گلایه غرفهداران نمایشگاه تعاونیهای استان خراسان جنوبی از رونق نداشتن فروش محصولات
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۶۶۰۹۷
چهارمین نمایشگاه توانمندیهای خراسان جنوبی از ۲۲ بهمن کار خود را در محل نمایشگاه بینالمللی بیرجند آغاز کرده است. ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۵ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، 105 غرفه از تعاونیهای استان خراسان جنوبی در چهارمین نمایشگاه توانمندیهای خراسان جنوبی حضور یافتند تا به ارائه توانمندیها و محصولات تولیدی خود به طور مستقیم و بدون واسطه بپردازند.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
در بازدید از این نمایشگاه به سراغ تعدادی از غرفهداران رفتیم تا حال و هوای فروش محصولات آنان را جویا شویم.
رضایی مدیر یک تعاونی صنایع دستی در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: حدود سه سال از تاسیس این تعاونی میگذرد و در ابتدای تاسیس با 50 میلون تومان کار خود را با سه نفر آغاز کردیم.
وی افزود: کار ترمه و جاجیم بسیار هزینهبر است و اکنون ارزش تعاونی به 70 میلیون تومان رسیده است.
بازار فروش خوبی نداریم
رضایی بیان کرد: کار تولید ترمه و جاجیم در این سه سال افزایش یافته است اما تعداد افراد شاغل در این تعاونی هنوز افزایش نیافته است و بازار فروش محصولات در نمایشگاهها و ادارات استان است و در این نمایشگاه بازار فروش خوبی نداشیم.
مدیر این تعاونی صنایع دستی با اشاره به اینکه اگر محصولات به صورت عمده به فروش برسد سود بالاتری کسب میکنیم گفت: آن میزان که انتظار داشتم محصولات ما شناخته نشده در حالی که محصولات تولیدی کاملاً ایرانی است و اعضای تعاونی پشت چرخ مینشینند و وقت بسیاری برای تولید این محصولات صرف میکنند و انتظار میرود که اجرت کار و نتیجه کار خود را شیرین ببینند اما متاسفانه این جور نیست.
3 میلیارد دلار محصولات تعاونیها در سراسر کشور صادر میشودنمایشگاه دائمی عرضه محصولات تعاونیهای کشاورزی خراسان جنوبی افتتاح شدمحصولات تعاونیها وارد بورس میشودرضایی با بیان اینکه در زمینه بازاریابی محصولات شاید خودمان کم کار کرده باشیم ادامه داد: در این راستا باید تبیلغات بیشتری را انجام میدادیم و اکنون بیشترین تبلیغات و بازاریابی ما در فضای مجازی انجام میشود.
وی با توجه به اینکه آینده روشنی را برای تعاونی خود پیشبینی میکنیم گفت: این تعاونی در بیرجند مستقر است و گاهی اوقات محصولات تولیدی برخی از روستاها را به صورت عمده خرید میکنیم و با درصدی بالاتر از قیمت خرید به فروش میرسانیم و در این راستا برای محصولات روستاها بازاریابی انجام میهیم.
کار خود را با دریافت وام خوداشتغالی آغاز کردیم
به سراغ یکی دیگر از تعاونیهای خراسان جنوبی میرویم و با محمدحسین اربابی مسئول یک تعاونی روغنگیری نیز کلام میشویم و او در گفتگو با تسنیم اظهار داشت: حدود دو سال پیش کار خود را با دریافت وام خوداشتغالی از کمیته امداد خوسف آغاز کردیم و به تولید محصولات سالمی پرداختیم تا به مردم خراسان جنوبی ارائه دهیم.
وی در ادامه بیان کرد: در ابتدای کار 15 میلون تومان وام خوداشتغالی و 15 میلیون تومان سرمایه خود را برای تاسیس این تعاونی به کار بردیم و این تعاونی در خوسف مستقر است و در بیرجند مرکز استان نیز محلی برای فروش محصولات خود در نظر گرفتهایم.
اربابی به محصولات تولیدی این تعاونی اشاره کرد و افزود: در این تعاونی به تولید روغنهای گیاهی مانند کنجد، آفتابگردان، بادام تلخ و سیاه دانه و تولید صابون و ارده و کره بادام زمینی میپردازیم و در حال حاضر تنها 4 نفر در این تعاونی مشغول به کار هستند.
محصولات تعاونی به مشهد و زاهدان ارسال میشود
این مسئول تعاونی روغنگیری با بیان اینکه بیمه دستگاه و پرسنل در گذشته وجود داشت اما اکنون این طرح وجود ندارد ادامه داد: اکنون بیمه پرسنل بر عهده خود کارفرما است و ای کاش مسئولان دوباره این طرح را اجرایی میکردند تا گوشهای از مشکلات تعاونیها رفع میشد.
وی با اشاره به اینکه بازار فروش محصولات خوب است ادامه داد: با افزایش قیمتها تعداد مشتریان کاهش یافته و محصولات تعاونی به مشهد و زاهدان نیز ارسال میشود.
در روز اول نمایشگاه یک میلیون تومان فروش داشتیم
اربابی با بیان اینکه در روز اول برگزاری نمایشگاه حدود یک میلیون تومان از محصولات به فروش رسید گفت: از مسئولان درخواست داریم تا برنامهریزی کنند که بتوانیم مواد اولیه از جمله کنجد را با قیمت پایینتری تهیه کنیم تا بتوانیم محصولات با قیمت پایینتری به مشتری ارائه دهیم.
حسین مهرور مدیر یک تعاونی هنری نیز در این نمایشگاه در گفتگو با تسنیم اظهار داشت: حدود یکسال است از تاسیس این تعاونی میگذرد و در ابتدا کار خود را با سرمایه 50 میلیون تومانی آغاز کردیم و 7 نفر در این تعاونی مشغول به کار هستند.
وی به محصولات تولیدی این تعاونی اشاره کرد و گفت: در این تعاونی محصولات چوبی شامل تابلوهای سوخت نگار، معرق، مشبک و وسایل تزئینی چوبی تولید میشود و بازار فروش محصولات بیشتر در نمایشگاهها است و برخی اوقات سفارشات نیز داریم.
مسئولان هیچ حمایتی نکردند
وی با بیان اینکه این محصولات یک نوع هنر تازه و نو ظهور است ادامه داد: به همین دلیل هنوز مردم آشنایی کاملی با این هنر ندارند و بازار کار آن تعریف چندانی ندارند و بازار فروش این نوع محصولات در حد متوسط است.
مهرور به میزان فروش محصولات این تعاونی در نمایشگاه دستاوردهای تعاون خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: فروش در حد معمولی بوده است.
مدیر این تعاونی هنری با اشاره به اینکه مسئولان هیچ حمایتی از تعاونی ما نداشتند خاطرنشان کرد: از مسئولان درخواست داریم از تعاونیها حمایت کنند و برای پیشرفت تعاونیها و معرفی محصولات آنها به دیگر استانها تلاش کنند.
هنوز به مرحله سوددهی نرسیدهایم
محمدحسین آذرینصرآباد مدیرعامل یک تعاونی دیگر نیز در چهارمین نمایشگاه دستاوردهای تعاون خراسان جنوبی اظهار داشت: حدود 15 ماه از تأسیس این شرکت تعاونی در روستای نصرآباد با اعتبار 18 میلیون تومان میگذرد و در این مدت به تولید محصولات کشاورزی و صنایع دستی پرداختهایم.
وی با بیان اینکه 3 نفر مشغول به کار در این تعاونی هستند گفت: در این تعاونی اکنون محصولاتی نظیر صنایع دستی، حوله دستباف، دستمال سفره و شیرینی خانگی تولید میشود و تمام محصولات کار خود اعضای تعاونی است.
آذری با اشاره به اینکه تعاونی در روستای نصرآباد مستقر است ادامه داد: هنوز به مرحله سوددهی در تعاونی نرسیدهایم و مشکل ما کمبود نقدینگی است و تاکنون درآمد قابل توجهی نداشتهایم.
مالیات و بیمه گریبانگیر شرکتهای تعاونی
وی بیان کرد: برند تعاونی خود را ثبت کردهایم و برای بازاریابی در خارج از استان کارهایی را انجام دادهایم و اکنون محصولات تولیدی خود را به تهران، شیراز و برخی کشورهای خارجی صادر میکنیم.
مدیرعامل این تعاونی با تاکید بر اینکه بحث مالیات و بیمه گریبانگیر شرکتهای تعاونی است ادامه داد: در قانون آمده است که تعاونیها معاف از پرداخت مالیات هستند اما نمیدانیم چرا در استان ما اجرایی نمیشود و برخی از مسئولان سنگ جلوی پای تولیدکننده میاندازند که باعث دلسرد شدن افراد سرمایه گذار و کارآفرین میشوند.
مسئولان جلوی پای کارآفرینان سنگ اندازی نکنند
آذرینصرآباد گفت: با توجه به اینکه تاکنون فروشی در نمایشگاه توانمندیهای تعاون نداشتهایم و بازار فروش محصولات ما در خارج از استان است.
وی خاطرنشان کرد: مسئولان سعی کنند کارآفرینان را در مسیر طولانی روند اداری قرار ندهند و برای گرفتن یک پروانه باید 9 مرحله را بگذرانیم و این موارد سبب دل سردی سرمایه گذار میشود.
انتهای پیام/ ع
R41348/P/S6,56/CT7منبع: تسنیم
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۶۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
چهل سال بالندگیِ ابتکار امام
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، به مناسب چهلمین سال تأسیس جامعهالزهرا(س) نمایشگاه «40سال بالندگی» در معرفی دستاوردها و سرگذشت جامعه الزهرا برپا شده و مهیای بازدید عموم است. سراسر این نمایشگاه در دیوارنوشتهها و نمادهایی این نهاد حوزوی معرفی شده بود اما نکته جالب ماجرا، معرفی سیر تطور حوزه علمیه قم از زمان حضور اشعریون در این شهر بود. تبدیل شدن قم به یکی از پایگاه های شیعیان با حضور مهاجران یمنی و وفات حضرت فاطمه معصومه(س) در این شهر آغازگر ماجرای چندین قرن گذشته تشیع است.
در راهروی ابتدایی این نمایشگاه اسامی و تصاویری از علمای شاخص قم از جمله ملاصدرا، فیض کاشانی، قاضی سعید قم، میرزا حسن لاهیجی، میرزای قمی، سیدجواد فاطمی قمی و... آورده شده است و پس از ذکر مختصر سابقه هزار ساله قم در تاریخ علمی شیعه، وارد عصر بازتأسیس حوزه علمیه قم می شود. در همین حین یک چرخ خیاطی دستی قدیمی در گوشه یکی از غرفه ها جلب توجه می کند. این چرخ خیاطی نمادی از ایده شکل گیری اولین حوزه خواهران در قم در گوشه یک خیاط خانه است. تعدادی از خیاطان که لباس همسران و خانواده علمای قم را دوختودوز می کردند، به این همسران پیشنهاد می دهند که عده ای از بانوان و وابستگان به علما به دنبال تحصیل دین و فراگیری دانش دینی بروند. مرحومه فاطمه امینی طی این ایده اولین حوزه علمیه خواهران را در یک منزل مسکونی در سال 1351 در قم تأسیس کرد.
تا اینجا در غرفه پیش از پیدایش در جامعه الزهرا اطلاعاتی در قالب نوشته و لوح به مخاطب ارائه شد و در غرفه بعد که مربوط به عصر پس از انقلاب اسلامی است، با گذر از عکس امام خمینی (ره) داستان تأسیس جامعه الزهرا که اکنون بزرگ ترین نهاد علمی-دینی بانوان جهان تشیع است بر روی دیوار نگاشته شده و اولین هیئت مؤسس این نهاد نیز با درج تصاویر معرفی شده اند. آغاز و تأسیس جامعه الزهرا (س) در یک نمودار جالب از سال 63 تا کنون نوشته شده و نقاط تحول این نهاد نیز طی سالهای مختلف با ذکر شرحی از آن، مورد توجه قرار گرفته اند. در برخی از غرفه ها تصاویری از بانوان شهیدی که سابقه تحصیل در این نهاد را داشته اند، قرار داده شده است و که 4 تن از آن ها در عملیات های تروریستی داعش در خاک عراق به درجه شهادت رسیده اند.
استقرار و استحکام این نهاد نیز محور غرفه بعدی است که با شرح مفصلی مراحل تحول بزرگ ترین مرکز علمی بانوان تشیع معرفی شده است. آثار علمی تولید شده توسط دانش آموختگان جامعه الزهرا(س) به فراخور موضوع در غرفه های بعدی قرار دارد و افتخارات و جوایزی که کسب شده اند نیز در این نمایشگاه نام برده شده است.
دوره ده سال گذشته که با تلاش مدیران به عنوان دوره تحول جامعه الزهرا(س) نام گرفته مراحلی داشته که به صورت دقیق در یک لوح یا به قول معروف اینفوگرافی برای بازدیدکنندگان ارائه شده است. خدمات متنوع جامعه الزهرا برای دانشپژوهان و همچنین مردم جالب توجه بوده که در این نمایشگاه به طور مختصر معرفی شده است.
یکی از بخشهای جالب نمایشگاه «40 سال بالندگی» معرفی بخش بین الملل این نهاد علمی بوده که در طول حیات 40 ساله خود مشتاقان بسیاری را از سراسر جهان جذب کرده است. آموزش زبان فارسی یکی از مهم ترین مراحل آموزش طلاب غیرایرانی است که در جامعه الزهرا سابقه ای 40 ساله داشته و کتب مختلفی برای تحقق این امر تدوین شده است و در نمایشگاه نیز قابل مشاهده است. تصاویری از فعالیت های دانش آموختگان غیرایرانی به همراه شرح مختصری از این تلاش ها نوشته شده است. بانوی محترمه ای که در کشور خود مدرسه علمیه خواهران را با نام «جامعه الزهرا(س)» بنا کرده و بانوی دیگری که به تبلیغ دین در یکی از کشورهای آسیایی و جذب 500 نفر به تشیع مشغول بوده، جزئی از فعالیت های این پروانههای عاشق است. تعبیر «پروانههای عاشق» ابداع رهبر معظم انقلاب برای طلابی است که کشور خود را برای فهم علوم دینی به مقصد قم ترک کردند و خود را درگیر چالش های فراوانی در راه دین کردند.
در بخش انتهایی غرفه تصاویری از دانش پژوهان خارجی جامعه الزهرا قرار داده شده که دعوت حق را لبیک گفته اند. با نگاهی به تصاویر مشخص شد که همه این بانوان نسبتا جوان بوده و همین امر سبب شد بازدیدکنندگان سؤال کنند این افراد ترور شده یا به مرگ طبیعی از دنیا رفته اند. راهنمای نمایشگاه که با اکثر این بانوان آشنا بوده و از نزدیک فعالیت آن ها را در کشور خود دیده است، گفت: اطلاع چندانی نداریم اما تا وقتی در ایران بوده اند و یا ملاقاتی در کشور خود با آن ها داشته ایم، بیماری در اکثر آن ها مشاهده نکردیم.
پرچم کشورهای اسلامی در مرکز این غرفه قرار داشت و گزارش مفصلی از فعالیت های آموزشی این نهاد بزرگ حوزوی برای بانوان شیعه سراسر جهان ارائه شد. از نکات جالب توجه همکاری «جامعه الزهرا(س)» با «جامعه المصطفی(ص)» در برپایی مدارس علمیه در خارج از ایران است که دانش آموختگان این مرکز علمی اساتید برخی مراکز تأسیس شده توسط جامعه المصطفی در خارج از کشور بودند و هر دو یک هدف را دنبال می کنند.
پایان بخش این نمایشگاه غرفه «عرصه خدمت» بود که فعالیت های تبلیغی بانوان را با تنوع بالا و توضیحات مختصر ارائه می کرد. برپایی یک مهد کودک مجهز که وظیفه آموزش و نگهداری کودکان دانش آموختگان را بر عهده داشته و تدوین کتب دینی مناسب این کودکان یکی از فعالیت های برجسته جامعه الزهرا است. مجتمع آموزشی و تربیتی هدی که در مناطقی از کشور شعبه های آموزشی دارد نیز یکی از خدمات برجسته ای است که ثمرات فراوانی داشته و در این نمایشگاه به طور مفصل تشریح شده است. تصاویری از سوابق و آثار بانوان مجتهده ای که تدریس و تحصیل در جامعه الزهرا مشغول بودند نیز در این نمایشگاه قرار داده شده است.