Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - ایرنا - آیت الله حسین مظاهری از مراجع تقلید و رییس حوزه علمیه اصفهان گفت: برغم اهمیت و ضرورت علم و اخلاق، نقش عقلانیت و تعقل در معرفی اسلام و مکتب تشیع به دیگران، ممتاز و برجسته است.

به گزارش ایرنا، دفتر این مرجع تقلید روز شنبه به نقل از آیت الله مظاهری اضافه کرد: رسالت خطیر تبلیغ دین بخصوص در عرصه ‌های جهانی و بین ‌المللی، بدون علم، اخلاق و عقلانیت، تاثیر لازم را نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی که در دیدار با اعضای هیأت امنای جامعة المصطفی‌ العالمیه سخن می گفت، تمرکز بر رشد علم، اخلاق و عقلانیت را به عنوان سه شرط اساسی برای دانشجویان و دانش آموختگان جامعة المصطفی، ضروری دانست.
آیت ‌الله مظاهری، جامعة المصطفی‌ العالمیة را مجموعه‌ ای بسیار با اهمیت و از برکات وجودی امام و نظام جمهوری اسلامی توصیف کرد و گفت: به فضل الهی، جامعة المصطفی اکنون یکی از نهادهای پرافتخار و اثرگذار تشیّع در سطح بین‌ المللی و مشمول عنایات حضرت ولی ‌عصر(عج) است.
وی با تاکید بر اهمیت تقویت پایه علمی دانشجویان جامعة المصطفی اظهار داشت: به هر میزان که بُنیه علمیِ مبلغان بخصوص تسلط کافی آنان به مبانی تشیع در زمینه ‌های اعتقادات، اخلاق و فقه، تقویت شود، قدرت تبیین و دفاع علمی آنان از مبانی و تعالیم انسانساز قرآن و عترت نیز بیشتر خواهد شد.
این مرجع تقلید بر ضرورت توجه هرچه بیشتر به فقه مقارن و آموزش هرچه بهتر آن به دانشجویان جامعة المصطفی تأکید کرد و افزود: استاد بزرگوار ما، حضرت آیت ‌الله العظمی بروجردی بر فراگیری و توجه به فقه مقارن پافشاری و اهتمام ویژه‌ای داشتند امّا امروزه علاوه بر آن، لازم است عموم طلاب بویژه دانشجویان جامعة المصطفی، بر فراگیری دیگر شاخه‌ های علمی مقارن بخصوص کلام و تفسیر مقارن و نیز آموختن مهارت‌ های گفتگو و ارتباطات مشترک بین خود و دیگران بویژه طلاب و علمای اسلامی سایر مذاهب و ادیان هم اهتمام ورزند.
آیت الله مظاهری اضافه کرد: دانشجویان جامعة المصطفی علاوه بر آشنایی کافی با مبانی فقهی، اخلاقی و کلامی مذاهب و ادیان دیگر، باید به ابزارهای پیچیده و گسترده مخالفان تشیّع و حربه‌ های آنان در مقابله با تشیع و اسلام نیز توجه داشته باشند تا بتوانند خود را برای دفاع علمی و عقلانی از اسلام و تشیع، آماده و مجهز کنند و پاسخ‌ های نظری و عملی لازم را به سؤالات و شُبهات آنان بدهند.
وی، تقوا و اخلاق عملی و حُسن سلوک و رفتار را به عنوان عامل تکمیل‌ کننده دانش و قدرت علمی دانست و تاکید کرد: عموم علماء و روحانیون بخصوص مُبلّغان و دانش آموختگان جامعة‌ المصطفی باید با عمل و رفتار خود، مردم را بسوی اسلام و قرآن و مکتب اهل ‌بیت(ع) جذب و دعوت کنند و بدانند که بهترین و با برکت‌ ترین شیوۀ دعوت و جذب، همین راه است.
رییس حوزه علمیه اصفهان، تبلیغ بدون عقلانیت و تدبیر را بی‌ نتیجه خواند و تصریح کرد: از نشانه‌ های بارز عقلانیت، حفظ اعتدال و پرهیز از هرگونه افراط و تفریط در همه تصمیمات، مواضع و اقدامات است.
وی تاکید کرد: افراط و تندروی بخصوص در کشورها و سرزمین های غیراسلامی سبب سوء استفاده دشمنان اسلام و مخالفان تشیع می ‌شود؛ چنانکه تفریط و کُند روی نیز موجب یأس و ناامیدی مردم و مخاطبان خواهد شد.
آیت الله مظاهری اظهار داشت: یک مُبَلغ با تدبیر برای اثرگذاری هرچه بیشتر، باید از هرگونه تندروی و کُندروی در همه زمینه ‌های علمی و عملی بشدت اجتناب کند.
در این دیدار، آیت‌ الله اعرافی، رییس هیات امناء جامعة المصطفی و نیز حجت ‌الاسلام والمسلمین عبّاسی رییس جامعة ‌المصطفی گزارشی از برنامه ‌ها و فعالیت ‌های جامعة‌ المصطفی‌ العالمیة ارائه کردند.
همچنین در این دیدار حضرات آیات و حجج ‌اسلام مقتدایی، حسینی بوشهری، تسخیری، محمدی عراقی، سید حسن ربّانی، اختری، نواب و جمعی از مسئولان عالی جامعة ‌المصطفی‌ العالمیة حضور داشتند.
جامعة المصطفی العالمیة، نهادی علمی و بین المللی با هویت حوزه ای است که با هدف گسترش علوم اسلامی، انسانی و اجتماعی، به رویکرد های آموزشی، پژوهشی و تربیتی اهتمام دارد.
این نهاد علمی بین المللی بیش از50 هزار دانش پژوه مرد و زن را از 122 ملیت، تحت تعلیم و تربیت خود دارد که تاکنون بیش از 25 هزار نفر از آنان دانش آموخته شده اند.
در جامعة المصطفی العالمیة رشته های اسلامی فقه، اصول فقه، قرآن، حدیث، فلسفه، عرفان، اخلاق، کلام و تاریخ اسلام و در حوزه علوم انسانی نیز رشته ها و گرایش هایی همچون علوم تربیتی، حقوق، روان شناسی، اقتصاد، جامعه شناسی، علوم سیاسی، بانکداری، ارتباطات، مدیریت و زبان و ادبیات زبان های فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسوی و روسی، با رویکرد اسلامی ارائه می شود.
2093/6027

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دين آيت الله حسين مظاهري جامعة المصطفي العالميه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۰۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند

وزیر علوم گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم. - اخبار سیاسی -

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در خصوص جذب نخبگان خارج از کشور که از سوی پروژه کانکت معاونت علمی ریاست جمهوری برای دانشگاه‌های کشور معرفی می‌شوند، گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم.

فکر مهاجرت از دانشگاه‌ها به مدارس کشیده شده است

 

وی با تاکید بر اینکه برای جذب نخبگان پروژه کانکت با معاونت علمی ریاست جمهوری کاملا هماهنگ هستیم افزود: معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان افراد مورد تایید خود را در هیئت جذب مورد بررسی قرار داده و به ما معرفی می‌کنند.

زلفی گل با اعلام این خبر که بنیاد ملی نخبگان سال گذشته برای 200 نفر ردیف بودجه‌ای خاص از سازمان برنامه و بودجه درخواست کرده بود، گفت: طبق آخرین آماری که دارم از این تعداد، 120 نفر در یک مرحله، موافقت سازمان برنامه و بودجه را گرفته و جذب دانشگاه‌های کشور شده‌اند.

به گزارش تسنیم، "پلت‌فرم کانکت" از 5 سال قبل، زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حمایت از جذب و همکاری متخصصان و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه‌های پسادکتری، فرصت مطالعاتی، اساتید مدعو و معین، سخنرانی و کارگاه تخصصی، تأسیس شرکت‌های استارت‌آپ، نظام‌وظیفه تخصصی و جذب هیئت علمی فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • علم الهدی: دشمنان اسلام چشم به ولایت معصوم دارند
  • نگاهی به زندگی پربرکت آیت‌الله العظمی بروجردی
  • علم الهدی: دشمنان اسلام از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند
  • جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی است
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی
  • جامعة المصطفی مولود مبارک انقلاب اسلامی است
  • اعزام ۸ کاروان حج تمتع از کرمانشاه به سرزمین وحی
  • جلسات درس اخلاق آیت الله هاشمی علیا برگزار می شود