Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری بعدازظهر شنبه در جلسه نشست گفتگوی ملی خانواده که با حضور معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در سالن غدیر استانداری گیلان برگزار شد بر لزوم توجه به آموزش در حوزه‌های مهارتی از سنین پایه تأکید کرد.

وی اظهارکرد: آموزش و پرورش باید آموزش مهارت‌های اجتماعی و حرفه ای را در سنین پایه و از سطح مدارس آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالاری در ادامه بیان اینکه آموزش‌های عمومی و عالی نیز باید مدنظر قرار دهد، افزو:د مهارت‌آموزی هم در حوزه حرفه‌ای و هم اجتماعی باید از سوی مسئولان به صورت جدی دنبال شود متاسفانه عدم توجه به این دو حوزه در گذشته سبب بروز مشکلات فراوانی در حوزه اشتغال‌زایی شده است

استاندار گیلان با اشاره به تعداد بالای تحصیلکردگان دانشگاهی در کشورِ، تاکیدکرد: اکثر این تحصیلکردگان فاقد مهارت‌های اجتماعی و حرفه‌ای لازم برای اشتغال و حضور در جامعه هستند.

وی با بیان اینکه عدم کسب مهارت در حوزه اجتماعی و حرفه‌ای معضل جدی است که سبب بروز آسیب‌های فراوان اجتماعی شده است، ادامه داد: آموزش و پرورش باید در محتوای دروس خود تغییری ایجاد کرده و برمبنای آموزش مهارت‌های اجتماعی و حرفه‌ای گام بردارد.

سالاری در ادامه از معاون رئیس جمهور خواست تا این مشکل را در هیئت دولت مطرح و تهمیدات لازم در این زمینه اتخاذ شود، گفت: محتوای کتاب‌های در سنین ابتدایی باید براساس آموزش مهارت‌های حرفه‌ای و احتماعی باشد.

وی با تأکید برلزوم بهره‌گیری از ظرفیت سمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد، افزود: استان گیلان در این زمینه پتانسیل‌های بسیاری دارد که می تواند در اجرای مهارت‌های حرفه‌ای و اجتماعی پیشگام باشد.

کد خبر 4543933

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری گیلان مصطفی سالاری مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۹۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره رایگان آموزش تعمیرات پیشرفته ECU خودرو در زاهدان شروع شد

جلیل شهریاری گفت: رائه آموزش‌های مهارتی با هدف امیدآفرینی در راستای یاری رساندن به ایجاد اشتغال پایدار از مهمترین رسالت آموزش فنی و حرفه‌ای است و در همین راستا مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دوره آموزش تعمیرات پیشرفته ECU خودرو را برای مهارت آموزان برگزار می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: در صورت مراجعه کارآموزان بصورت آزاد برای آموزش در استان‌های دیگر و پایتخت هزینه‌ای بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون ریال باید پرداخت کنند که با اجرای این دوره رایگان در بخش دولتی مشکلات شهریه‌ها و هزینه ایاب و ذهاب برطرف شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان با اشاره اتمام دوره در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ماه بیان کرد: در پایان دوره مهارت آموزانی که نمره قبولی را در آزمون تئوری و عملی کسب کنند موفق به دریافت گواهینامه می‌شوند.

وی با اشاره به ظرفیت ۱۰ نفره این دوره ادامه داد: مهارت آموزانی که دوره‌های اولیه تنظیم موتور و برق خودرو را گذرانده باشند، می‌توانند در این دوره شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • دوره رایگان آموزش تعمیرات پیشرفته ECU خودرو در زاهدان شروع شد
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود
  • خسرویان: جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود