Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-16@04:33:34 GMT

نامه‌نگاری وراث «سلطان سکه» به رئیس قوه‌ قضائیه

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۶۸۷۷۳

در نامه‌ای که هائیده مهرافزا (همسر وحید مظلومین) و سحر مظلومین (دختر مظلومین) توسط مهرداد قربانی وکیل دادگستری به آیت‌الله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه‌قضائیه نوشتند، آمده است: در مورد سرعت رسیدگی به پرونده وحید مظلومین قضات مأذون از سوی حضرت عالی، امتثال امر کردند و از زمان دستگیری در تاریخ ۱۱ تیر ۹۷ تا زمان اجرای حکم به تاریخ ۲۳ آبان ۹۷، قریب ۱۳۵ روز سپری شد که قطعاً این مقدار سرعت قابل تحسین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش  ایرنا، در ادامه این نامه با اشاره به اظهارات مورخ ۱۳ تیر سردار رحیمی رئیس پلیس پایتخت مبنی بر دستگیری فردی با دو تن سکه در تهران، اضافه شده است: بیان این مطلب توسط رئیس پلیس تهران، حائز اهمیت است و چنین به ذهن متبادر می‌شود که پس از توزین معلوم شده، سلطان سکه (وحید مظلومین) دو تن سکه در اختیار دارد. تصور اینکه، بگوییم رئیس پلیس تهران بدون بررسی سخن بگویند، غیر ممکن است.

در ادامه این نامه آمده است: موضوع درخور توجه که مورد عنایت قرار نگرفته این است که اساساً سکه‌ای یافت نشده و رئیس پلیس در این اعلام، شتاب کرده است. نهایتاً این گزارش ناصواب مبنای رسیدگی قرار گرفته و متعاقباً تراکنش، خرید و فروش ارز اساس رسیدگی شده است صرف نظر از اینکه، نگهداری این حجم سکه مشمول مجازات است یا خیر؟ که به تصور بنده مشمول مجازات نیست، زیرا پشتوانه ریال، طلا و مسکوکات است و به واقع مظلومین قادر بوده به ازای تعویض وجه نقد، سکه به دست آورده باشد.

وراث سلطان سکه در بخش دیگری از نامه خود به رئیس دستگاه قضا نوشته‌اند: وحید مظلومین به موجب دو حکم صادره، در یک مقطع از تمام اتهامات تبرئه شده و بالتبع اتهامات مدنظر را نمی‌توان به ایام پیش از حکم تسری داد. اینکه عنوان شود: «ارزش ریالی این پرونده حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان است» جایز نیست، زیرا همان گونه که بیان شده در برهه خاص وحید مظلومین کارگزار بانک مرکزی بوده و در دوران تحریم خدمت کرده و علت تبرئه شدن وی در احکام یاد شده، شاید همین اقدامات بوده است و همان‌طور که استحضار دارید، احکام قطعی دادگاه‌ها که منطبق با روش و آئین دادرسی مصوب مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام باشد قابل خدشه نخواهد بود.

وراث مظلومین در این نامه تاکید کردند: صرف نظر از اینکه بزه صورت گرفته یا خیر؟ اگر هدف مرتکب سودجویی و منافع شخصی باشد مرتکب مشمول قانون اخلال در نظام اقتصادی و افساد فی الارض نیست. ماده دوم قانون مورد نظر صراحت دارد به قصد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران و به قصد مقابله با آن یا با علم به موثر بودن چنانچه در حد افساد فی الارض باشد مجازات فرد یا افراد مورد نظر اعدام است؛ بنابراین هر معامله ارزی یا خرید و فروش سکه با قصد سودجویی که در حکم مبحوث عنه نیز آمده است مجازاتش اعدام نیست.

این نامه می‌افزاید: تبصره اول از ماده یک قانون مذکور، عمده یا کلان یا فراوان بودن موارد را به قاضی رسیدگی کننده محول کرده و قاضی را در اخذ نظر مرجع ذی‌ربط صالح دانسته است.

در این نامه اضافه شده است: عدم دسترسی به وکیل انتخابی از دیگر نواقص این پرونده است. تفکیک وکلای دادگستری به خودی و غیرخودی هر چند این اختیار از سوی قانون و تبصره ماده ۴۸ قانون آئین دادرسی به جناب عالی واگذار شده، امری مذموم و ناپسند و نافی حقوق متهم است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سلطان سکه قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۸۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پنج ایستگاه لرزه‌نگاری جدید در کرمانشاه

فرهاد فروزی مسئول شبکه لرزه‌نگاری کرمانشاه با بیان اینکه پیگیری‌های زیادی برای راه‌اندازی هفت ایستگاه لرزه‌نگاری جدید در سطح استان با همکاری موسسه ژئوفیزیک و استانداری کرمانشاه صورت گرفت، گفت : امیدواریم از این ایستگاه‌ها، پنج مورد آن در سال جاری راه‌اندازی شود.

وی افزود: مکان احتمالی این پنج ایستگاه در حمیل، قصرشیرین، پاوه، گیلانغرب و نزدیکی مرز کرمانشاه با ایلام خواهد بود.

مسئول شبکه لرزه‌نگاری استان کرمانشاه با بیان اینکه احداث دو ایستگاه دیگر در سومار و نزدیکی کامیاران در برنامه است، یادآور شد: به نظر می‌رسد راه‌اندازی این دو ایستگاه با تاخیر نسبت به پنج ایستگاه دیگر انجام شود.

فروزی تعداد کنونی ایستگاه‌های لرزه‌نگاری فعال در کرمانشاه را شش ایستگاه اعلام و خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی ایستگاه‌هایی که در برنامه داریم، کرمانشاه در مجموع صاحب ۱۳ ایستگاه لرزه‌نگاری خواهد شد که این تعداد برای پوشش تمامی چشمه‌های لرزه‌خیز استان کافی است.

وی همچنین از اهمیت ایستگاه‌های لرزه‌نگاری یاد کرد که می‌تواند به بررسی رفتار گسل‌ها و چشمه‌های لرزه‌خیز کمک بسزایی کند و اظهار کرد: اگرچه تاکنون زمان و مکان دقیق زلزله قابل پیش‌بینی نیست، اما داده‌های ایستگاه‌های لرزه‌نگاری و بررسی رفتار گسل‌ها از طریق ثبت و پردازش مستمر خردلرزه‌ها، می‌تواند به پیش آگهی درباره احتمال وقوع زلزله کمک کند.

 سال گذشته بالغ بر ۱۹۰ زلزله کوچک و بزرگ در گستره استان کرمانشاه به ثبت رسید .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ارسال نامه‌های هشدار به قانون جوانی جمعیت به دستگاه‌ های اجرایی
  • ۸۶۳ نامه هشداری به مراجع ذیربط ارسال شد
  • ارسال نامه‌های هشدار به قانون جوانی جمعیت به دستگاه‌های اجرایی
  • ارسال ۸۶۳ نامه هشداری به مراجع ذیربط در سال گذشته
  • فهرست مجوزهای کسب و کار تاییدمحور اعلام شد
  • از ماجرای گم شدن المیرا تا پیدا شدن یک جسد سوخته / درخواست خانواده نازگل از رئیس قوه قضائیه
  • سلسله صفویه مردم ایران را شیعه کرد؟! 
  • راه‌اندازی پنج ایستگاه لرزه‌نگاری جدید در کرمانشاه
  • ابقای رییس هیات فوتبال گیلان برای چهارمین دوره متوالی
  • با فروش ۴ پژو پارس، لاستیک این خودرو را بخر!