Web Analytics Made Easy - Statcounter


فرخی در گفتگو با «اتاق نیوز» در خصوص انتخابات با بیان اینکه متاثر میشوم وقتی میشنوم ملاک انتخاب اقبال است نه ایمان، افزود: مسئولین از فرصت های فضای مجازی برای ارتباط مستقیم وموثر با مردم بهره ببرند ، تعامل با مردم راهگشاست اما در غالب گفتگو نه (من بگم تو نگو) .
وی اظهار داشت: بورس، بانک و بیمه در خدمت خود هستند تا در خدمت اقتصاد کشور در حالی که اقتصاد کشور برای برون رفت از بحران محتاج سیاست زدایی است، مبارزه با تحریم نسخه قرآنی دارد، خدا نکند میان ما و قرآن فاصله ایجاد شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کاندیدای انتخابات اتاق بازرگانی خراسان رضوی گمرک جمهوری اسلامی ایران را عامل اصلی اختلال در نظام اقتصادی کشور دانست و تصریح کرد: از نظر من گمرک مسئول اختلال درعرضه و تقاضا و ریشه کن شدن کریدورهای ترانزیت ایران و البته بنیان ایجاد انگیزه انجام قاچاق کالا و ارز است، نکته اینجاست اخلال پیشه به دنبال مخل میگردد ؟! بکار بردن کلمه قاچاق در موضوع تخلفات گمرکی خلط مبحث است، تخلفات گمرکی به معنی عبور از قوانین گمرکی باید «تخلفات گمرکی» نامیده شود .
این فعال اقتصادی یادآور شد: حمایت اتاق های بازرگانی از سازمان تعزیرات حکومتی خود زنی بود تا حمایت از قانون، البته نکته جالب کنترل قیمت‌ها بود که قرار است با «بازرگان کشی »شکل بگیرد نه «مدیریت اقتصادی».
وی با اشاره به اینکه تعدد قوانین در دسته بندی های مختلف در موضوع واحد تنها می تواند حاکی از بی قانونی و یا نقض مشهور در قانون باشد، ادامه داد: وقتی در انجام کسب و کاری مانع تراشی میشود فقط به این فکر میکنم پشت این صحنه قرار است برای چه کسی یا کسانی رانت ایجاد شود، شاخص روانی در کسب و کار از آن شاخص های دوست داشتنی که دوس، داشتنش را بر ما نمی پسندند، شاید هنوز مفهوم این شاخص پوشیده مانده است .
فرخی افزد: ظهور و بروز کارت های بازرگانی بی اصالت و هدفدار موجود علاوه براینکه حاکی از نقص قوانین است، نمود بی کفایتی مسئولان ذیربط در اتاق های بازرگانی است، چه کسی باید مقابل آبروی تجار پاسخگو باشد؟
کاندیدای انتخابات اتاق بازرگانی مشهد یادآور شد: میدانید چرا حرف ها و رفتارهای عوام فریبانه مرسوم شده و کسی از آن ابایی ندارد؟ این رفتار حاصل بی توجهی ماست، اینکه به محتوی توجه نمی کنیم .
این فعال اقتصادی در خصوص اهمیت نقش پیش کسوتان اظهار داشت: پیش کسوت نماد حرمت است نه سند مالکیت، این احترام را در بوته تمایلات شخصی به آتش نکشیم، این از ارکان بازار است، نمی دانم چرا در کشور مدیران خنثی از ماندگاری بهتری برخوردارند شاید سکون و بی هنری ایجاد حاشیه امن می کند، سوال اینجاست این امنیت حاصل آمده مورد کدام بهره برداری قرار می گیرد ؟

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: اتاق بازرگانی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۸۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی راهکارهای رفع چالش های ارزی فعالان اقتصادی


دکتر محمد مخبر در این جلسه با  تاکید بر اینکه نجات اقتصادی کشور با مدیریت، منابع و خلاقیت مردم امکانپذیر است تصریح کرد: اتاق بازرگانی و اتاق تعاون مهمترین تشکل های بخش خصوصی هستند که با آگاهی از وضعیت بازار و اقتصادی جامعه می توانند به حضور و مدیریت مردم در بخش اقتصادی کشور کمک شایان توجهی نمایند و دولت به دنبال آن است که با بهره گیری از توانایی های بخش خصوصی و اتاق ها در راستای تحقق شعار سال گام بردارد.

معاون اول رییس جمهور افزود: اتاق ها و همچنین سایر تشکل ها فرصتی مهم برای تحقق شعار سال هستند که از ابتدای سال جاری بصورت سازمان یافته جلساتی با بخش خصوصی برگزار شده است و در این جلسات پیشنهادات و موانع برای حضور پررنگ فعالین اقتصادی و مردم در اداره اقتصاد کشور بررسی می شود.

وی با اشاره به مشارکت اتاق بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی در دوره متوسطه دوم با کمک وزارت آموزش و پرورش افزود: طرح اتاق در این زمینه از جمله سفیران مهارت و آموزش مربیان فنی و حرفه ای در کارگاه ها و کارخانه های مرتبط با بخش خصوصی می تواند به تربیت نسلی ماهر و با امنیت شغلی کمک نماید.

دکتر مخبر اظهار داشت: در بسیاری از شهرها تناسبی بین فارغ التحصیلان و نیازهای شغلی در آن منطقه وجود ندارد و در کنار آن نیز بسیاری از فارغ التحصیلان به دلیل عدم یادگیری مهارتهای لازم در محیط های آموزشی آمادگی حضور در بازار کار را ندارند که دولت با همکاری بخش خصوصی به دنبال حل این مشکلات است.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه طرح ایجاد هنرستان ها در کنار کارگاه ها و کارخانه ها اقدامی بسیار مهم برای آموزش دانش آموزان و آشنایی با محیط کار واقعی است، تصریح کرد: برنامه مهارت افزایی اتاق بازرگانی در وزارت آموزش و پرورش و نیز در محیط های دانشگاهی با همکاری وزارت علوم توسعه یابد.

وی باقدردانی از تلاش های اتاق بازرگانی برای پیشگیری از مهاجرت نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی تاکید کرد: پیشنهادات و اقدامات اتاق برای بورسیه شدن نخبگان و فارغ التحصیلان و اطمینان از آینده شغلی آنان در کارخانه ها و بنگاه های بزرگ اقتصادی نقطه امیدی برای نسل جوان و کاهش نرخ بیکاری در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی خواهد بود.

دکتر مخبر در خصوص رفع چالش های ارزی فعالان اقتصادی و راهکارهای اتاق بازرگانی و دولت در این زمینه تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد تا با همکاری بانک مرکزی و اتاق برای مدیریت ارز،‌رفع تنگناها و پوشش ریسک ارز در سریع ترین زمان ممکن کارگروه و تیمی تشکیل تا پیشنهادات عملیاتی در کوتاهترین زمان ممکن پیاده سازی شود.

معاون اول رییس جمهور رسوب کالا در مبادی گمرکی را یکی از مهمترین دغدغه های دولت عنوان کرد و افزود: رویه کنونی در ثبت سفارش و تخصیص ارز باید تغییر یابد که اتاق بازرگانی به دلیل تجربیات گوناگون در واردات و صادرات کالا و همچنین تشکیل کمیته های تخصصی رسوب کالا در این اتاق پیشنهادات و راهکارهای عملیاتی خود را به دولت ارائه نماید تا از تجربیات آنان در راستای جلوگیری از انبار شدن کالاها در مبادی گمرکات کشور استفاده شود.

در این جلسه گزارشی از چگونگی مشارکت اتاق بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی در دوره متوسط دوم با همکاری بین اتاق و دولت ارائه و ضرورت های منافع ارتقای نظام مهارت آموزی در هنرستان ها برای بخش خصوصی، دولت و دانش آموزان و خانواده ها بررسی شد.

طبق این گزارش پیشنهاد شد،کارگروه مشترکی با حضور سازمان مالیاتی،‌ وزارتخانه های اقتصاد و آموزش و پرورش و اتاق بازرگانی، ظرفیت های موجود در قانون برای گسترش مشارکت بخش خصوصی در توسعه آموزش های مهارتی در مقطع آموزش متوسطه دوم تشکیل شود.

همچنین طرح ملی سفیران مهارت برای اطلاع رسانی عمومی و جلب مشارکت بخش خصوصی در توسعه هنرستان های کشور با پیشنهاد اتاق مبنی بر همایش ملی « سفیران مهارت» توسط وزارت آموزش و پرورش بررسی  و برگزار شود و همچنین در صورت موافقت در کارگروه مشترکی آموزش های ضمن خدمت به مربیان فنی و حرفه ای بصورت عملی و حضور در کارخانه ها ارائه گردد.

در ادامه نیز راهکارهای اتاق بارزگانی در خصوص حل مسئله مهاجرت نخبگان و فارغ التحصیلان ارائه شد که اتاق بازرگانی از همکاری و مشارکت با وزارت علوم و ایجاد برنامه ای مدون برای بورسیه کردن فارغ التحصیلان و نخبگان از زمان تحصیل برای اطمینان از آینده شغلی جوانان خبر داد که با همکاری و هماهنگی های انجام شده تا اواسط سال جاری پیاده و عملیاتی شود.

رفع چالش های ارزی فعالان اقتصادی در راستای تحقق رشد صادرات ۳۳ درصدی نیز گزارش دیگر این جلسه بود که طبق آن برای تحقق اهداف رشد صادراتی و تولیدی کشور در چهار محور مدیریت بازار ارز، رفع چالش های ارزی صادرکنندگان، رفع تنگناهای ارزی وارد کنندگان و پوشش ریسک نوسانات نرخ ارز بحث،‌ بررسی و تصمیم گیری و مقرر شد تا این راهکارها در بانک مرکزی بررسی و اجرایی شود.

این سومین جلسه دکتر مخبر با فعالان بخش خصوصی از ابتدای سال ۱۴۰۳ بود.

 

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!
  • مبل‌فروش متخلف در اردبیل جریمه شد
  • معرفی ٤٠٠ هزار میلیارد تومان پروژه در همایش کرمان آیدکس/ رفسنجان از گردنه توسعه استان خارج شده است
  • چشم انتظاری پنج ماهه فعالان اقتصادی برای تامین ارز واردات
  • اصفهان میزبان اجلاس اتاق‌های بازرگانی کشور‌های آسیایی
  • طولانی شدن زمان تخصیص ارز مشکل عمده پرونده‌های میز گمرک است
  • بررسی راهکارهای رفع چالش های ارزی فعالان اقتصادی
  • بحث تعطیلی شنبه یا پنجشنبه در کمیسیون اجتماعی مراعا ماند
  • کارگروه مشترک همکاری اتاق بازرگانی و وزارت کار تشکیل می‌شود
  • عضو اتاق بازرگانی:بانک مرکزی درحمایت ازتولید نمره قبولی گرفت