Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران – ايرنا – معاون رئيس جمهوري آمريکا امروز(شنبه)درجريان سخنراني درکنفرانس امنيتي مونيخ بار ديگرخواهان خروج کشورهاي اروپايي از برجام شد.

به گزارش رسانه هاي غربي، مايک پنس در سخنراني خود بار ديگر از کشورهاي اروپايي امضا کننده برجام خواست تا از اين توافق خارج شده و بر تهران فشار وارد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دولت دونالد ترامپ روز 18 ارديبهشت ماه سال جاري کشورش را از توافق 1+5 با ايران خارج کرده و تحريم ها را عليه کشورمان بازگرداند.اين اقدام با انتقاد شديد ديگر کشورها از جمله کشورهاي اروپايي مواجه شده و آنها اعلام کردند که به اين توافق پايبند مي مانند.
کشورهاي اروپايي ضمن فعال کردن قانون انسداد براي حمايت از شرکت هاي خود در تجارت با ايران، همچنين سازوکار مبادلات تجاري با ايران را نيز براي تجارت ايران با ساير کشورها و اروپا فعال کردند.
پنس با تکرار اتهامات گذشته و تکراري مقامات آمريکايي، ايران را متهم به يهودي ستيزي و حمايت از تروريسم کرد و مدعي شد که اين بزرگترين تهديد تروريستي و مانعي براي صلح در منطقه است.
به گزارش ايرنا، صدراعظم آلمان و وزارت امور خارجه فرانسه پيش از سخنراني معاون رئيس جمهوري آمريکا، امروز بار ديگر بر حمايت خود از برجام تاکيد کردند.
پيش از اين فدريکا موگريني، مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا نيز بر پايبندي اين اتحاديه به برجام تاکيد کرده بود.وي ديروز(26 بهمن)در کنفرانس امنيتي مونيخ گفت حفظ توافق هسته‌اي با ايران مساله‌اي امنيتي است.
کنفرانس سالانه مونيخ از ديروز 26 بهمن آغاز شده و فردا 28 بهمن پايان مي يابد.
پيشتر برايان هوک نماينده آمريکا در امور ايران در خصوص سخنراني مايک پنس معاون رئيس جمهوري آمريکا در نشست ورشو و تفاوت اساسي اروپا و آمريکا در تعامل با ايران افزوده بود: مطمئنا در خصوص توافق هسته اي با اروپايي ها اختلاف نظر داريم و به اين توافق رسيديم که به توافق نرسيم.
اروپام**3092**1590
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۶۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار یونکر درباره خطر وقوع جنگی بزرگ

رئیس سابق کمیسیون اروپایی درباره وقوع جنگی بزرگ در سایه لفاظی های جنگ طلبانه در جریان جنگ اوکراین هشدار داده و بار دیگر از ایده تشکیل ارتش اروپایی حمایت کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، یان کلود یونکر، رئیس سابق کمیسیون اروپایی در گفتگو با کلاینر سایتونگ درباره وقوع جنگی بزرگ در سایه لفاظی های جنگ اوکراین هشدار داد.

وی با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین، در این باره هشدار داد که فقط درباره سلاح صحبت شود.

یونکر در مصاحبه ای با کلاینه سایتونگ گفت: اروپا در حال و هوای قبل از جنگ است زیرا برخی از اظهارات و موضع گیری ها مرا به یاد لفاظی های جنگ سرد می اندازد.

این مقام سابق اروپایی تاکید کرد که در این شرایط فقط در مورد سلاح صحبت می شود.

وی ابراز امیدواری کرد که لفاظی های جنگ منجر به "جنگ بزرگ" نشود.

هم زمان یونکر مدعی شد که این شرایط تقصیر اروپا نیست، بلکه به دلیل "سوء رفتار گسترده" ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه بوده است.

وی همچنین گفت که پوتین را به خوبی می شناسد.

یونکر در این باره گفت: من احتمالاً یکی از اروپایی‌هایی هستم که طولانی‌ترین و صمیمی‌ترین صحبت‌ها را با او ( پوتین) انجام داده‌ام. من ساعت‌ها، حتی شب‌ها، به زبان آلمانی، بدون دخالت دیپلمات‌ها یا مترجمان، با او صحبت می‌کردم. اما اکنون دلسرد شده ام.

وی در بخش دیگری از این گفتگو در این باره که هشدارهای کشورهای اروپای شرقی درباره حمله روسیه را جدی نگرفته است، ابراز ناراحتی کرد و به خطای خود در این راستا اعتراف کرد.

یونکر در پاسخ به این سوال که آیا پوتین نباید در جنگ پیروز شود، پاسخ داد: "بله، زیرا او (پوتین) خشن تر می شود." این امر مستلزم آن است که اروپای غربی و باستانی ها فعالانه از اوکراین حمایت کنند.

وی همچنین گفت: من یک جنگ‌افروز نیستم به این معنا که می‌خواهم فقط درباره سلاح صحبت کنم. من معتقدم که برای پایان دادن به این جنگ باید به دنبال قالب‌های دیگری در پشت جبهه تسلیحاتی باشیم.

یونکر در عین حال گفت: اما این جنگ نباید به صلح دیکته شده از طرف روسیه بیانجامد. باید از این امر جلوگیری کرد.

وی درباره ایده اخیر امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه درباره اعزام نیرو به اوکراین گفت که این ایده او را شگفت زده کرد، اما او را شوکه نکرد.

یونکر افزود: همچنین یک استراتژی سنجیده در این مورد وجود دارد که می گوید نباید به دشمنی که به عنوان یک مخالف ظاهر می شود گفت که چه خطوط قرمزی وجود دارد و من این را در رده حرکات تاکتیکی قرار می دهم.

در بخش دیگری از سخنانش از ایده ارتش اروپایی طرفداری کرد و گفت: اما اجرای آن چندان آسان نیست. این تفکر در اروپا ملی باقی مانده است و باید اروپایی شود.

اوکراین| دلیل اصلی حمایت اتحادیه اروپا از کی‌یفامکان میانجیگری هند در حل مناقشه روسیه و اوکراین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پوتین: ادعای برنامه ریزی ما برای جنگ با اروپا بی اساس است
  • تاکید آلمان بر لزوم سیاست دفاعی مشترک اروپایی
  • ماکرون پیمان مرکوسور را رد کرد
  • اروپا قواعد گمرکی علیه اوکراین را تشدید می‌کند
  • سفر قریب‌الوقوع بلینکن به سه کشور اروپایی
  • وزیر خارجه آمریکا هفته آینده به سه کشور اروپایی سفر می‌کند
  • عراق همچنان «خویشاوند» ایران / روابط تهران- بغداد در ۱۴۰۲
  • توافق وزرای اروپایی برای کاهش خشم کشاورزان
  • دفاع اروپایی مقابل تکروی آمریکایی / خطر بازگشت ترامپ؛ قاره سبز چه گزینه هایی دارد؟
  • هشدار یونکر درباره خطر وقوع جنگی بزرگ