Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-24@15:26:29 GMT

‌از نظر مهارت در دنیا رتبه خوبی نداریم

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۴۸۱۷

‌از نظر مهارت در دنیا رتبه خوبی نداریم

البرز- سید احمدرضا پیش‌بین با بیان اینکه در تولید مدرک جز چند کشور برتر دنیا هستیم، گفت: از نظر مهارت رتبه خوبی نداریم در نتیجه نیاز است که دولت، وزارت علوم و مسئولین استانی به این مسئله اهتمام ‌ویژه ای داشته باشند.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، سید احمدرضا پیش بین مشاور رئیس و سرپرست اداره کل حوزه ریاست دانشگاه علمی کاربردی کشور عصر شنبه در نخستین جشن دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز با اشاره به اینکه این مرحله تولدی دیگر برای دانش آموختگان است، ‌گفت:  ۲۷ سال از آغاز فعالیت دانشگاه علمی کاربردی می گذرد و این دانشگاه در حال حاضر یک میلیون و ۷۰۰ هزار دانشجو در کشور دارد که ظرفیت بالایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: محدودیتی که در دانشگاه علمی کاربردی وجود دارد این است که در حال حاضر مراکز ما در ۶۰۰ نقطه کشور پراکنده است.

پیش بین با یادآوری اینکه این یک فرصت مناسب است و باید با تدابیر لازم سعی کنیم این خانواده بزرگ را به هم نزدیک تر کنیم، گفت: کانون های دانش آموختگی در هر استان ایجاد شده است و دانش آموخته های علمی کاربردی می توانند در این کانون ها فعالیت کنند.

‌این مسئول با بیان اینکه در کشور با پدیده ای مواجه هستیم که باید با آن مقابله کنیم، گفت: امروز تمامی رشته هایی که حتی با کمک دولت به صورت دولتی ایجاد شده است نه تنها برای دولت مشکل گشا نبوده بلکه موجب شده است که تعداد زیادی از جوانان را در پدیده ای به نام مدرک محدود کنیم.

وی ادامه داد: در ۵ سال اخیر تعداد بیکاران دوره تحصیلی p.h.d که از دانشگاه های کشور با هزینه های کلان دولتی دانش آموخته شده اند ۷ برابر افزایش داشته است.

‌پیش بین با اشاره به اینکه بیشتر دانشجوهای ما در دانشگاه های نظری نیز شغلی ندارند و یا شغلی که دارند متناسب با رشته های تحصیلی آنها نیست، ‌گفت: رمز موفقیت و کلید حل مشکلات در نظام آموزش عالی در آموزش های مهارتی است که نیاز به توسعه دارد بر این اساس باید در نظامی هزینه و سرمایه کرد که بیکار تحویل جامعه ندهیم چون اگر اینگونه باشد به بهره وری نمی رسیم.

  وی ادامه داد: البرز مراکز علمی کاربردی عالی دارد و ظرفیت های خوبی نیز دارد که می تواند توسعه یابد.

پیش بین با بیان اینکه در نظام آموزش عالی مهارتی می توانیم فرهنگ سازی کنیم، گفت: نباید شرایط به گونه ای باشد که فرزندان ما در رشته هایی تحصیل کنند که فردا در جامعه برای جذب آنها ظرفیت جذب وجود نداشته باشد.

پیش بین تاکید کرد: در چهل سال اخیر شاخص های توسعه منابع انسانی در کشور ما بالاترین شاخص است به گونه ای که در حال حاضر در رتبه ۶۹ دنیا قرار داریم .

وی افزود: قبل از انقلاب دارای رتبه ۱۱۰ در این زمینه بوده ایم و  یکی از دلایل این رشد بسیار بالای شاخص های انسانی همین آموزش های مهارتی است.

مشاور رئیس و سرپرست اداره کل حوزه ریاست دانشگاه علمی کاربردی گفت: در تولید مدرک جزو چند کشور برتر دنیا هستیم اما از نظر مهارت رتبه خوبی نداریم در نتیجه نیاز است که دولت، وزارت علوم و مسئولین استانی به این مسئله اهتمام  ‌ویژه ای داشته باشند.

وی بیان کرد: هدف ما در دانشگاه علمی کاربردی استان ها از جمله البرز شناخت ظرفیت ها در این دانشگاه و شناسایی نیازهای البرز است و برای تک تک دانش آموخته های دانشگاه علمی کاربردی برنامه ریزی شده است تا در آینده بتواند شغل مناسب خود را پیدا کنند

پیش بین در پایان با بیان اینکه برنامه های خوبی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی داریم، گفت:  به دانش آموخته هایی که دنبال راه اندازی شرکت های دانش بنیان هستند کمک می کنیم تا در جهت کارآفرینی و تجاری سازی علم گام بردارند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استان البرز دانشگاه جامع علمی کاربردی مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۴۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور

میثم عابدی پیش از ظهر امروز در بازدید از مجتمع نوآوری نور در دانشگاه پیام نور مرکز سنندج اظهار داشت: با توجه به دنیا در حال حرکت به سمت مهارت‌های دیجیتال است لذا این مهارت‌ها باید در کشور نیز پیاده‌سازی شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در همین راستا و با هدف ترویج فرهنگ‌سازی در این حوزه، نیاز است دانش آموزان، معلمان توانمندی خاصی را فرا گیرند.

وی با اشاره به اینکه براساس هدف‌گذاری در سال جاری آموزش ۳۰۰ هزار نفر در کشور در حوزه مهارت‌های دیجیتالی است، بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌های خوب استان کردستان، سهیمه مشخص شده برای این استان ۱۰ هزار نفر است.

عابدی یادآور شد: این تعداد شامل دانش‌آموزان مقطع متوسطه و معلمان ویژه ابتدایی خواهند بود که امیدواریم با همکاری آموزش و پرورش بتوان نقاط هدف طرح را مشخص و تیم‌های آموزشی را به استان ارتباط دهیم.

وی اظهار کرد: در سال گذشته نیز ۵۰ هزار نفر این آموزش‌ها را در ۱۰ استان کشور فرا گرفتند و مقرر است هدف‌گذاری امسال در ۲۰ استان دیگر تحقق یابد.

در حال حاضر ۳۲ شرکت دانش‌بنیان در مجتمع نوآوری نور پیام نور سنندج در حال فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • فعالیت‌های تحقیقاتی و استنادی مبنای ارتقاء رتبه استادان است
  • رتبه پانزدهم علمی جهان نتیجه رشد علمی کشور است
  • دست‌یابی دو نشریه علمی دانشگاه یزد به جایگاه بین‌المللی و رتبه علمی
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود