Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دومین روز از پانزدهمین جشنواره موسیقی فجر، اجرای گروه های تک نوازی و گروه نوازی و کارگاه شناخت موسیقی ایران در فرهنگسرای امام خمینی(ره) انجام شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، در دومین روز از پانزدهمین جشنواره موسیقی فجر، در نوبت صبح اجرای تک نوازی در رشته سنتور در ساعت اول و رشته های کمانچه، قوپوز، تنبور، تنبک و دف در ساعت دوم اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ساعت 16 بعدازظهر 27 بهمن ماه اجرای گروه سومار(کوبه ای) به سرپرستی علی محمدی در سالن هنر اجرا شد، در این اجرا مهداد احمدی، پریا شاه ویسی، صالح بیات، علی محبی و نارمینا معروفی نوازندگی دف و میثم نوری به عنوان نوازنده میهمان نوازندگی تنبور را برعهده داشتند.

 

در ساعت 17 همین روز گروه سماع(اصیل) در بخش گروه نوازی به سرپرستی، آهنگسازی و نوازندگی سنتور علیرضا وثیقی، آواز و نوازندگی تار محمود حیدری، نوازندگی سه تار و بم تار علی عسگرلو، نوازندگی نی حمید مرادی، نوازندگی کمانچه بهزاد حاج میری، نوازندگی قیچک لیدا ارغونی فرد، نوازندگی تنبک وحید مرادی و نوازندگی دف سمیرا جوادی به اجرا پرداختند.  

 

در ساعت 19 گروه  بوم(پاپ) به سرپرستی و نوازندگی سازهای بادی امین انصاری اجرا شد که در این اجرا نوازندگان اعضای ارکسترسازهای بادی حمید طوماری نوازنده ترومپت سلو، میترا حاتمی، امیربابایی، حنانه امانلو نوازنده ترومپت برس، میثم یعقوبی نوازنده باریتون هورن، مصطفی حیدری نوازنده درامز، میلاد جعفری نوازنده پیانو و کیبورد، علیرضا فرشاد نوازنده گیتار بیس و امیرعلی خلیلی راد نوازنده گیتار آکوستیک و آرمین رسولی به عنوان خواننده  بودند که به اجرا پرداختند.

 

در ساعت 21 هم گروه تنبود مولوی(مقامی به سرپرستی عبدالکریم پرویزی اجرا شد که حمیدرضا ابوالفتحی، مهدی خشتی، آرش عباسی و کیان صائمیان نوازندگی تنبور، بهراد حاج میری نوازندگی کمانچه، علیرضا قاسمی نوازندگی دف را برعهده داشتند و علی باقری به عنوان خواننده در این اجرا حضور داشت.

 

همچنین کارگاه مبانی آهنگساری با حضور استاد پویا محمدی درسالن یادگار فرهنگسرای امام خمینی(ره) زنجان برگزار شد.

 

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی22 بهمن 22 بهمن راهپیمایی 22 بهمن حادثه تروریستی حمله تروریستی حادثه تروریستی زاهدان وزیر ارشاد انقلاب اسلامی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اصفهان پانزدهمین جشنواره موسیقی موسیقی فجر جشنواره موسیقی فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۳۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«استودیو جیبلی ژاپن» برنده دومین نخل طلای افتخاری جشنواره کن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، استودیو جیبلی که استودیوی سازنده انیمیشن‌هایی چون «همسایه من توتورو» و انیمیشن برنده اسکار «پسر و مرغ ماهی‌خوار» است، جایزه نخل طلای افتخاری هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن را دریافت می‌کند. این نخستین بار است که این جایزه به جای یک فرد به یک گروه اهدا می‌شود.

این استودیو توسط هایائو میازاکی و توشیو سوزوکی در سال ۱۹۸۴ و با ساخت «نائوشیکا از دره باد» اثر میازاکی تاسیس شد.

سوزوکی در بیانیه‌ای گفت: واقعا مفتخر و خوشحالم که نخل طلای افتخاری به استودیو اهدا شد.

وی افزود: ۴۰ سال پیش، هایائو میازاکی، ایسائو تاکاهاتا و من استودیو جیبلی را با آرزوی ارایه انیمیشن‌های سطح بالا و با کیفیت برای کودکان و بزرگسالان در هر سنی راه انداختیم و امروز فیلم‌های ما در سراسر جهان تماشا می‌شود و بازدیدکنندگان زیادی به موزه جیبلی، میتاکا و پارک جیبلی می‌آیند تا دنیای فیلم‌های ما را خودشان تجربه کنند.

سوزوکی در ادامه گفت: ما واقعا راه درازی را طی کردیم تا استودیو به چنین سازمان بزرگی بدل شود. اگرچه من و میازاکی خیلی پیر شده‌ایم، اما مطمئن هستم که استودیو جیبلی به چالش‌های جدید، به رهبری کارکنانی که روح شرکت را درک می‌کنند، ادامه خواهد داد.

آیریس کنوبلوش، رییس کن و تیری فرمو مدیر جشنواره هم درباره تصمیم خود گفتند: برای نخستین بار این یک شخص نیست، بلکه یک موسسه است که انتخاب شده تا مورد تجلیل واقع شود. مانند تمام نمادهای هنر هفتم، این شخصیت‌ها تخیلات ما را با جهان‌های پربار، رنگارنگ و روایت‌های حساس و جذاب پر می‌کنند. با جیبلی، انیمیشن ژاپنی در حد یکی از ماجراجویی‌های بزرگ سینمادوستان بدل شده است.

استودیو جیبلی که در توکیو واقع است، فیلم‌های میازاکی از جمله «پرنسس مونونوکه»، «شهر اشباح»، «قلعه متحرک هاول» و در مجموع ۲۵ عنوان فیلم انیمیشن و چند سریال تولید کرده است. اوایل امسال، میازاکی دومین اسکار خود را برای فیلم «پسر و مرغ ماهی‌خوار» دریافت کرد.

جشنواره فیلم کن ۲۰۲۴ از ۱۴ تا ۲۵ می (۲۵ اردیبهشت تا ۵ خرداد) برگزار می‌شود.

کد خبر 6081732

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • نگاهی به نقش موسیقی ایرانی در آوا‌ها و نوا‌های مذهبی
  • «استودیو جیبلی ژاپن» برنده دومین نخل طلای افتخاری جشنواره کن
  • ملایر میزبان جشنواره موسیقی «شب‌های تاک»
  • راهیابی اعضا کانون استان بوشهر به جشنواره سرود بسیج
  • پاکبان مشهدی که نوازندگی دوتار را با قوطی روغن نباتی شروع کرد
  • حضور بیش از ۱۲۰ هنرمند در دومین جشنواره تئاتر خیابانی محلات
  • نگاهی به فیلم‌های آخر هفته شبکه‌های سیما
  • خبرنگار مهر اصفهان رتبه برتر دومین جشنواره قاصد آب را کسب کرد
  • (تصاویر) همه چیز درباره مراسم «هزار دف» کردستان در ۱۴۰۳