Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@14:35:48 GMT

حقیقتی که پوتین درباره اروپا گفت

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۲۵۰۹

"ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه معتقد است کشورهای اروپایی اصلاً مایل نیستند موشک‌های آمریکایی در خاکشان مستقر شود، ولی آنها جرأت واکنش نشان دادن به واشنگتن را ندارند.

پوتین(جمعه) پس از پایان مذاکراتش با "الکساندر لوکاشنکو" رئیس جمهوری بلاروس، در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران با اعلام این مسئله، گفت: «آیا شما فکر می‌کنید هیچ‌یک از کشورهای اروپایی مایل باشد که موشک‌های دارای برد متوسط آمریکایی در خاک اروپا ظاهر شوند؟ مسلماً آنها نمی‌خواهند چنین اتفاقی بیفتد، ولی رهبران اروپایی نشسته و دست روی دست گذاشته و مخالفتی با این مسئله نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس استقلال آنها کجاست؟ ظاهراً آنها فکر می‌کنند که در نهایت ژنرال‌های آنها در سازمان ناتو خواهند توانست از بخشی از استقلال کشورهای اروپایی در مقابل آمریکا دفاع کنند!».

رئیس جمهوری روسیه در ادامه درباره استقلال کشورهای اروپایی، یادآور شد: «در حال حاضر پارلمان اروپا اکثریت تصمیمات ضروری برای همه اعضای اتحادیه اروپا را اتخاذ می‌کند و چنین نوع تصمیم‌گیری حتی به‌مراتب بیشتر از تصمیمات اتخاذشده در سطح شورای عالی اتحاد جماهیر شوروی سابق است».

پوتین تأکید کرد، واقعیت این است که یک کشور کاملاً مستقل در جهان اصلاً وجود ندارد.

رئیس جمهوری روسیه درباره وضعیت اتحادیه اقتصادی اوراسیایی از لحاظ استقلال عمل نیز توضیح داد که در ترکیب این اتحادیه، ارگان‌های ملی وجود دارد که کشورهای عضو آگاهانه به آنها اختیاراتی داده‌اند و در مجموع در این اتحادیه یک نوع وابستگی متقابل وجود دارد. البته کشورهای عضو درک می‌کنند که چنین اقدامی باعث افزایش امکانات و توانایی رقابت آنها در عرصه اقتصادی خواهد شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: روسیه کشورهای اروپایی واشنگتن خاک استقلال ناتو اتحادیه اروپا جهان رقابت روسیه کشورهای اروپایی واشنگتن پوتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۲۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس جدید کمیته تخصصی هواشناسی و علوم جوی آیورا منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی این پژوهشگاه با سازمان‌های بین‌المللی منطقه‌ای، محمود مولی‌نژاد رئیس مرکز منطقه‌ای علوم و فناوری کشورهای حاشیه اقیانوس هند موسوم به IORAG، در حکمی مهدی رهنما "رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور" را به سمت "رئیس کمیته تخصصی هواشناسی و علوم جوی کارگروه آکادمیک اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند (IORA)" منصوب کرد.

از سمت‌های بین‌المللی مهدی رهنما رئیس این پژوهشگاه در سازمان‌های بین‌المللی می‌توان به عضویت در تیم کارشناسی فهرست سازی رخدادهای مخاطره‌آمیز وضع هوا، آب، اقلیم و محیط زیست (ET-CHE) سازمان هواشناسی جهانی (WMO) و همچنین عضویت در تیم کارشناسی کاهش خطر بلایا (ET-DRR) کارگروه خدمات اتحادیه منطقه‌ای II (محدوده آسیا) سازمان هواشناسی جهانی (WMO RA II WG-S) اشاره نمود.

در همین راستا در ماه مارس ۲۰۲۱ میلادی ایان لیسک "رئیس کمیسیون هوا، اقلیم، آب، دریا و کاربردها و خدمات محیطی مرتبط سازمان هواشناسی جهانی" موسوم به SERCOM با صدور تقدیرنامه‌ای از مشارکت ارزشمند وی به عنوان کارشناس فعال در کار این کمیسیون طی آوریل ۲۰۲۰ تا مارس ۲۰۲۴ میلادی تقدیر به عمل آورد.

شایان ذکر است، اتحادیه همکاری‌های منطقه‌ای حاشیه اقیانوس هند موسوم به IORA با عضویت ۲۳ کشور از سه قاره آسیا، آفریقا و اقیانوسیه در سال ۱۹۹۷ با اهداف آزاد سازی تجاری، تقویت همکاری‌های آموزشی، تکنولوژیکی و ایجاد تسهیلات تجاری و سرمایه گذاری به منظور تقویت روابط تجاری و اقتصادی بین کشورهای عضو در مقر کشور موریس پایه گذاری شده است.

گروه آکادمیک اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند (IORAG) از ارکان و ساختار مهم و تخصصی این سازمان بین‌المللی می‌باشد که متشکل از افراد دانشگاهی و نمایندگان بخش‌های آموزشی و پژوهشی است که با هدف تقویت کار تحقیقاتی در بین اعضا شکل گرفته است.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران مسئولیت پیگیری و اجرای برنامه‌ها و پروژه‌های این گروه را بر عهده دارد.

از مهم‌ترین پروژه‌های این گروه می‌توان به مطالعه منابع آلودگی اقیانوس هند، توسعه مدیریت آموزشی، انتقال تکنولوژی، کاهش بلایای طبیعی، مدیریت مناطق ساحلی و پیگیری نتایج نشست تبادل دانشگاهی اشاره نمود.

کد خبر 6086601

دیگر خبرها

  • ماکرون: اروپا در معرض نابودی قرار دارد
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • رییس جدید کمیته تخصصی هواشناسی و علوم جوی آیورا منصوب شد
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • تحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • بی‌میلی اروپایی‌ها برای کمک بیشتر به اوکراین