Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه آینده استان هرمزگان درخشان خواهد بود، گفت: باید همه تلاش خود را برای ایجاد رونق و شکوفایی در اقتصاد استان به‌کار بگیریم.

به گزارش ایلنا، محمود واعظی شامگاه امروز شنبه در دیدار فعالان تشکل‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاران استان هرمزگان گفت: برگزاری این جلسات با هدف انتقال نظرات فعالان و صاحبان بنگاه‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاران  به رئیس‌جمهور برای اتخاذ تصمیمات مناسب در راستای توسعه بیش از پیش استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خوشبختانه شاهد پیشرفت‌ها و تحولات خوبی در بخش‌های مختلف استان هرمزگان هستیم، گفت: پیش از انقلاب و بعد از آن به‌دلیل آن‌که در نیروی انسانی سرمایه‌گذاری درستی انجام نشده، نتوانسته‌ایم به توسعه مد نظر دست پیدا کنیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: امروز خوشبختانه دولت توجه بسیار خوبی به استفاده از نیروی انسانی بومی دارد که به واسطه آن توانسته‌ایم در ۶ سال گذشته در بخش‌های مختلف پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته باشیم.

واعظی با بیان اینکه استان هرمزگان ظرفیت‌ها و استعدادهای فراوانی در بخش‌های مختلف دارد، خاطرنشان کرد: سال‌های اخیر در این استان شاهد توسعه کشاورزی هستیم و این در حالی است که کشور توانسته در بخش کشاورزی رشد خوبی داشته باشد و این به‌خاطر حمایت‌های دولت، همت کشاورزان و استفاده صحیح از منابع آب و خاک است و موجب شده در بسیاری از محصولات افزایش تولید ۴ تا ۵ برابری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در بخش تولید محصولات دریایی گزارش‌ها نشان‌دهنده تحولات بسیار خوبی است، اظهار داشت: امروز شاهد گسترش مزارع تولید و پرورش ماهی در دریا هستیم که این می‌تواند به توسعه اقتصادی استان کمک کند. این استان گام‌های بسیار خوبی در راستای پرورش میگو برداشته که می‌تواند موجب افزایش صادرات این محصول و ارزآوری برای کشور باشد.

رئیس دفتر رئیس جمهور تأکید کرد: با تقویت زیرساخت‌های استان، بکارگیری نیروهای بومی، ایجاد تحرک بیشتر در حوزه اقتصاد و حمایت از بخش‌خصوصی، شاهد جهش و پیشرفت و توسعه روزافزون استان در همه عرصه‌ها خواهیم بود.

واعظی با اشاره به اینکه واگذاری امور به بخش خصوصی یکی از سیاست‌های جدی دولت و مورد پیگیری رئیس‌جمهور است، گفت: دولت قرار نیست بنگاه‌داری کرده و وارد  رقابت با بنگاه‌های خصوصی شود بلکه معتقدیم دولت باید در راستای سیاست‌گذاری، نظارت، هدایت و حمایت از بخش‌خصوصی گام بردارد.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور با بیان اینکه واگذاری امور به بخش‌خصوصی به‌واسطه اینکه اقتصاد کشور همواره در اختیار دولت بوده، ابتدا با مشکلاتی مواجه است، افزود: بخشی از بدنه میانی دولت به‌خاطر برخی تصورات نادرست، با این کار مخالفت می‌کنند در صورتی که قدرت در نظارت، کنترل و هدایت مناسب است.

واعظی با اشاره به اینکه امروز کشور با تحریم‌های بسیار سختی مواجه است، گفت: آمریکا از همه توان خود استفاده می‌کند تا با تحریم اقتصادی و اعمال فشار، نارضایتی ایجاد کرده و با ایجاد شکاف میان مردم و دولت، بتواند به اهداف خود برسد.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور تصریح کرد: ملت ایران در ۴۰ سال گذشته همواره ثابت کرده وقتی با نقشه دشمن مواجه می‌شود، حماسه‌هایی مانند ۲۲ بهمن را می‌آفریند و تمام نقشه‌های دشمن را نقش بر آب می‌کند.

واعظی با اشاره به حضور گسترده و شکوهمند ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن در سراسر کشور  اظهار داشت: ملت ایران برخلاف تبلیغ دشمنان و اظهارات آنان به این دلیل که نظام، انقلاب و دولت را از خود می‌دانند، در راهپیمایی ۲۲بهمن به صحنه آمده و به‌طور گسترده حضور پیدا کردند.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه ملت ایران نظرات و خواسته‌های خود را به روشنی با مسئولان مطرح می‌کند، گفت: رئیس‌جمهور در اولین جلسه هیأت دولت پس از راهپیمایی ۲۲ بهمن، حضور ملت ایران را موجب سنگین‌تر شدن مسئولیت مسئولان کشور دانست و بر تلاش بیشتر برای حل مشکلات تأکید کرد.

واعظی با بیان اینکه بخش‌خصوصی و فعالان اقتصادی می‌توانند با تلاش خود تحریم دشمنان را دور بزنند، گفت: بخش‌خصوصی این قابلیت و ظرفیت را دارد که با تلاش بیشتر در راستای رشد و شکوفایی اقتصاد گام بردارد.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور حضور بخش‌خصوصی و شرکت‌های ایرانی را در بازارهای کشورهای منطقه حائز اهمیت دانست و افزود: صادرات محصولات ایران بسیار مهم است و باید از فعالان اقتصادی، کارفرمایان و بنگاه‌های تولیدی حمایت کنیم.

واعظی با اشاره به ضرورت نیاز کشور به توسعه اشتغال به‌ویژه برای جوانان تحصیلکرده افزود: استفاده از ظرفیت‌های موجود برای توسعه گردشگری می‌تواند کمک خوبی به افزایش نرخ اشتغال در کشور داشته باشد.

رئیس دفتر رئیس جمهور بر ضرورت حمایت از تولیدکنندگان محلی، حذف و اصلاح قوانین دست و پاگیر و رفع موانع و مشکلات در مسیر توسعه فعالیت‌های اقتصادی در کشور تأکید کرد.

پیش از سخنان واعظی، تعدادی از فعالان اقتصادی استان هرمزگان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را در راستای رفع مشکلات و تسهیل در مسیر توسعه فعالیت‌های اقتصادی این استان در بخش‌های مختلف بیان کردند.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 استفاده از ظرفیت اشتغال تحریم اقتصادی کشورهای منطقه گردشگری جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۱۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد

سخنگوی دولت با بیان اینکه پاکستان ششمین کشور مقصد صادراتی ایران است، گفت: در این دولت سعی می‌شود همسو با افزایش تولید و اشتغال‌زایی، از همه بازارهای داخلی و خارجی استفاده شود.

به گزارش شانا، علی بهادری‌جهرمی امروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌) در نشست خبری با اشاره به سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان و امضای هشت سند همکاری بیان کرد: سعی می‌شود همسو با افزایش تولید و اشتغال‌زایی، از همه بازارهای داخلی و خارجی استفاده شود. امروز روز آخر سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان است و سپس به سریلانکا می‌رود که در آنجا طرف‌ها اسناد همکاری امضا می‌کنند و افتتاح‌ بعضی از طرح‌های اجرا شده از سوی پیمانکاران ایرانی را هم خواهیم داشت.

وی افزود: در سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان، توسعه همکاری‌های امنیتی یکی از محورهای گفت‌وگوست که در زمینه تبادلات تجاری و امنیتی بین دو کشور اثرگذار است. پارسال نیز سهم ارزش ارزی صادرات و تنوع سبد کالاهای صادراتی را افزایش دادیم.

سخنگوی دولت با بیان اینکه پاکستان ششمین کشور مقصد صادراتی ایران است، گفت: در این سفر حجم تجارت بین ایران و پاکستان در گام نخست ۱۰‌ میلیارد دلار هدف‌گذاری شده است.

بهادری‌جهرمی تصریح کرد: در سفر سریلانکا نیز افزون بر امضای تفاهم‌نامه‌هایی در حوزه‌های کشاورزی، اقتصادی و تجاری، ابرپروژه چندمنظوره دو سد و نیروگاه و انتقال آب که از سوی پیمانکاران ایرانی احداث شده است، بهره‌برداری می‌شود.

دیگر خبرها

  • ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • ضرورت تقسیم کار برای تحقق شعار سال
  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • حسینی: تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • وعده شناسایی و رفع موانع واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا