Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-04-18@04:50:22 GMT

سهم صندوق توسعه از فروش نفت در سال آینده مشخص شد

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۴۹۹۹

سهم صندوق توسعه از فروش نفت در سال آینده مشخص شد

 به گزارش «نماینده»، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲۸ بهمن) قوه مقننه و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۹۸ کل کشور بند الف تبصره یک این لایحه را با تصویب کردند.

در بند الف، تبصره یک این ماده آمده است: سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت (نفت خام، میعانات گازی و خالص صادرات گاز) بیست‌درصد (۲۰%) تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است در طول سال و متناسب با وصول منابع، بلافاصله نسبت به واریز این وجوه و سهم چهارده و نیم‌درصد (۵/۱۴%) شرکت ملی نفت ایران از کل صادرات نفت خام و میعانات گازی (معاف از تقسیم سود سهام دولت) و سهم چهارده و نیم‌درصد (۵/۱۴%) شرکت  دولتی تابعه وزارت نفت از محل خالص صادرات گاز (معاف از تقسیم سود سهام دولت و مالیات با نرخ صفر) و همچنین سهم سه‌درصد (۳%) موضوع ردیف درآمدی ۲۱۰۱۰۹ جدول شماره(۵) این قانون اقدام کند. مبالغ مذکور به‌صورت ماهانه واریز و از ماه یازدهم سال محاسبه و تسویه می‌شود. مابه‌التفاوت سهم بیست درصد(۲۰%) تعیین شده تا سهم قانونی سی و چهار درصد (۳۴%) صندوق توسعه ملی به عنوان بدهی دولت به این صندوق تلقی می شود.

گزارش هزینه‌کرد وجوه سهم چهارده ونیم درصد (۵/۱۴%) مربوط به سهم شرکت ملی نفت ایران هر سه ماه یک‌بار توسط وزارت نفت به مجلس شورای اسلامی و کمیسیون‌های برنامه و بودجه و محاسبات و انرژی مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه کشور ارائه می‌شود.

همچنین نمایندگان بند "ب" این ماده را مصوب کردند که طبق این بند: سقف منابع حاصل از ارزش صادرات نفت (نفت خام، میعانات گازی و خالص صادرات گاز) مندرج در ردیف ۲۱۰۱۰۱ جدول شماره (۵) این قانون معادل یک میلیون و سیصد و هفتاد هزار و سیصد و شصت و دو میلیارد (۱.۳۷۰.۳۶۲.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و منابع مربوط به سه‌ درصد (۳%) مندرج در ردیف ۲۱۰۱۰۹ جدول شماره (۵) این قانون پنجاه و پنج هزار و بیست میلیارد (۵۵.۰۲۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تعیین می‌شود.

نمایندگان بند "ج" این ماده را نیز با اکثریت آرا مصوب کردند که طبق این بند چنانچه منابع دولت از محل صادرات نفت خام، میعانات گازی و خالص صادرات گاز در سال ۱۳۹۸ کمتر از یک میلیون و چهارصد و بیست و پنج هزار و سیصد و هشتاد و دو میلیارد و یک میلیون (۱.۴۲۵.۳۸۲.۰۰۱.۰۰۰.۰۰۰) ریال شود، به دولت اجازه داده می‌شود با رعایت بند (ب) ماده (۱۷) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور مصوب ۱۰/۱۱/۱۳۹۵ از محل پنجاه‌ درصد (۵۰%) مانده منابع حساب ذخیره ارزی با لحاظ پنجاه‌ درصد(۵۰%) سهم صندوق توسعه ملی نسبت به تأمین مابه‌التفاوت حاصل‌شده اقدام کند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: سهم صندوق توسعه فروش نفت نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۴۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسان در تولید مانع صادرات پایدار مرغ شده است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: به دلیل نوسان در تولید مرغ نمی‌توان روی صادرات پایدار این محصول حساب کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمدحسین عطایی امروز -چهارشنبه بیست‌ونهم فروردین- در جلسه شورای هماهنگی روابط خارجی استان قزوین، اظهار کرد: هر ساله حدود ۱۲۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی، باغی و خشکبار از استان قزوین صادر می‌شود.

وی افزود: صیفی‌جات گلخانه‌ای برای صادرات در اولویت است و در زمینه تولید مرغ نیز ظرفیت بالایی داریم، اما باید یک بازار ثابت داشته باشیم تا صادرات محقق شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت خوب و مستعد بخش کشاورزی این استان سالانه این میزان صادرات انجام می‌شود و نگاه ما جایگزینی صادرات به جای واردات است.

عطایی با بیان اینکه در زمینه تولید مرغ تولید ثابت نداریم و نمی‌توان روی صادرات پایدار حساب کرد، گفت: قادر هستیم تخم مرغ را صادر کنیم، در بخش کشاورزی افراد توانمندی داریم که در صورت معرفی آن‌ها می‌توان برای توسعه صادرات نیز اقدام کرد.

وی با اشاره به راه‌اندازی صندوق حمایت از صادرات کشمش، افزود: با راه‌اندازی صندوق حمایت توانسته است مشکل صادرات کشمش را حل کند و آمادگی داریم ارتباط تعدادی از تولیدکنندگان نهال، کشمش، خشکبار و میوه را با طرف‌های بلاروس مهیا کنیم.

کد خبر 745367

دیگر خبرها

  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • ۳۱ فروردین آخرین مهلت ثبت نام رایگان مادران روستایی و عشایر غیرشاغل در صندوق بیمه
  • نوسان در تولید مانع صادرات پایدار مرغ شده است
  • متخصصان وزارت نفت تحریم‌ها در زمینه تولید و صادرات نفت را بلااثر کردند/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • وزارت نفت اثر تحریم‌ها در تولید و صادرات نفت را کم کرد/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • فردا؛حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان غربی در سامانه سامد
  • نشست خبری سخنگوی اقتصادی دولت آغاز شد/ تکلیف جذب کادر درمان مشخص شد
  • بیش از ۱۴‌ هزار نفر در آذربایجان شرقی عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،‌ روستاییان و عشایر شدند
  • افزایش ۲ هزار تنی صادرات مغز بادام از چهارمحال و بختیاری
  • دولت امسال چقدر درآمد دارد؟