Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@00:57:09 GMT

صهیونیستها بر مدار شکست

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۳۸۸۰

صهیونیستها بر مدار شکست

تهران - ایرنا - رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر به دنبال هشت سال بحران سازی در سوریه و بی نتیجه بودن همه تلاش هایش، به شکست در این کشور اعتراف کرد.

در همین ارتباط در یک مورد بر اساس اعلام روزنامه 'رای الیوم' ژنرال ذخیره 'عاموس غلعاد' رئیس سابق واحد امنیتی سیاسی وزارت اطلاعات رژیم صهیونیستی در یک کنفرانس در ارتباط با بررسی سیاست های روسیه در خاورمیانه به شکست راهبردی این رژیم در مقابله با محور مقاومت در سوریه اعتراف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که اسراییل از نظر تاکتیکی و عملیاتی حملات شدیدی علیه مراکز محور مقاومت در سوریه انجام داد، اما از نظر راهبردی نتوانست به هیچ موفقیتی دست یابد، افزود: اسراییل نتوانسته با وجود حملاتی به سوریه، محور مقاومت را از ایجاد پایگاه های نظامی دایمی در این کشور منصرف کند.
علاوه بر این سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی 'موساد' در ارزیابی سالانه خود از وضعیت 'محور شمال' (سوریه و لبنان) اعلام کرد: افزایش اقتدار سوریه، سطح تهدیدات علیه امنیت رژیم صهیونیستی را بالا برده و تل آویو در صورت وقوع هرگونه درگیری یا جنگ در مرز با لبنان و سوریه، گزینه های بسیار محدودی را در اختیار دارد.
بر اساس این ارزیابی، سران رژیم صهیونیستی به خوبی می دانند طرح های آنان در سوریه شکست خورده است و ادامه حملات ارتش این رژیم به خاک سوریه نیز بر شکست همین طرح ها دلالت می کند. اکنون 'بشار اسد' رئیس جمهوری سوریه بیش از هر زمان دیگری صاحب اقتدار است و این بدان معناست که سطح تهدیدات علیه امنیت تل آویو نیز به همان اندازه افزایش یافته است.
با بررسی روند امور در ارتباط با دمشق و تل آویو در دو دهه گذشته، اعترافات اخیر مقامات رژیم صهیونیستی را باید به منزله بخش کوچکی از مجموع اعترافات به شکست حاکمان این رژیم در ارتباط با سیاست هایشان در خصوص سوریه و منطقه تلقی کرد.
پیش از آغاز بحران سوریه در اواخر اسفند ماه 1389 مهم ترین موضوع در سطح منطقه غرب آسیا روند مذاکرات صلح اعراب و اسراییل بود که موجب شده بود که منطقه شاهد رفت و آمدهای زیادی بین پایتخت های عربی از سوی مقام های اروپایی و عربی برای رایزنی در ارتباط با آخرین تحولات صلح ظالمانه باشد.
انتظارات غیرقانونی و خارج از چارچوب تل آویو در این مذاکرات و پافشاری برخی کشورهای عربی در محور مقاومت مانند سوریه و حمایت های ایران از این سیاست دمشق، موجب شد تا هیچگاه چنین آرزویی برای اسراییل محقق نشود و در پایان نیز همه رایزنی ها و رفت و آمدها با شکست مواجه شد و در نهایت بحران سوریه با طرح ها و توطئه های از قبل طراحی شده آغاز شد و اکنون می رود که تا چند هفته دیگر وارد نهمین سال خود شود.
اسراییل برای همین منظور با همدستی برخی کشورهای عربی و غربی پس از سال ها برنامه ریزی و همفکری، به این نتیجه رسیدند که با کنار زدن سوریه از محور مقاومت ارتباط این محور را قطع کرده تا بتوانند به اهداف خود برسند.
یک مقام ارشد صهیونیست که به نامش اشاره ای نشده، در سخنانی که اوایل سال جدید میلادی منتشر شد، اعلام کرد که کابینه امنیتی اسرائیل با وجود اختلاف نظر درباره سوریه، در نهایت به این نتیجه رسید که قادر به تحمل اسد و ایران به عنوان کشور هم پیمان او نیست و باید نظام سوریه سرنگون شود.
وی با اشاره به اختلاف نظر میان مقامات صهیونیستی درباره سوریه افزود که 'آویو کوخاوی' رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی و رئیس سابق اطلاعات نظامی ارتش این رژیم در زمان بحران سوریه، بر این باور بود که نظام حاکم بر دمشق با کمک ایران و حزب الله لبنان و نیز نفوذ روسیه در منطقه، مشکلات زیادی را برای اسرائیل به وجود آورده است، از این رو بارها تلاش کرد تا با ارایه طرح ها و برنامه هایی دولت سوریه را سرنگون کند که در این ارتباط با شکست مواجه شده است.
اکنون پس از هشت سال بحران سازی و دامن زدن به آن در سراسر سوریه با وجود حمایت های گسترده برخی کشورهای عربی منطق خلیج فارس و صرف 440 میلیارد دلار هزینه برای تامین تسلیحات ، حقوق ، آموزش و تامین مایحتاج 36 هزار تروریست از 120 کشور جهان در سوریه، آنان و حامیانشان با دست خالی در حال خروج از این کشور هستند و مقاومت سربلند از این بحران بیرون آمده و می رود که پایان آن را نیز به نفع خود ورق بزند.
محور مقاومت اکنون پس از گذشت هشت سال از بحران سوریه به هیچ وجه قابل قیاس با قبل از آن نیست و با کوله باری از تجربه برای مقابله با تروریست ها و روش های آنان می رود که نظریه های مباحث روش های مقابله با تروریسم را تهیه و تدوین کرده و برای استفاده دیگران آن را نشر و ترویج دهند.
در روند بحران سوریه هرچه شکست رژیم صهیونیستی در این زمینه بیشتر آشکار شد، حاکمان تل آویو تلاش کردند تا بر دامنه حمایت های خود و دیگر حامیان بحران در سوریه بیفزایند و در این ارتباط می توان به وارد کردن نیروهای اطلاعات و امنیتی خود برای آموزش و حمایت های لازم از تروریست ها ، سازماندهی آنان، ارایه اطلاعات لازم برای مقابله با نیروهای نظامی سوریه، حملات هوایی و موشکی به این کشور، ارایه تسلیحات پیشرفته و نظایر آن اشاره کرد.
رژیم صهیونیستی در ادامه حمایت های تمام قد خود از تروریست ها در سوریه برای تضعیف نقش این کشور در منطقه تاکنون بیش از 200 بار حملات موشکی ، هوایی ، خمپاره ای و توپخانه ای به سوریه داشته است که آخرین مورد آن مربوط به هفته گذشته و مورد هدف قراردادن بیمارستان مخروبه در شهر 'قنیطره' سوریه است.
ارتش سوریه نیز در جریان مقابله با این تجاوزها موفق شد تا دو فروند جنگنده 'اف 16 ' رژیم صهیونیستی را مورد اصابت قرار داده که یکی از آنها ساقط و دیگری به زحمت موفق به فرود در پایگاه هوایی خود شد و علاوه بر این تاکنون دهها فروند موشک این رژیم را قبل از اصابت به هدف به خاطر به روز کردن سامانه های پدافند هوایی، مورد هدف قرار داده و سرنگون کرده است که همه این اقدامات را می توان به عنوان شکست برای تل آویو و موفقیت برای سوریه و کشورهای مقاومت در نظر گرفت.
علاوه بر این شکست های مکرر و متعدد باید به شکست تل آویو در طراحی و تلاش برای ترور اسد رئیس جمهوری قانونی سوریه نیز اشاره کرد که به اعتراف خود این رژیم، بارها برای این منظور تلاش کرده، ولی در نهایت نتوانسته به هدف خود برسد.
یک مقام ارشد صهیونیستی 10 دی ماه 1397 با اشاره به تلاش های نافرجام تل آویو برای ترور اسد رییس جمهوری سوریه به شکست رژیم صهیونیستی در این ارتباط اعتراف کرد.
این مقام صهیونیست که خواست نامش فاش نشود، گفت: در طول سال هایی که سوریه درگیر بحران بود، اسرائیل بارها تلاش کرد تا اسد و مقامات ارشد سوری را ترور کند و یا با عملیات نظامی مواضع ایران و حزب الله لبنان را در سوریه مورد هدف قرار دهد که این اقدامات با شکست مواجه شد.
پیش از این نیز بارها مقامات رژیم صهیونیستی به تلاش این رژیم برای ترور اسد اعتراف کرده بودند.
البته علاوه بر این شکست ها می توان با کمی تامل و رویت تحولات منطقه در سال های اخیر به شکست های مشابه دیگری نیز از سوی سردمداران رژیم صهیونیستی در ارتباط با برخی تحولات منطقه نیز مانند مقابله با حزب الله در جریان جنگ 33 روزه سال 2006 ، شکست های مختلف از این حزب در سال های اخیر و در سوریه ، شکست از گروه ها و جنبش های مختلف مقاومت در فلسطین که آخرین مورد آن مربوط به ماه های اخیر و ایجاد بحران در کابینه این رژیم و استعفای وزیر جنگ آن بود، اشاره کرد.
آنچه که می توان در ارتباط با شکست های مکرر و پی در پی این رژیم اشاره کرد این است که با توجه به گذشت چند دهه از اشغال فلسطین و آواره کردن مردم این کشور از خانه و کاشانه خود و اصرار بر ادامه این روند و حتی افزایش دامنه تجاوزها و اقدامات تجاوزکارانه مانند ایجاد شهرک های صهیونیست نشین ، مردم منطقه و نه دولت های آن همچنان به هیچ وجه روی خوش به مقام های تل آویو نشان نداده و اگر هم دولت های آنان به صورت مخفی و یا آشکار در تلاش برای برقراری روابط با تل آویو هستند، ولی افکار عمومی جهان عرب در پشت سر مردم بی گناه فلسطین است که برخی نسل های آن در دوران آوارگی چشم از این جهان فروبسته اند و برخی نسل های آن نیز روزهای آخر عمر خود را سپری می کنند، ولی همچنان بر لزوم بازگشت به سرزمین خود تاکید داشته و این مورد را نیز می توان به عنوان یکی از شکست های این رژیم در نظر گرفت.
از داود پورصحت
خاورم*1436**1651

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي رژيم صهيونيستي ايران سوريه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۳۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دروغ‌های شاخدار صهیونیستها/ هاگاری یا «گوبلز اسرائیل»؟

امروزه جنگ روانی به یکی از ابعاد جدایی ناپذیر جنگ‌ و درگیری‌های نظامی مبدل شده است. هرچه میزان دستیابی واحدهای سیاسی به اهداف تعیین شده در میدان نبرد پایین‌تر بیاید، منطقاً میزان توسل و نیاز به جنگ روانی و دروغ‌پردازی هم بیشتر می‌شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، در ماه‌های اخیر و با تبدیل شدن جنگ غزه به یک باتلاق برای رژیم صهیونیستی بارها شاهد طرح ادعاهایی از سوی مقامات اسرائیل به خصوص ژنرال «دانیل هاگاری»، سخنگوی ارتش این رژیم در توجیه اقدامات اشغالگرانه و وحشیانه ارتش اسرائیل و یا ضربات و آسیب‌های وارده به آن بوده‌ایم.

اما عملیات تلافی جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی در 14 آوریل 2024 نیاز رژیم صهیونیستی به پنهانکاری و توجیهات دروغین را تشدید کرد. هاگاری برای توجیه این شکست استراتژیک و خدشه دار شدن قدرت بازدارندگی اسرائیل در برابر جمهوری اسلامی ایران، تا به این لحظه دروغ‌های جالبی را مطرح کرده که انسان را به یاد جوزف گوبلز، وزیر تبلیغات دولت هیتلر در آلمان نازی می‌اندازد.

گوبلز مدعی بود در صنعت پروپاگاندا هرچه دروغی بزرگ‌تر باشد، باورپذیرتر خواهد بود. به نظر می‌رسد ارتش اسرائیل و به ویژه دانیل هاگاری نیز همین تکنیک را مبنای فعالیت‌های خود قرار داده اند.

شاید گزافه نباشد اگر بگوییم ادعای «رهگیری 99 درصدی موشک‌ها و پهپادهای ایران» در همان ساعات نخست عملیات وعده صادق، بزرگ‌ترین دروغی بود که در طول نزدیک به 200 روزی که از شروع جنگ می‌گذرد از زبان هاگاری مطرح شد.

این ادعا از طریق بررسی کَمی تعداد موشک‌ها و پهپادهای ایران در حمله انتقامی 14 آوریل کاملاً قابل راستی‌آزمایی است. بنابر ادعای رسانه های غربی تعداد کل موشک‌ها و پهپادهای ایرانی در این عملیات بین 320 تا 350 عدد بوده است. با چنین فرضی در صورت قبول ادعای هاگاری باید به خود بقبولانیم که تنها سه موشک یا پهپاد ایرانی به اهداف برخورد داشته است. اما حتی رسانه‌های بین المللی غربی و برخی رسانه‌های اسرائیلی از برخورد موشک‌های ایرانی دست‌کم در 6 نقطه سرزمین های اشغالی خبر داده اند؛ این 6 نقطه عبارتند از پایگاه رامون، پایگاه نواتیم، منطقه عراد، اطراف شهر قدس غربی، ام الفهم و جولان اشغالی. همچنین تعداد برخوردها براساس ویدیوها نیز بسیار بیشتر از ادعای هاگاری است. تنها در یکی از ویدیوها که به پایگاه نواتیم اختصاص دارد، 7 برخورد به تصویر کشیده شده است.

دومین دروغ قابل توجه هاگاری و اسرائیلی‌ها در ایام نبرد طوفان الاقصی و لشکرکشی ارتش اسرائیل به غزه به ویژه مراکز درمانی و بهداشتی این باریکه، ادعای وجود مقر اصلی فرماندهی حماس در زیر بیمارستان الشفا بود. دستگاه‌ پروپاگاندای ارتش اسرائیل تبلیغات زیادی در این مورد انجام داد و برای ذهنیت سازی در این مورد یک ماکت کارتونی هم توسط ارتش اسرائیل پخش شد که نشان از وجود مقر فرماندهی در زیر این بیمارستان داشت. این تلاش‌ها با هدف توجیه حمله بعدی ارتش اشغالگر به این بیمارستان انجام پذیرفت. اما پس از اتمام حمله و اشغال بیمارستان، اسرائیلی‌ها نتوانستند ادعای وجود مقر فرماندهی مرکزی در زیر این بیمارستان را ثابت کنند.

سومین دروغ بزرگ و شوکه کننده هاگاری و ارتش اسرائیل در این مدت ادعای سر بریدن 40 نوزاد توسط اعضای گروه های مقاومت فلسطینی در روز اجرای عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر بود. هاگاری تصاویری را در این رابطه نشان داد که مدعی بود نوزادان مذکور سر بریده شده اند اما به دلایل انسانی تصاویر کودکان مزبور محو و تیره و تار شده بود. این دروغ هاگاری و ارتش اسرائیل نیز از طریق جست‌وجوی معکوس در موتورهای جست‌وجو برملا شد؛ چرا که تصاویر مورد ادعای هاگاری از قبل در اینترنت موجود بودند و ارتش اسرائیل سعی در رتوش و سوءاستفاده از آنها برای بهره برداری های تبلیغاتی خود علیه حماس و سایر گروه های مقاومت فلسطینی داشت.

پنهانکاری در زمینه اعلام تلفات انسانی اسرائیل و در پیش گرفتن تایید قطره‌چکانی کشته‌ها و زخمی‌ها نیز، یکی دیگر از دروغ های بزرگ در کلکسیون دروغ های هاگاری در این مدت بوده است. از ابتدای جنگ در هر درگیری ابتدا خبرهایی که گروه‌های مقاومت از کشته و زخمی شدن نظامیان اسرائیلی ارائه می دادند توسط هاگاری و تیم اطلاع‌رسانی ارتش اسرائیل تکذیب می‌شد، ولی در موارد بسیاری دیده شده که با گذشت چند روز شمار کشته‌شدگان به صورت روزانه افزایش می‌یابد و به عدد اعلام شده از سوی گروه های فلسطینی نزدیک‌تر می شود. همین رویداد درباره فاز نخست حمله طوفان الاقصی در روز هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) نیز به شکلی بارز رقم خورد، به طوری که تا چند روز اسرائیلی‌ها حاضر به تایید کردند تعداد کشته‌شدگان این روز (بیش از 1100 نفر) نبودند.

همچنین هاگاری در یک مرحله تعداد کشته‌شدگان را 100 نفر هم کاهش داد و مدعی شد، این 100 نفر جزو نیروهای فلسطینی بوده اند که به اشتباه اسرائیلی در نظر گرفته شده اند. این درحالی است که همه نیروهای فلسطینی که در عملیات هفتم اکتبر مشارکت داشتند، یونیفرم مخصوص گروه های مقاومت را بر تن داشتند.

افتضاح دیگری نیز در همین زمینه درباره تعداد زخمی‌های اسرائیلی رقم خورد. حدود 10 روز قبل هاگاری آمار کل صهیونیست‌های مجروح را 1593 نفر دانست. این درحالی است که روزنامه هاآرتص در گزارشی رقم اعلامی هاگاری را دروغ خواند و نوشت: از هفتم اکتبر 2023 تا کنون 1949 نفر فقط در بیمارستان برزیلای بستری شده اند. همچنین 137 نفر در بیمارستان «اسوتا» در اسدود، 148 نفر در «ایخیلوف»، 181 تن در «هارامبام»، 209 نفر در «هداسا»، 287 نفر در «بیلینسون»، 139 تن در «شعری تصدک»، 1000 نفر در بیمارستان «سوروکاه» و حدود 500 نفر در بیمارستان «شیباه» پذیرش شده‌اند که البته این لیست، مشتی از خروارها مجروحان نظامی اسرائیل است.

سخنگوی ارتش اسرائیل: ایران حمله وسیعی انجام داد

 

در مجموع به نظر می رسد رژیم صهیونیستی با بهره گیری از تجربیات جنگ های بزرگ جهانی و تاثیر تبلیغات بر اذهان افکار عمومی تلاش دارد تا با طرح ادعاهای واهی و دروغین ضمن به حاشیه راندن جنایات نظامیان این رژیم در نوار غزه، تصویری پرابهت و با شکوه را از ارتش اسرائیل و ساختار نظامی این رژیم به جهانیان عرضه دارد. امری که تنها با مشاهده حجم آسیب های وارده بر ساختار ارتش رژیم صهیونیستی در روز عملیات طوفان الاقصی و تصاویر منتشرشده از داخل سرزمین های اشغالی از اصابت موشک ها و پهپادهای ایرانی به اهداف مختلف در جریان عملیات وعده صادق به آسانی قابل راستی آزمایی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخبر: اگر رژیم صهیونیستی مرتکب خطا شود، به شدت پاسخ می‌دهیم
  • سفیر ایران در سوریه: اگر رژیم صهیونیستی خطا کنند، زلزله متوقف نخواهد شد
  • مخبر: اگر رژیم صهیونیستی مرتکب خطای دیگری شود، به شدت پاسخ می دهیم
  • مخبر: اگر رژیم صهیونیستی مرتکب خطا شود به شدت پاسخ می‌دهیم
  • دروغ‌های شاخدار صهیونیستها/ هاگاری یا «گوبلز اسرائیل»؟
  • نتانیاهو؛ آقای شکست
  • شکست هیمنه صهیونیستها در عملیات وعده صادق سپاه
  • نتانیاهو آقای شکست؛ ۱۷ باخت بزرگ نخست‌وزیر جنجالی
  • ژنرال صهیونیست: به جای ایران روی لبنان تمرکز کنید
  • آملی لاریجانی: خویشتن‌داری جمهوری اسلامی در برابر اقدامات متعدد شرارت‌آمیز صهیونیستها حدّی دارد