Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، مهدی پیرصالحی، در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل تجهیزات پزشکی، اظهارداشت: اگرچه تحریم‌ها از ابتدای سال تشدید شد اما با زحمات دکتر مسائلی و تیم همراه در شرایط سخت امروز، وضعیت تجهیزات پزشکی بحرانی نیست.

وی افزود: امیدواریم با تلاش مهندس صفوی و هماهنگی با سازمان غذا و دارو، مدیران و کارشناسان مجموعه این شرایط حفظ‌شده و بتوانیم از این دوره سخت گذر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیرصالحی با اشاره به علت تغییر مدیریت در حوزه تجهیزات پزشکی، تاکید کرد: معتقدیم مجموعه سازمان غذا و دارو باید به‌ صورت منسجم عمل کند، هیچ امتیازی بین دارو و تجهیزات پزشکی وجود ندارد و هر دو برای بیمارستان‌ها مهم است؛ چراکه در صورت ایجاد مشکل در هرکدام از آنها، درمان و سلامت با مخاطره مواجه می‌شود.

وی تصریح کرد: برای مدیریت واحد و هماهنگی بیشتر با نهادهای بیرونی خواستیم این نهاد به‌صورت منسجم در دل سازمان غذا و دارو باشد که نظر وزیر بهداشت نیز همین بود.

به گفته رئیس سازمان غذا و دارو، مهندس صفوی تجربه مدیریت در این حوزه را داشته که امیدواریم با استفاده از تجربیات گذشته بتوانند به‌صورت منسجم این اداره کل را راهبری و شرایط را بهتر از پیش رقم بزند.

پیرصالحی افزود: تعویض مدیریت به معنای تعویض سیستم‌های پایه‌گذاری شده نیست و تمام‌کارهای خوب باید با جدیت دنبال شده و نقاط قوت تقویت شود. همه ما باید بدانیم برای بیماران و نظام سلامت کار می‌کنیم و باید از حواشی و جوانب دوری کرده تا بتوانیم موثر باشیم.

در ادامه رضا مسائلی مدیرکل سابق تجهیزات پزشکی، با اشاره به وضعیت تجهیزات پزشکی در کشور، گفت: ۵۰ هزار میلیارد تومان تجهیزات پزشکی در مراکز بهداشتی و درمانی مصرف و ۲۸۰ هزار قلم کالا تجهیزات پزشکی در کشور به ثبت رسیده است، بازار آن بالغ‌ بر ۲.۵ میلیارد دلار در سال بوده و قریب به ۲۲۰۰ شرکت و ۱۰۰۰ تولیدکننده در این حوزه فعالیت می‌کنند.

 وی خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته زیرساخت‌های مناسبی از قبیل راه‌اندازی سامانه توزیع، احیاء برند Imed و زیرساخت‌هایی از قبیل کمیته و سامانه تخصیص ارز ایجاد شده است.

سید حسین صفوی مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: باید در این دوره سعی کنیم به امور سرعت بخشیده و ضمن کاستن از حواشی به مسائل اصلی بپردازیم.

به گفته وی، تامین کالاهای پزشکی از تولیدکنندگان داخل و در مواردی از طریق واردات صورت خواهد گرفت.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۴۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ضرورت جانمایی مراکز امدادی در مسیر همایش سالگرد شهدای بازی دراز
  • نظارت هوشمند بر زنجیره تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی
  • بازدید مقام سازمان غذا ودارو از آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • کاهش حقوق گمرکی دارو و تجهیزات پزشکی از ۴ به یک درصد
  • هربار بیمارستان، ما را مؤاخذه می‌کند آرزوی مرگ می‌کنیم/ ضرورت حمایت از زنجیره تامین دارو و تجهیزات پزشکی
  • کاهش حقوق گمرکی دارو و تجهیزات پزشکی
  • کمر تأمین‌کنندگان تجهیزات پزشکی شکست/ رئیس جمهور درد زنجیره تأمین دارو را درمان کند
  • کمر تأمین کنندگان تجهیزات پزشکی شکست
  • زنجیره تأمین دارو و تجهیزات پزشکی را دریابید