Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@12:11:58 GMT

رشد اقتصادی آلمان صفر و ایتالیا منفی شد

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۴۷۰۴

رشد اقتصادی آلمان صفر و ایتالیا منفی شد

مرکز آمار اتحادیه اروپا اعلام کرد: رشد اقتصادی کشورهای کوچک اروپایی از اقتصادهای بزرگ این قاره نظیر آلمان، فرانسه و انگلیس جلو زده است.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی اکسپرس انگلیس، مرکز آمار آلمان اعلام کرد: رشد اقتصاد ۳.۱ تریلیون پوندی آلمان در سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۸ به صفر رسیده است. اوضاع در ایتالیا، سومین اقتصاد بزرگ منطقه یورو از این هم بدتر بوده و این کشور با ثبت رشد منفی ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ درصدی وارد رکود شده است.

مؤسسه رتبه بندی"مودی" در گزارش جدید خود از اقتصاد ایتالیا پیش‌بینی کرد که نرخ رشد اقتصاد ایتالیا در سال جاری به جای ۱.۳ درصد تنها ۰.۵ درصد باشد. اقتصاد انگلیس نیز با ثبت رشد ۰.۲ درصدی در سه ماهه پایانی سال گذشته، ضعیف‌ترین سطح رشد خود از سال ۲۰۱۲ تاکنون را تجربه کرد. با این حال رشد اقتصادی انگلیس در سال ۲۰۱۸ با ثبت رقم ۱.۳ درصد بالاتر از آلمان، فرانسه و ایتالیا بوده است.

نگرانی از وضعیت اقتصاد آلمان در روزهای اخیر باعث افت شدید ارزش یورو شده است. رشد اقتصادی این کشور که ضعیف‌ترین سطح ۵ سال اخیر محسوب می‌شود در سال جاری نیز پایین و احتمالاً در سطح یک درصد خواهد بود.

از طرف دیگر اما رشد اقتصادی کشورهای کوچک‌تر اروپایی به سطوح بالایی رسیده است. طبق اعلام مرکز آمار اتحادیه اروپا، در سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۸، لیتوانی با رشد ۱.۶ درصد بالاترین رشد اقتصادی را داشته است و پس از این کشور، قبرس، لتونی و مجارستان هر ۳ با ثبت رشد ۱.۱ درصدی در رده بعدی قرار گرفته‌اند.

پایین‌ترین سطح رشد اقتصادی در سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۸ نیز مربوط به ایتالیا با منفی ۰.۲ درصد است و پس از این کشور، آلمان با رشد صفر و انگلیس با رشد ۰.۲ درصدی، کمترین سطح رشد را در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا داشته‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلمان اتحاديه اروپا انگليس ایتالیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۴۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلام به زودی بزرگترین دین در فرانکفورت می‌شود

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، فرانکفورت با بیش از 770 هزار نفر جمعیت و با داشتن آسمان خراش‌ها و منازل عادی که در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند، یکی از مشهورترین شهرهای جهان با تنوع فرهنگی به شمار می‌رود. 

این شهر طی دوران طولانی، محل زندگی فرهنگ‌های متعدد از جمله مهاجران دارای گذرنامه آلمانی یا غیرآلمانی بوده است. 

انتظار می رود که مسلمانان به زودی به بزرگترین طایفه دینی در این شهر که در کنار رود ماین قرار دارد، تبدیل شوند که به این ترتیب شمار آنها از پیروان دو مذهب اصلی مسیحی یعنی کاتولیک و پروتستان پیشی می‌گیرد.

براساس آخرین آمار منتشر شده توسط  پایگاه "راینیشه پست" آلمان به نقل از اداره شهرداری فرانکفورت، مذهب کاتولیک در سال 2020 بزرگترین مجموعه دینی در این شهر بوده است، به گونه‌ای که تعداد اعضای کلیسای کاتولیک 144 هزار نفر بود که 19 درصد از جمعیت این شهر را تشکیل می‌داد بعد از آن مسلمانان با 18 درصد و پروتستان‌ها با 15 درصد قرار داشتند.

لازم به ذکر است که همه مسیحیان عضو کلیسا نیستند علاوه بر این که پیوستن به کلیسا و خروج از آن در هر زمانی ممکن است.

در سال 2013 تعداد اعضای دو طایفه مسیحی روی هم به میزان نیمی از جمعیت 300 هزار نفری فرانکفورت را تشکیل می‌دادند؛ اما اکنون بعد از گذشت 10 سال تعداد مسیحیان این دو طایفه تنها 227 هزار نفر شد در حالی که تعداد مسلمانان از سال 2013  تا سال 2020 به میزان 40 درصدافزایش یافته است.

براساس گزارش تحلیلی وب سایت "راینیشه پست" با عنوان "فرانکفورت، پایتخت مسلمانان آلمان"، احتمال زیادی وجود دارد که مسلمانان در عمل بزرگ‌ترین اقلیت دینی در شهر فرانکفورت شوند.

با این پیشینه عددی اقدام شورای شهرداری شهر فرانکفورت به چراغانی کردن یکی از خیابان‌های مهم در مرکز شهر به منظور بزرگداشت ماه رمضان در سال 2024 اقدامی مناسب به نظر می‌رسید. اقدامی که از سوی بخشی از افکار عمومی آلمان مورد استقبال قرار گرفت.

قابل ذکر است که بالاترین مقام‌های شهرداری فرانکفورت همگی اصالتاً مهاجر هستند و در راس آنها مایک جوزف، شهردار شهر (از حزب سوسیالیست) - یک مسیحی آرامی که از سوریه به آلمان مهاجرت کرده است، قرار دارد.

دیگر خبرها

  • اسامی داوران حاضر در یورو 2024 اعلام شد
  • دستگیری چند متهم به جاسوسی برای چین در آلمان و انگلیس
  • جزئیات مدیریت سرخابی‌ها توسط دو کنسرسیوم پتروشیمی و بانکی از زبان وزیر اقتصاد
  • جزئیات معامله۶هزار میلیاردی سرخآبی‌ها با پتروشیمی و بانک‌ها
  • راز‌های ناگفته از تورم منفی ۱۰ درصدی افغانستان
  • اسلام به زودی بزرگترین دین در فرانکفورت می‌شود
  • اقتصاد ایران تا اطلاع ثانوی، نفتی، رانتی و دستوری است
  • بخش معدن آذربایجان شرقی بیشترین ارزش افزوده را دارد
  • ناکامی رئیسی در مبارزه با فساد و عمل به وعده‌های انتخاباتی‌اش به روایت میرلوحی /اسم ۲ کارشناس اقتصادی دولت را نام ببرید؟
  • تاثیر منفی سیاست های ارزی بر بازار سرمایه