Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد سلطانی نژاد با اشاره به فضای آرام حاکم در رینگ فلزات تالار شیشه ای گفت: مبنای کشف قیمت محصولات فولادی هنوز در بورس کالا تغییر نکرده و همان فرمول قبلی است که مطابق با مصوبه آخر ستاد تنظیم بازار تعیین شده است.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، حامد سلطانی نژاد مدیر عامل بورس کالای ایران پیرامون تغییرات جدید در بازار آهن و فولاد بر اساس ابلاغیه جدید وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به برچیده شدن محدودیت‌ها در بخش سقف قیمت‌ها و نرخ پایه، هم اکنون بازار به نسبت متعادلی در رینگ فلزات بورس کالا حکم فرما شده اما در عین حال مطابق با حداقل کف عرضه تعیین شده برای محصولات فولادی و فلزی باید از سوی عرضه کنندگان رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلطانی نژاد اظهار داشت: عرضه کننده‌های بزرگ محصولات فولادی بطور عموم، عرضه حداقلی تعیین شده برای خود را رعایت می‌کنند ولی برای اینکه بازار به ثبات کامل برسد باید مواردی که برای کف عرضه ای که وزارت صنعت و دستور العمل های ستاد تنظیم بازار تعیین کرده‌اند، همواره رعایت شود تا به این ترتیب سمت عرضه دغدغه ای وجود نداشته باشد.

وی با بیان اینکه به هر تغییر قیمتی نباید لزوماً با دید منفی نگاه کرد، یادآور شد: وقتی قیمت‌ها در بورس بطور مستمر ثابت و بدون نوسان باقی بمانند دیگر به آن بازار نمی‌توان اصطلاح بورس را اطلاق کرد. بالا و پایین رفتن قیمت‌ها جزو ذات بازار است و اگر نوسان قیمت‌ها را در این بازار شاهد نباشیم مشکلات و معضلاتی مثل تفاوت فاحش قیمت‌ها با خارج از بورس و احتمال بروز ناهنجاری‌ها ایجاد خواهد کرد.

مدیر عامل بورس کالا درباره بخشنامه منتسب به وزارت صنعت برای تعیین نرخ آهن و فولاد با مبنا قرار گرفتن آخرین نرخ CIS در بازار داخلی و سوء استفاده از این بخشنامه در شرایط تحریمی و همچنین شکل گیری حباب قیمتی ۱۰۰۰ تومانی میان نرخ میلگرد در بورس کالا با بازار آزاد گفت: بازار CIS یک بازار جهانی است که تغییرات آن لحظه ای است اما مبنای کشف قیمت محصولات فولادی هنوز در بورس کالا تغییر نکرده و همان فرمول قبلی است که مطابق با مصوبه آخر ستاد تنظیم بازار تعیین شده است. یعنی قیمت پایه بر مبنای شاخص‌هایی توسط وزارت صنعت استخراج و به عرضه کننده اعلام می‌شود و سپس بر مبنای مکانیزم عرضه و تقاضا رقابت می‌شود.

به گفته وی، این امکان وجود داردکه قیمت‌های موجود در بازار آزاد نرخ‌های معتبری نباشد و شاید قیمت‌ها بر مبنای چند معامله صورت بگیرد.

سلطانی نژاد با تاکید بر اینکه در بورس حجم معاملات میلگرد و فولاد مشخص و شفاف است، عنوان کرد: اگر چه حجم عرضه محصولات فولادی در بورس کالا بطور عمده فروشی است ولی حد مشخصی از تفاوت بین عمده و خرده فروشی محصولات وجود دارد.

مدیر بورس کالا یادآور شد: حجم عرضه محصولات فولادی که در بورس کالا انجام می‌شود همگی برای سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندکان ارسال می‌شود. به این ترتیب نظارت بر قیمت عمده فروشی در بورس و برآورد نرخ خرده فروشی محصولات فولادی در بازار آزاد مشخص شده و  اگر گران فروشی در این زمینه وجود داشته باشد را پیگیری می‌کنند.

وی تصریح کرد: ادعای نوسان شدید قیمت محصولات فولادی در بازار آزاد شاید بر مبنای قیمت‌های معتبری نبوده و یا بر مبنای انتظارات آتی متفاوتی صورت گرفته باشد. اما در سطح عمده و خرده فروشی در بورس کالا آرامش خوبی حاکم شده و اگر همه عرضه کنندگان به سمت عرضه روی بیاورند به تناسب کف عرضه محصولات، بازار کاملی خواهد بود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آهن و میلگرد فولاد مدیرعامل بورس کالای ایران وزارت صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۵۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: واردات خودرو به حدی بوده که در بنادر جا نداریم

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره آخرین وضعیت واردات خودرو در سال جدید اظهار داشت: تا به امروز برای واردات ۱۳۰ هزار خودرو ثبت سفارش انجام شده است و این روند کماکان ادامه دارد و مردم برای خرید خودرو خارجی عجله نکنند و آن را با قیمت بالا از افرادی که به دنبال سوء استفاده هستند، خریداری نکنند.

بیشتر بخوانید: واردات خودروی جانبازان به کجا رسید؟

وی افزود:حدود ۵۰ هزار خودرو وارداتی نیز در گمرکات کشور وجود دارد و به ترتیب به مردم واگذار می شود و سرعت تحویل خودروهای وارداتی به مردم به زودی افزایش می‌یابد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: مشکل فعلی برای واردات خودرو نداشتن فضای کافی در بنادر کشور است و تعداد زیادی خودرو روی کشتی داریم.

وی تصریح کرد: ما به واردات خودرو افتخار نمی کنیم بله افتخار ما خودروهای ساخت داخل است که امیدواریم امسال خودروهای بسیار باکیفیت به مردم عرضه کنند و تحویل خوبی در صنعت خودروسازی در سال جدید رقم بزنیم.

افزایش قیمت خورد به دلیل نوسانات دیگر بازار است

علی‌آبادی درباره عرضه و قیمت گذاری خودروهای داخلی گفت: تمام تلاش ما آن است که در بعد کیفی و کمی و در ابعاد قیمتی رکودی‌های مناسبی برای عرضه به مردم داشته باشیم اما باید توجه داشت که خودرو در کشورمان کالای سرمایه ای است هر چند که من معتقد هستم که مصرفی است اما با این وجود از نوسانات دیگر در بازار تاثیر می پذیرد.

وی اظهار داشت: مردم بدانند که در تولید و عرضه خودرو در بازار کسری وجود ندارد و اگر با حوصله برخورد کنند، نیاز آنها تامین می شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1227451 برچسب‌ها خودرو

دیگر خبرها

  • حداکثر کشتار دام در طول سال ۸ میلیون راس است
  • مرغ ارزان شد/ قیمت جدید را ببینید
  • قیمت خودروی تولید داخل به یک میلیارد تومان رسید!
  • برگزاری یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت فولادکشور در دانشگاه تهران
  • قیمت جدید مرغ در بازار
  • ثبت بالاترین میزان تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲
  • تولید ۱۳۴ هزار و ۶۵۶ تن انواع محصولات فولادی
  • وزیر صمت: واردات خودرو به حدی بوده که در بنادر جا نداریم
  • در نمایندگی اشنایدر چه خدماتی ارائه می‌شود؟ معرفی نمایندگی و لیست خدمات
  • قرارگیری خریداران ارز در زیر چتر مالیاتی/ احتمال عرضه ارز تقلبی در بازار آزاد وجود دارد