Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، وحید مفید، مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی این سازمان، با اشاره به گزارشی مبنی بر استفاده از ذرت دامی در تولید فرآورده‌های اسنک و غلات حجیم‌شده، اظهار کرد: بلافاصله پس از اعلام این گزارش، طی بخشنامه‌ای از تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور خواسته شد که مراتب وجود یا عدم وجود ذرت‌هایی با گرید دامی در کارخانه‌های تولید اسنک و غلات حجیم‌شده را مورد بررسی قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ادارات نظارت دانشگاه علوم پزشکی از انبار‌های واحد‌های تولیدی بازرسی کرده و ۳۵۶ نمونه برداشته شد که ۱۳۴ مورد از آن دقیقاً با ویژگی‌های ذرت انسانی منطبق بود. ۱۲۸ مورد از نمونه‌ها بانام ذرت دامی واردشده بود، اما ازلحاظ ویژگی‌ها کاملاً با ذرت انسانی مطابقت داشت که احتمالاً به دلیل مسائل مربوط به تسهیلات واردات و ارز بوده است.
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: ۴۳ مورد از نمونه‌ها نیز از واحد‌هایی بود که دارای پروانه ساخت از سازمان غذا دارو بوده و هیچ مشکلی نداشتند. همچنین ۵۱ مورد از نمونه‌ها ذرت‌های منجمدشده‌ای بود که موارد استفاده آن‌ها برای تولید اسنک نبوده و در ساخت کنسرو و سایر محصولات استفاده می‌شد که البته آن‌ها نیز با درجه ذرت انسانی بودند.
به گفته وی تنها ۲۵ نمونه بر اساس نتایج آزمایشگاه ازلحاظ ویژگی‌های میکروبی و مشخصات مطابق با استاندارد‌های تعریف‌شده برای ذرت انسانی منطبق نبوده که بلافاصله ضمن ممانعت از تولید، نمونه‌ها پلمب و در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.
مفید با اشاره به اینکه شرط ادامه تولید واحد‌های متخلف پس از رسیدگی قضایی استفاده از منابع منطبق برای مصرف انسان در نظر گرفته‌شده است، گفت: بازدید‌ها از واحد‌های تولیدکننده فراورده‌های غذایی و آشامیدنی ادامه پیدا کرده و سازمان غذا و دارو در مورد محصولات غذایی سخت‌گیرانه اقدام خواهد کرد.
وی با اشاره به نمونه‌برداری از محصولات نهایی، گفت: خوشبختانه در هیچ‌کدام از محصولات نهایی مشکلی وجود نداشت و محصولات سطح عرضه با ویژگی‌های ذرت انسانی مطابقت داشت.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا سازمان غذا و دارو ذرت دامی اسنک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۹۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد بهشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، غلامرضا قنبری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر گفت: ۱۰۱ فروند کشتی محصول غلات به وزن ۲۸۱ هزار تن فروردین ماه امسال در بندر امیرآباد تخلیه شد.

او افزود:این غلات شامل ذرت دامی، جو دامی و گندم از کشور روسیه و قزاقستان بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر گفت: این کشتی‌ها توسط پست قرنطینه گیاهی بندرامیرآباد این شهرستان بازدید، نمونه‌برداری و و مجوز تخلیه صادر شد.

دیگر خبرها

  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد بهشهر
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • ۲۷۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی در نایین معدوم شد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در البرز معدوم شد
  • نظارت‌های صنفی در چهارمحال و بختیاری تشدید می‌شود
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 
  • معدوم سازی ۳۸۹ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در آستارا