Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@19:39:31 GMT

جولان فالگیرها در سایت های آگهی

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۶۸۱۰۰

جولان فالگیرها در سایت های آگهی

سایت های رایگان آگهی جولانگاهی برای بازار مکاره فالگیرها شده است. ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۴ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، در آمد زایی آنان از طریق گرفتن فال است. مدعی هستند که می توانند حال و آینده افراد را پیش بینی کنند. آنها در همه مسایل زندگی اظهار نظر می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مسایل عاطفی گرفته تا مسایل خرید و فروش.

نرخ های مختلف دریافت می کنند، بستگی به فالی دارد که می گیرند یا لوازمی که می فروشند مانند سنگ های مختلف یا مهره مار. حضوری و غیرحضوری هم فال می گیرند. حتی به صورت مجازی هم می توانند فال بگیرند و حال و آینده شما را پیش بینی کنند! قبل هر پیش بینی حتما باید پول بدهید. اگر حضوری باشد، حضوری پول را تقدیم می کنید و اگر به صورت تلفنی یا مجازی باشد تا فیش پرداخت را نشان ندهید از فال گرفتن هم خبری نمی شود.

این شغل درآمدزا است. چون کم مشتری ندارند.مشتری هایی که اگر حتی یک کلمه از حرف های فالگیر درست از آب در آید مشتری همیشگی می شوند تا حرف های فالگیر سرنوشت زندگی آنان را تعیین کند. مشتری هایی که برای حل مشکلات راه نادرستی را انتخاب می کنند و ازتوانایی های خود برای حل مشکل استفاده نمی کنند.

همین تقاضا موجب شده تا فالگیری هم رواج پیدا کند. تبلیغات فال گرفتن و آموزش آن هم در شبکه های اجتماعی و سایت های آگهی کم نیست. به یکی از سایت های آگهی سر می زنم. فقط کافی است کلمه «فال» را در جایگاه جستجو بنویسم، کلی آگهی فال را مشاهده می کنم.

«فال قهوه»، «فال انرژی»، «فال هاله بینی»، «فال تاروت»، «فال شمع»، «فال تاروت ایتالیایی»، «فال چایی» خیلی از فال های عجیب و قریب را بایک جستجو می توان یافت.

به سراغ شماره تلفن برخی از آنها می روم تا از قیمت هایشان مطلع شوم.

فال شمع توجه ام را جلب می کند، او با این عنوان آگهی داده است« بسم الله الرحمن الرحیم سلام خدمت دوستانی که علاقه به فال و پیشبینی آینده دارند تا به حال با خودتون فک کردین چرا وقتی کسی فوت میکنه شمع روشن میکنن یا روی کیک تولد هنگام آرزو کردن شمع فوت میکننارتباط روح انسان با شمع ،(دوره دیده توسط اساتید هندی و تایلندی با 8 سال سابقه کار)فقط کافیست یکبار امتحان کنید تا به معجزه شمع ایمان بیاورید ».

با فرد آگهی دهنده تماس می گیرم و قیمت آموزش را با 30 درصدتخفیف 400 هزار تومان می گوید و فال با شمع را به صورت تلفنی هم برای مشتری به مبلغ 40 هزار تومان می گیرد.

یکی دیگر از آگهی ها آموزش فال قهوه تاروت ورق شمع ارمنیاست با آگهی دهنده تماس می گیرم و قیمت آموزش فال قهوه و تاروت را حدود 800 هزار تومان می گوید و تاکید دارد که به صورت تضمینی آموزش داده می شود و می توان به عنوان یک منبع درآمد زایی استفاده شود. این فالگیر فال قهوه را پر طرفدار می داند. گرفتن فال به صورت تلفنی را هم مبلغ 50 هزارتومان بیان می کند.

یکی دیگر هم کهفال قهوه می گیرد فقط به صورت پیامکی و در قالب فایل صوتی در تلگرام پیش بینی هایش را می گوید.

آگهی دهنده ای هم که فال قهوه می گیرد اینگونه فال گرفتن را تبلیغ کرده است « تمام دل نگرانی ها و دو دلی هایتان را بما بسپارید تا از الهه عشق و کائنات برایتان قاصدی خوش خبر قدم پیش گذارد.کافیست یکبار امتحان کنید تا کلی انرژی مثبت به زندگیتون وارد شه .با قیمتی باور نکردنی وکمتر از هرجای دیگری. بامعرفی هر سه نفر یک فال رایگان هدیه از ما

یکی دیگرفال تک نیت می گیرد، اینگونه آگهی داده است« برای سوالات مهم خود با فال تک نیت از مابپرسید تا دقیق وکامل به شما بگوییم. هر سوال فقط ٤ تومان.

این دسته از آگهی ها در شبکه های اجتماعی و سایت های آگهی دهنده فراوان است. مردم علاقه به دنیای ماورایی دارند و دوست دارند از آینده اطلاعاتی داشته باشند. همین مسئله هم بازار مکاره ای درست کرده است. عده ای دکان باز کرده و از جیب ساده دل ها و زودباورها در آمدزایی می کنند.

سایت های رایگان آگهی هم جولانگاهی برای این بازار مکاره شده است. بدون هیچ نظارتی هرروز تبلیغات زیادی در باره این موضوع انجام می شود.

بسیاری اوقات سخنان فالگیرها را فرد تلقین می کند که حقیقت دارد و همین سخنان مسیر نادرستی را در مقابل افراد قرار می دهد که گاهی جبران پذیر نیست.

منبع:شبستان

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۸۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با خیال جمع به چای و قهوه‌تان شکر بزنید

به گزارش خبرآنلاین،نتایج تحقیق جدید روی جمعیتی از مردان دانمارکی نشان داد که استفاده از شکر در قهوه و یا چای به‌طور قابل توجهی با افزایش خطر مرگ‌ومیر یا ابتلا به دیابت مرتبط نیست.

ایسنا در خبری نوشت:چای و قهوه از پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌های گرم غیرالکلی در سراسر جهان هستند. افزودن شکر به چای یا قهوه یک عمل رایج است، با این حال، ارتباط واضحی بین استفاده از شکر در قهوه یا چای و عوارض جانبی آن وجود ندارد.

یوهان کلاوزن وابسته به مرکز دیابت کپنهاگ دانمارک و همکارانش تصمیم گرفتند ارتباط بین افزودن قند به چای یا قهوه و خطر مرگ‌ومیر ناشی از همه علل، مرگ‌ومیر ناشی از سرطان، مرگ‌ومیر قلبی عروقی و ابتلا به دیابت ملیتوس را بررسی کنند.

برای این منظور، محققان شرکت‌کنندگانی را از تحقیق آینده‌نگر مردان کپنهاگ از سال ۱۹۸۵ تا ۱۹۸۶، بدون سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی یا دیابت در نظر گرفتند که مصرف منظم چای یا قهوه را گزارش کردند. آنان با استفاده از پرسشنامه‌های تحقیق، تعداد فنجان‌های چای، قهوه و مصرف شکر را گزارش کردند اما مقدار شکر مصرفی گزارش نشده باقی ماند.

نتیجه اولیه این تحقیق آمار مرگ‌ومیر ناشی از همه علل، مرگ‌ومیر ناشی از سرطان، مرگ‌ومیر قلبی عروقی و رخداد دیابت بود. در این تحقیق از تجزیه و تحلیل رگرسیون کاکس برای تجزیه و تحلیل ارتباط بین افزودن شکر و مرگ‌ومیر ناشی از همه علل استفاده شد. سن، وضعیت سیگار کشیدن، مصرف روزانه الکل، فشار خون سیستولیک، شاخص توده بدنی، تعداد فنجان قهوه و یا چای مصرف شده در روز و وضعیت اجتماعی-اقتصادی به‌عنوان متغیرهای کمکی در نظر گرفته شدند سپس وضعیت حیاتی بیماران بررسی شد.

در این تحقیق شرکت‌کنندگان می‌توانستند شکر را به قهوه، چای یا هر دو اضافه کرد.

محققان گزارش کردند که در مجموع ۲۹۲۳ مرد (میانگین سنی در تحقیق: ۵±۶۳ سال) مشمول شدند که ۳۴.۵ درصد آنان شکر مصرف کردند. در ۳۲ سال پیگیری، ۸۸.۳ درصد از شرکت‌کنندگان؛ ۸۷.۵ درصد در گروه بدون قند در مقابل ۸۹.۹ درصد در گروه قند، فوت کردند. میزان خطر گروه قند نسبت به گروه بدون قند ۱.۰۶ برای مرگ‌ومیر ناشی از همه علل بود.

شرط تعامل بین تعداد فنجان قهوه و یا چای در روز و میزان شکر ۰.۹۹ بود. تجزیه و تحلیل زیر گروهی از مصرف‌کنندگان قهوه، نسبت خطر ۱.۱۱ با شرط تعامل ۰.۹۸ بود. میزان خطر برای گروه قند در مقایسه با گروه بدون قند ۱.۱۱ برای مرگ‌ومیر بیماری قلبی عروقی، ۱.۰۱ برای مرگ‌ومیر ناشی از سرطان و ۱.۰۴ برای دیابت ملیتوس بود.

در پایان محققان نتیجه گرفتند: در جمعیت فعلی مردان دانمارکی، افزودن شکر به چای و یا قهوه به‌طور قابل توجهی با افزایش خطر ابتلا به دیابت یا مرگ‌ومیر مرتبط نیست.

یافته‌های این تحقیق به‌صورت آنلاین در PLoS ONE منتشر شد.

۴۷۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898382

دیگر خبرها

  • هشدار وزارت راه : مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور
  • هشدار وزارت راه: مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور
  • با خیال جمع به چای و قهوه‌تان شکر بزنید
  • روز ۱۹۸ طوفان‌الاقصی |حمله پهپادی به جولان اشغالی/ نشست کابینه جنگی اسرائیل برای بررسی بن بست در مذاکرات آتش بس
  • جزئیات جدید از ممنوعیت خرید و فروش امتیاز مسکن ملی؛ از حبس ۴۵ روزه تا جزای نقدی برای آگهی دهندگان+ تصویر
  • طراحی سایت حرفه ای با بروزترین اسکریپت ها و قالب ها
  • حمله کوبنده مقاومت عراق به هدفی مهم درجولان اشغالی
  • حمله مقاومت عراق به مواضع رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی
  • حمله بامدادی کوبنده مقاومت اسلامی عراق به هدفی مهم درجولان اشغالی
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به جولان اشغالی