Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-24@12:02:09 GMT

سناتور روس: جهان منتظر وضعیتی خطرناک باشد

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۲۴۰۶

به گزارش اکوفارس، روزنامه «ایزوستیا»، چاپ مسکو، امروز نوشت:  مقامات هر دو پارلمان علیا و سفلی روسیه (شورای فدراسیون و دومای دولتی) به پیش‌نویس قانون ارائه شده به کنگره آمریکا درباره ممنوع کردن خروج ایالات متحده از پیمان نابودی موشک‌های برد کوتاه و متوسط واکنش نشان داده‌اند.

روز جمعه "تولسی گابارد" نماینده کنگره آمریکا از ایالت هاوایی که نامزد پست ریاست جمهوری این کشور نیز شده است، پیش‌نویس قانونی درباره منع خروج آمریکا از پیمان موشکی با روسیه را به مجلس نمایندگان تقدیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گابارد در توضیح علت این ابتکارعمل خود گفت: «این لایحه قانونی رعایت مفاد پیمان موشک‌های برد کوتاه و متوسط از سوی آمریکا را تضمین کرده و مانع از استفاده حتی یک دلار از پول مالیات دهندگان آمریکایی برای تولید سلاح‌هایی خواهد شد که در این توافقنامه ممنوع اعلام شده است.»

به عقیده این مقام پارلمانی آمریکایی، تهدید وقوع یک جنگ هسته‌ای در جهان کاملا واقعی است و تصمیم غیرمنطقی دونالد ترامپ درباره خارج شدن آمریکا از پیمان موشکی با روسیه، تنها این تهدید را جدی‌تر می‌کند. گابارد ابراز اطمینان کرد که به‌جای صرف‌نظر کردن از این توافقنامه، لازم است تا روی آن کار کرد تا تقویت شود و در صورت امکان حتی کشورهای دیگری، از جمله چین، را هم برای پیوستن به آن ترغیب کرد.

"کنستانتین کاساچوف" رئیس کمیته امور بین الملل شورای فدراسیون (سنای) روسیه در تفسیر این پیشنهاد یادآور شد که چنین ابتکارعمل‌هایی نشان دهنده ادامه اختلاف نظر جدی در داخل آمریکا درباره پیمان موشکی است.

وی گفت: «این ابتکارعمل تایید می‌کند که توهم مقامات بلندپایه سیاسی واشنگتن درباره اتفاق نظر سراسری ملت آمریکا درباره این توافقنامه، افسانه‌ای بیش نیست و بطور واضح اختلاف نظرات بسیار زیادی بین سیاستمداران آمریکای پیرامون این موضوع وجود دارد.»

"الیگ مارازوف" عضو کمیته امور بین الملل شورای فدراسیون نیز معتقد است: «تصمیم گیری درباره خروج آمریکا از پیمان نابودی موشک‌های برد کوتاه و متوسط مدت‌ها قبل گرفته شده و هیچ سونامی نمی‌تواند آن را متوقف کند و دولت دونالد ترامپ تحت هر شرایطی از این توافقنامه خارج خواهد شد و ارائه این لایحه قانونی به کنگره هم تنها یک اقدام سیاسی از سوی مخالفان داخلی  رئیس جمهوری ترامپ است.» 

این سناتور روس هشدار داد که جهان باید در انتظار بوجود آمدن یک وضعیت کاملا نامشخص و خطرناک در عرصه کنترل تسلیحات باشد.

  "الکساندر شرین" نائب رئیس کمیته امور دفاعی دومای دولتی روسیه، تلاش این نماینده کنگره آمریکا را ناشی از نگرانی وی درباره از دست رفتن اعتبار کشورش در صورت خروج از پیمان موشک‌های برد کوتاه و متوسط ارزیابی کرده و گفت: «تولسی گابارد که نامزد پست ریاست جمهوری آمریکا هم شده است، بعنوان یک زن، یک مادر و یک میهن دوست، تلاش می کند تا صلح و آرامش را به مردم ایالات متحده وعده دهد و مایل نیست کشورش درگیر یک جنگ هسته‌ای شود. وی به خوبی درک می‌کند که یک "صلح بد"، به مراتب بهتر از "جنگ خوب" است. البته این سئوال باقی می‌ماند که آیا چنین تمایلات مثبتی می‌توانند در ایالات متحده تحقق پیدا کنند؟»         

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۲۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: کشور در وضعیتی است که چشم انداز روشنی برای توسعه دارد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مخبر صبح امروز (دوشنبه) در این رویداد، با تاکید بر اینکه نیرو‌های نخبه، خلاق و کارآفرین سرمایه اصلی کشور هستند، تصریح کرد: نقطه تحول اقتصادی کشور و تحقق شعار سال با تکیه بر کارآفرینان و نسل جوان کشور محقق می‌شود.

وی با قدردانی از اقدامات و تلاش‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای توانمندسازی و حمایت از مددجویان و به ویژه با تمرکز بر دانش آموزان و نسل جوان تحت پوشش این سازمان، گفت: کشور ما از ظرفیت‌های خدادادی و منابع طبیعی بسیاری برخوردار است، اما مزیت بزرگ‌تر و ارزشمند‌تر حضور همین نیروی جوان و تحصیلکرده است که به عنوان یک قوه پیشران ظرفیت‌های کشور را شکوفا می‌سازد.

معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر رویکرد اقتصاد جهان به سمت اقتصاد دیجیتال امروزه شاهد هستیم برخی از کارآفرینان و سرمایه داران بزرگ جهان از نسل نوجوان هستند و مقتضیات اقتصاد دیجیتال چنان است که سن و تحصیلات نمی‌شناسد و با بهره گیری از خلاقیت فردی می‌توان به نتایج بزرگ دست یافت.

وی با تاکید بر اهمیت تربیت نیروی کارآفرین، مستعد و خلاق در کشور، افزود: در جلسه‌ای با اتاق بازرگانی بر این مهم تاکید شد که باید هنرستان‌ها در کنار کارخانه‌های بزرگ کشور تأسیس شوند تا دانش آموزان ضمن تحصیل، در محیط واقعی و عملی هم آموزش‌های لازم را در کارخانه‌ها و صنایع فراگیرند.

مخبر خطاب به دانش آموزان هنرستانی و کارآفرینان جوان، تاکید کرد: شما می‌توانید نقطه تحول کشور باشید و قطعا جهش تولید با فعالیت بخش خصوصی و نخبگان محقق می‌شود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: تلاش‌ها و حرکت چند سال گذشته کمیته امداد با توجه به منویات مقام معظم رهبری، تمرکز بر توانمند سازی مددجویان بوده است و در این مسیر تبدیل مددگیرنده به مددکننده الگویی است که باید در سرتاسر کشور دنبال شود.

وی تاکید کرد: دولت سیزدهم و رئیس جمهور اعتقاد و ایمان محکمی به فعالیت‌های کمیته امداد دارند و دولت خود را موظف به پشتیبانی از این سازمان مردمی در راستای کاهش فقر و محرومیت در کشور می‌داند.

 مخبر در ادامه چابکی، انقلابی بودن و عدالت محوری را از ویژگی‌های کم نظیر کمیته امداد امام خمینی (ره) برشمرد و خاطر نشان کرد: اعتماد مردم به کمیته امداد بزرگترین سرمایه این سازمان است و این مجموعه با بدنه اداری و مدیریتی متعهد خود همواره در طول سالیان گذشته مشغول خدمت رسانی به طبقه آسیب پذیر جامعه بوده است.

مخبر با اشاره به اقدامات و تلاش‌های دولت برای رفع مشکلات اساسی در کشور در دو سال گذشته ادامه داد: دولت توانست به دستاورد‌های مهم اقتصادی از جمله نیل به رشد نقدینگی ۲۴ درصدی، کاهش بیکاری و تورم و همچنین رشد اقتصادی مثبت پس از چندین دوره رشد منفی، دست یابد و معتقدیم کشور در وضعیتی است که چشم انداز روشنی برای توسعه دارد.

معاون اول رئیس‌جمهور در ابتدای سخنان خود نیز با اشاره به راهبرد‌های منبعث از قرآن و دین مبین اسلام در اندیشه‌های امام راحل و بنیانگذار جمهوری اسلامی، گفت: امروز کشور‌های قدرتمند و نظام سلطه در دنیا نه تنها جرئت مقابله نظامی با ایران را ندارند بلکه حتی از سخن گفتن درباره آن هم عاجز هستند و جمهوری اسلامی ایران با پایه گذاری امام خمینی (ره) و رهبری مقام معظم رهبری در تمام مسائل سیاسی، امنیتی و روابط بین الملل می‌درخشد و قدرت‌ها و کشور‌های منطقه و جهان بدون گرفتن نظر جمهوری اسلامی ایران قدرت تصمیم گیری در منطقه ما را ندارند.

خدمات توانمندسازی، مهارتی و تحصیلی دانش آموزان هنرستانی در سال ۱۴۰۲ با تلاش‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) با برگزاری ۳۲ اردوی راهیان پیشرفت در ۳۱ استان، ۱۰ هزار ساعت مشاوره شغلی، تشکیل هزار پرونده شغلی و اعطای وام کارگشایی به بیش از ۶۵ هزار مددجوی هنرستانی تحت پوشش کمیته امداد انجام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش روسیه به مانور نظامی ناتو در نزدیکی مرز روسیه
  • انتقاد سناتور سندرز در سنای آمریکا علیه کمک مالی به تل آویو
  • جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند
  • ادعای بی‌اطلاعی آمریکا از طرح حمله خطرناک اسرائیل به رفح
  • هشدار مسکو در مورد پیامدهای خطرناک رزمایش‌های ناتو نزدیک مرزهای روسیه
  • فرصت کوتاه برای قبول پیشنهاد پرسپولیس و آمدن به ایران | هیچ وقت منتظر این پیشنهاد نبودم
  • مخبر: کشور در وضعیتی است که چشم انداز روشنی برای توسعه دارد
  • گاهی دیدارهایی با آمریکایی‌ها داریم اما...
  • سرمایه فرزندانمان را خرج امنیت کشورهای دیگر می‌کنیم
  • انتقاد سناتور آمریکایی از تصویب لوایح کمک‌های خارجی