شود و این نیز پیچیدگی برخورد با اقدامات گروهک تروریستی در مناطق مرزی را افزایش می‌دهد.

شاخه‌ی فکری عملیات انتحاری

عملیات انتحاری در زاهدان شبیه عملیات‌های انتحاری بود در سوریه و عراق توسط داعش انجام می‌شد و این نشان دهنده‌ی آن است که عربستان و برخی دیگر از کشورهای منطقه، روزی برای پرورش تروریست‌ها در سوریه و عراق تلاش می‌کردند و امروز هم همان شیوه‌ها را برای جیش العدل تجویز کرده‌اند و پشتیبانی مالی، آموزشی و تجهیزاتی آنها را بر عهده گرفته‌اند؛ بنابراین بخش فکری عملیات انتحاری زاهدان می‌تواند در خارج از مرزهای کشورمان باشد که قطعا پاسخ درخور را در زمان لازم دریافت خواهند کرد.

شاخه‌ی پشتیبانی عملیات انتحاری در داخل

باید قبول کنیم که یک عملیات ترویستی در قواره‌ای که در جاده زاهدان خاش انجام شد،حتما همراهی و همکاری عده‌ای در داخل مرز را به همراه داشته است و کم و کاستیهای احتمالی در کشف و شناسایی این عده هم باید بررسی شود تا هر کسی که به هر شکل برای انجام این عملیات همکاری کرده است، جزای سخت و دندان شکن نیروهای مسلح را دریافت کند تا برای همه درس عبرت باشد.

شاخه‌ی پشتیبانی عملیات‌های تروریستی

با توجه به اشراف اطلاعاتی در داخل کشور به نظر می‌رسد بخش عملیاتی حادثه تروریستی زاهدان خاش در اولین فرصت، ایران را ترک و احتمالا در مرزهای داخلی پاکستان مستقر شده‌اند. برخورد با یک گروهک تروریستی در داخل خاک کشور همسایه،حتما باید با همراهی و هماهنگی همان کشور انجام شود و رایزنی برای ایجاد این هماهنگی را هم دستگاه دیپلماسی بر عهده دارد.شناسایی اماکن استقرار نیروهای تروریست در داخل خاک پاکستان قطعا در توان نیروهای اطلاعاتی ما می‌باشد اما باید منتظر باشیم و ببینیم نیروهای مسلح، منتظر ایجاد هماهنگی با دولت پاکستان برای برخورد قاطع و کوبنده خواهند ماند یا بصورت انقلابی و با منطق "هیچ جا برای تروریست‌ها امن نیست"، آن ها را قلع و قمع خواهند کرد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۵۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین دادگاه منافقین در سال جدید آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری در مجتمع قضائی امام خمینی (ره) به صورت علنی برگزار شد.

گروهک تروریستی منافقین از خرداد ۱۳۶۰ و پس از عزل بنی صدر به صورت رسمی عملیات مسلحانه و ترور را برای مقابله با انقلاب مردم ایران برگزیده بود، در طول این سال‌ها دست به جنایات زیادی در حق مردم ایران زده است.

کارنامه جنایت‌های گروهک تروریستی منافقین، تاریخی سیاه و ضد بشری را شامل می‌شود که سند قتل عام بیش از ۱۷ هزار غیرنظامی ایرانی است.

در کارنامه این گروهک تروریستی فهرست بلندی از ترور شخصیت‌های سیاسی، علمی و مذهبی ایران وجود دارد؛ ترور ۷۲ نفر از شخصیت‌های سیاسی کشورمان با انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی، ترور ناکام مقام معظم رهبری، ترور شهیدان رجایی و باهنر، ترور آیت‌الله دستغیب، آیت‌الله قدوسی و آیت‌الله مدنی، ترور صیاد شیرازی و ترور دانشمندان هسته‌ای از دیگر اقدام‌های تروریستی این گروهک است از این روی دادگاه کیفری رسیدگی به اتهامات این گروهک از سال گذشته آغاز شده است.

نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به جنایات و اقدامات اعضای گروهک تروریستی منافقین ۲۱ آذر ۱۴۰۲ آغاز و تاکنون ۱۰ جلسه از دادگاه متهمان این پرونده برگزار و کیفرخواست متهمان توسط نماینده دادستان قرائت شده است.

کد خبر 6085985

دیگر خبرها

  • دور دوم رسیدگی به پرونده اعضای گروهک تروریستی منافقین
  • ببینید | آغاز دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین
  • دادگاه منافقین آغاز شد
  • برگزاری نخستین دادگاه منافقین در سال جدید آغاز شد
  • تبادل تروریست‌ها در بندر گوادر
  • آغاز دور جدید دادگاه سرکردگان گروهک تروریستی منافقین
  • آغاز دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین
  • علنی شدن حمایت اسرائیلی‌ها از گروهک تروریستی جیش الظلم + عکس
  • دست دیپلماسی در دست میدان
  • علنی شدن حمایت اسرائیلی‌ها از گروهک تروریستی جیش الظلم + سند