Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- وزیر جهاد کشاورزی دستورالعمل «صدور، تجدید، تعلیق، رفع تعلیق و ابطال پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی» و شیوه نامه اجرایی آن را ابلاغ کرد.

به گزارش شنبه تارنمای وزارت جهاد کشاورزی، محمود حجتی در این دستورالعمل که آن را به معاونان خود و روسای سازمان های تابع و جهاد کشاورزی استان ها فرستاد، هدف از «دستورالعمل صدور، تجدید، تعلیق، رفع تعلیق و ابطال پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی» را به استناد بند (ج) ماده (۳۱) قانون برنامه ششم توسعه برای توسعه پایدار کشاورزی، امنیت غذایی و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و اعمال استانداردهای ملی کیفیت محصولات کشاورزی اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر پایه این دستورالعمل، وظیفه هماهنگی و نظارت بر فعالیت های مرتبط به عهده دفتر محیط زیست و سلامت غذا و در استان ها به عهده رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان است.
دفتر به ارائه گزارش فصلی به وزیر موظف شده است.
در شیوه نامه اجرایی آمده است این دستورالعمل در سال ۱۳۹۷ با اخذ نظر معاونت های تخصصی، سازمان های جهاد کشاورزی استان ها و با هدف تسریع و بهره مندی از سامانه های نوین، ساده سازی فرآیندها و استفاده از خدمات رسان ها و شرکت های تخصصی موضوع ماده ۲ قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی مورد بازنگری قرار گرفت.
برخی از مهمترین اصلاحات انجام گرفته در این دستورالعمل به شرح زیر است:
اجرای مدیریت تلفیقی محصول (آی.سی.ام) به جای مدیریت تلفیقی آفات (آی.پی.ام)، کاهش بروکراسی اداری و صرفه جویی در وقت و انرژی به منظور اعمال مدیریت سبز و تسهیل و ساده سازی طی مراحل درخواست تا تولید از طریق درگاه الکترونیکی و پنجره واحد خدمات و بکارگیری خدمات رسان های مختلف از قبیل کلینیک های گیاهپزشکی، آزمایشگاه های تجزیه خاک و آب و گیاه، شرکت های خدمات فنی و مهندسی کشاورزی و شرکت های بازرسی مورد تایید سازمان ملی استاندارد و غیره.

** مراحل اخذ نشان حدمجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی
با توجه به الکترونیکی شدن فرآیند اخذ پروانه، دریافت هرگونه وجه اضافی غیرقانونی در مجموعه ستاد وزارت جهاد کشاورزی و سازمان های جهاد کشاورزی استان ها برای ارائه خدمات برای اخذ نشان حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی ممنوع است.
متقاضی اخذ نشان حدمجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی باید برای ثبت نام از طریق لینک 'درخواست تولید محصولات گواهی شده' در پایگاه اطلاع رسانی محصولات گواهی شده و ارگانیک، شناسه و رمز عبور خود را دریافت کند.
سپس باید درخواست صدور پروانه کاربرد و مدارک مورد نیاز (تصویر پروانه فعالیت، تصویر آگهی ثبت نام یا علامت تجارتی، شناسنامه واحد تولیدی و فرم های مربوط) در سامانه تکمیل و بارگذاری شود.
پس از ثبت مدارک، متقاضی نسبت به انتخاب مدیر کنترل کیفیت از بین اسامی مندرج در سامانه اقدام می کند.
رئیس مرکز خدمات جهادکشاورزی، ضمن بررسی مدارک و مستندات دریافت شده، نسبت به تایید یا رد مدارک،اقدام و نتیجه را به متقاضی برای طی مراحل بعدی ارسال می کند.
در صورت تایید مدارک، متقاضی نسبت به عقد قرارداد با مدیر کنترل کیفیت معرفی شده در سامانه اقدام می کند. مدیر کنترل کیفیت باید ثبت اطلاعات و بارگذاری مدارک مورد نیاز را انجتم دهد.
همچنین متقاضی باید با یکی از شرکت های بازرسی ذیصلاح معرفی شده در سامانه قرارداد ببندد. شرکت بازرسی کننده باید نسبت به بارگذاری قرارداد، جمع آوری و تکمیل مدارک خود در سامانه اقدام کند.
متن کامل این دستورالعمل و مراحل بعدی آن در درگاه اطلاع رسانی محصولات گواهی شده و ارگانیک به نشانی cerganic.maj.ir قابل دسترسی است.

اقتصام*9186*1961*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي آلاينده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۹۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی

به گزارش قدس آنلاین، مجید اسدالهی در خصوص تکمیل واحدهای نیمه‌تمام صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی، افزود: بالغ بر ۱۵۰۰ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد چشم انتظار حمایت و تخصیص اعتبارات لازم جهت تکمیل و ورود به فرآیند فرآوری محصولات کشاورزی است.

وی اظهار داشت: برای تکمیل این واحدها اعتباری بالغ بر ۳۷ همت مورد نیاز است که با تخصیص این حجم از اعتبار در قالب تسهیلات بالغ بر ۱۴ میلیون تن بر ظرفیت جذب ماده خام و فرآوری محصولات در بخش کشاورزی افزوده می‌شود که کمک شایانی به کاهش ضایعات در این بخش شده و محصولات تولیدی با ارزش افزوده بسیار مناسبی و ماندگاری بالا وارد بازار مصرف خواهد شد.

معاون صنایع تبدیلی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: با تکمیل و شروع به کار واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی ذکر شده امکان اشتغال‌زایی بالغ بر ۲۶ هزار نفر در این کارخانه‌ها ایجاد می‌شود.

اسدالهی درباره صادرات مواد غذایی در زمان تولید حداکثری محصولات کشاورزی گفت: صادرات می‌تواند کمک موثری به تولیدکنندگان انواع محصولات کشاورزی باشد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • اُفت ۴۰ سانتی متری آب از سفره‌های زیرزمینی خراسان شمالی/ ابلاغ دستورالعمل مهار اضافه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی
  • برداشت محصولات کشاورزی در نقاط مختلف استان بوشهر نظارت می‌شود