Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - اگر در پایبند بودن به چشم‌انداز، وسواس زیادی به خرج دهید، در اینصورت بازار مصرف و همینطور فرصت پیاده‌سازی ایده‌تان را از دست خواهید داد. بسیاری از کارآفرینان و سرمایه‌گذاران می‌توانند تصدیق کنند که برقراری تعادل میان مصمم بودن به رسیدن به چشم‌انداز شرکت از یک سو و درنظر گرفتن نیازهای مشتریان، یک نکته ظریف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از inc یک شرکت نوپا با نام کرشندو، یاد گرفت که چطور بهره‌گیری از افراد کارآزموده می‌تواند چشم‌انداز آن را فراتر از راهبرد رهنمون شده و به مرحله اجرا درآورد. کرشندو در تلاش است تا با کمک کردن به کارمندان، محیط‌های کاری جامعی و متنوعی برای افراد گوناگون پدید بیاورد. فناوری این شرکت، به‌صورت هفتگی و با استفاده از یادگیری ماشین، به کارمندان محتوایی ارائه می‌دهد و برای هر فرد مسیر یادگیری منحصربفردی ایجاد می‌نماید.
 
کرشندو در آغاز درنظر داشت با تحلیل محیط کاری، مسأله محیط‌های کاری نامناسب را با ایجاد سامانه‌ای حل و فصل کند؛ بدین‌ترتیب که برای هر کارمند، یک پروفیل یادگیری ایجاد می‌نمود و سپس توصیه می‌کرد که چطور باید رفتارشان را تطابق دهند.

استادان در جلسات مختلف این پرسش را مطرح کردند که آیا شرکت‌های مختلف در قالب مشتری کرشندو، این راهکار را قبول دارند یا نه. با اینکه چنین راهکاری با چشم‌انداز بنیانگذاران کرشندو جور در می‌آمد، اما آیا یک مدیر اجرایی منابع انسانی، راهکاری را می‌پذیرفت که باعث پولاریزه شدن محیط کاری شود به‌طوری که کارمندان احساس کنند کسی آنها را می‌پاید؟
 
این گروه تلاش کرد تا با صحبت با مشتریان بالقوه بیشتر و بیشتر، فرضیات خود را به چالش بکشد. در ابتدا، بازخوردی که دریافت کردند این بود که مشتریان دوست دارند محیط کار تنوع داشته باشند. ولی با مصاحبه‌های بیشتر، کرشندو متوجه شد محصولی که در حال خلق آن است، جذابیت چندانی برای مشتریان ندارد. مشتریان، چشم‌انداز کرشندو را درک می‌کردند؛ ولی احساس می‌کردند که تنها بخش کوچکی از کارمندان‌شان با آن احساس راحتی خواهند داشت.
 
کرشندو به بازنگری و ارزیابی چشم‌انداز خود پرداخت تا ببیند چه راهکاری می‌تواند برای بازار مناسب باشد. بنیانگذاران این شرکت معتقد بودند که چشم‌انداز آنها، بر هدفشان متمرکز است، در حالی که محصول آنها توجه چندانی به نیازهای مشتری ندارد. آنها جلساتی برگزار کردند تا به حل و فصل این مسأله بپردازند. آنها می‌خواستند متوجه شوند که راهکاری آنها برای تغییر رفتارهای محیط کاری، چه نتیجه‌ای می‌تواند داشته باشد.
 
مدیران کرشندو به سراغ استادان و همینطور مشتریان رفتند و بازخوردهای کاملاً متفاوتی دریافت کردند. برخی از این بازخوردها به آنان کمک کرد تا محصول خود را دوباره شکل دهند. یک استاد کهنه‌کار در صنعت، به مدیران کرشندو توصیه کرد که تنها بر فناوری تمرکز داشته باشند و یک ابزار ارزیابی نیز ایجاد نمایند. این ایده در کرشندو با استقبال فراوانی روبرو شد.
   
دانیل توبا (یکی از بنیانگذاران کرشندو) می‌گوید: «بهترین توصیه‌ای که از سوی یکی از کهنه‌کاران دریافت کردیم، این بود: تا وقتی که قرار نیست چیزی را بفروشید، آن را تولید نکنید.» در واقع این استادان به مدیران کرشندو کمک کردند تا به چیزهایی فراتر از چشم‌اندازشان نگاه کنند؛ مواردی همچون کامیابی تجاری و نیازهای مشتریان.
 
سرانجام، این گروه با اصلاح خود، راهکاری را پیاده‌سازی کرد که میان چشم‌انداز و نیازهای مشتری، یک تعادل برقرار می‌ساخت. کرشندو راهکاری اندیشید که به یکپارچه‌سازی تنوع و گونه گونی در میان کارکنان شرکت می‌پرداخت و تغییرات رفتاری مناسب را پیشنهاد کرد که برای شرکت‌ها و کارمندان‌شان مطلوبیت داشت.
 
کرشندو یاد گرفت ایجاد تعادل میان ماندن در مسیر درست و گوش فرا دادن به نیازهای مشتریان، یک نکته بسیار ظریف است. در واقع آنها به این نتیجه رسیدند که برای اجرایی کردن چشم‌انداز، لازم است استادانی شناسایی کنند که آنها را به چالش می‌کشند، بینش‌ها‌یشان را با آنان در میان می‌گذارند و برای کمک به شناسایی مسأله درست، پرسش‌های مناسبی مطرح می‌کنند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: هوش مصنوعی استارتاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۶۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نور مصنوعی رشد گیاه در ایران از راه رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، زمانی، مدیرعامل شرکت پرتو رشد نوین ویژن با برند تجاری ایران گرولایت گفت: این شرکت دانش بنیان، اولین تولید کننده لنز در کشور، اولین تولید کننده سبدهای هیدروپونیک، اولین تولید کننده بسترهای کشت طبقاتی هیدروپونیک، اولین سازنده پلنت فکتوری یا کارخانه گیاهسازی و اولین و تنها متخصص ساخت نورهای رشد گیاه مصنوعی در کشور است که در دو مورد اخیر اولین تولید کننده در منطقه هم محسوب می شود.

وی خاطرنشان کرد: سال‌ها پیش، متوجه یک نیاز بزرگ در بخش کشاورزی کشور شدیم و آن فناوری تکنولوژی جایگزینی نورهای مصنوعی به جای نور خورشید است. این تکنولوژی، در تمام دنیا با سرعت بالایی در حال گسترش بود اما در کشور ما توجه زیادی به این موضوع نمی‌شد. بنابراین با تشکیل گروهی از نخبگان و دانشجویان برتر رشته‌های فیزیک، علوم کشاورزی، باغبانی و الکترونیک تصمیم گرفتیم تا گروه تحقیقاتی را تشکیل بدیم و این فناوری را در کشورمان بومی‌سازی کنیم.

زمانی ادامه داد: از سال ۹۱ تا سال ۹۵ این گروه تحقیقاتی به کار خود ادامه‌داد و پس از رسیدن به یافته‌های علمی و آزمایش‌های اولیه در زمینه تاثیر نور بر عملکرد فتوسنتز گیاه در تیمارهای مختلف، تاسیس شرکت پرتو رشد نوین ویژن را در دستور کار خود قرار دادیم و در نتیجه آن توانستیم در زمینه تولید نورهای رشد گیاه و کشاورزی عمودی با استفاده از نورهای مصنوعی در کشورهای حوزه خلیج فارس اولین باشیم و در حال حاضر سایر تولید کنندگان در کشورهای صاحب فناوری و صنعت، اطلاعات خود را با ما به اشتراک می‌گذارند.

وی تصریح کرد: در تکنولوژی نورهای مصنوعی برای تامین نیاز فتوسنتز گیاه نانومترهایی از خورشید که عملکرد مثبت و بیشتری در ایجاد عمل فتوسنتز بر روی گیاه دارند از طیف خورشید فیلتر شده و به وسیله تکنولوژی ال ای دی و وابسته به نوع واریته گیاه کنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا نیاز گیاه را برطرف کنند.

به گفته او، در نتیجه این امر در هر فضایی و به دور از نور خورشید می توانیم به راحتی گیاهان را پرورش دهیم که نمونه آن در ایستگاه فضایی ناسا نیز وجود دارد و طی آن، برای تامین غذای مسافران این فضاپیماها از تکنولوژی نورهای مصنوعی برای تولید محصول در فضا استفاده می‌شود.

زمانی همچنین تصریح کرد: مطمئناً بزرگ‌ترین مزیت این فناوری موضوع کاهش مصرف آب است که امری حیاتی برای کشورمان محسوب می شود. در واقع با توجه به تحقیقات علمی صورت گرفته در این فناوری با حذف گرمای خورشید و سایر عوامل طبیعی و استفاده از فناوری کشت هیدروپونیک توانسته‌ایم مصرف آب را تا ۱۵۰ برابر کاهش دهیم که این عددی شگفت انگیز است برای کشوری که در تامین نیاز آب شیرین خود مشکل دارد.

زمانی با بیان اینکه این تکنولوژی بدون شک آینده نجات بشریت از گرسنگی است، افزود: باید توجه داشت که فناوری استفاده از نور مصنوعی گلخانه‌ها هر روز به سطح جدیدی از خود می‌رسد و تحقیقاتی که از ۱۰۰ سال پیش شروع شده است هر روز به روز رسانی می‌شود.

مدیر عامل شرکت ایران گرولایت همچنین تصریح‌کرد: این شرکت موفق شده‌است چندین کارخانه گیاهی را در کشور راه‌اندازی کند، در زمینه تولید نورهای مکمل گلخانه برای گلخانه‌های سنتی با افزایش طول روز در فصول پاییز و زمستان بیش از ۴۰ درصد بهره‌وری این گلخانه‌ها را افزایش داده‌است و این برای تولید محصولات کشاورزی امری شگفت انگیز است.

وی ادامه داد: شرکت پرتو رشد نوین به عنوان تنها تولید کننده و اولین تولید کننده نورهای تخصصی رشد گیاهان در ایران هر روز در حال توسعه و آموزش کشاورزان جهت آشنایی با این تکنولوژی است که موجب بالا بردن بهره‌وری گلخانه‌هایشان می شود.

زمانی اظهار داشت: این شرکت توانسته است در اکثر دانشکده‌های کشاورزی و موسسات تحقیقاتی و علمی حوزه علوم باغبانی، فضایی را توسط این تکنولوژی تجهیز کرده و به صورت رایگان در اختیار دانشجویان مقطع دکتری و کارشناسی ارشد این رشته قرار دهد.

به گفته او، با آموزش کشاورزان و گلخانه داران هر روز نیاز کشور به استفاده از این تکنولوژی برای افزایش بهره‌وری بیشتر خواهد شد. شرکت پرتو رشد نوین هم سعی کرده است تا هر روز گام بلندتری را در مسیر تولید و تامین تمام قطعات مورد نیاز خود در کشور بردارد و با همکاری با سایر شرکت‌های دانش بنیان از خروج ارز برای بومی‌سازی و استفاده از این تکنولوژی اقدام کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به انعقاد قراردادهایی که با خارج از کشور از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس داشته ایم امیدواریم که بتوانیم این فناوری را بیشتر گسترش دهیم و با توجه به قیمت رقابتی محصولات ایران گرولایت با کشورهایی مانند کشور چین می کوشیم تا این بازارها را از آن خود کنیم.

کد خبر 6078814 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • لزوم ارایه برنامه جامع در حوزه فرهنگ و اقتصاد برای تحقق شعار سال
  • تدوین طرح جامع فرودگاه پارس آباد
  • هوش مصنوعی چینی در رقابت با ChatGPT
  • دست انداز تازه برای واگذاری سرخابی ها به بانکها / مال بد،بیخ ریش صاحبش ماند!
  • رکوردشکنی هوش مصنوعی چینی
  • iOS۱8 با ویژگی‌های هوش مصنوعی عرضه می‌شود
  • روش‌های ارتباطی موثر در فروش: کلیدی برای موفقیت تجارت
  • برخورداری ۲۶ شهر و ۵۸۷ روستای استان از نعمت گاز طبیعی
  • نور مصنوعی رشد گیاه در ایران از راه رسید
  • رشد شاخص S&P در سال ۲۰۲۳