Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین اسلامی، مدیرعامل اتحادیه مدغم تشكل‌های قرآنی فارس، در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، به انحلال شورای توسعه فرهنگ قرآنی در این استان اشاره كرد و گفت: این شورا در فارس منحل شده و بنا شده است كه وظایف آن در شورای فرهنگ عمومی استان دنبال شود.
وی افزود: با توجه به اینكه فعالیت‌های قرآنی یك مسئله تخصصی است و نیاز به این دارد كه جامعه مردمی ـ قرآنی در این صحنه حضور فعالی داشته باشند به نظر می‌آید كه باید در شورای فرهنگ عمومی یك نماینده از تشكل‌ها و مراكز قرآنی مردم‌نهاد حضور فعالی داشته باشد تا بتواند در آنجا از مؤسسات و سازمان‌های مردم‌نهاد دفاع كند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسلامی ادامه داد: البته طی روزهای اخیر در هیئت مدیره اتحادیه تشكل‌های قرآن و عترت استان نیز مصوب شد كه یك نماینده از سوی اتحادیه انتخاب و به شورای فرهنگ عمومی معرفی شود.
مدیرعامل اتحادیه مدغم تشكل‌های قرآنی فارس اضافه كرد: ما در این نامه به رئیس شورای فرهنگ عمومی استان پیشنهاد داده‌ایم كه حتماً یك نماینده از این اتحادیه در آن شورا حضور داشته باشد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس فعاليت هاي قرآني محمدحسين اسلامي شوراي فرهنگ عمومي اتحاديه مؤسسات قرآني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۶۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری‌های تجربه شده در حوزه فرهنگی اجرا شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست شورای فرهنگ عمومی به ظرفیت‌ها و سرمایه‌های تمدنی استان قزوین اشاره کرد و گفت: استان قزوین شش دسته سرمایه دارد:
سرمایه تاریخی که مرکز حکومت دوره صفویه بوده است. سرمایه معنوی است که شهدای استان برای ما تامین کردند. سرمایه فرهنگی و هنری و ورزشی مانند خوشنویسی و گلیم بافی و موج بافی و نقاشی روی کاشی و .. ظرفیت عظیمی است. سرمایه علمی. سرمایه مدیریتی و همگرایی و همدلی و همراهی است سرمایه اجتماعی مثل گروه‌های جهادی.
حجت الاسلام خسروپناه تصریح کرد: فناوری‌هایی که در کشور تجربه شده در حوزه اجتماعی و فرهنگی باید مدون شود و در سایر استان‌ها اجرا شود و البته نقش رسانه نباید در حوزه رصد را فراموش کرد. دستگاه‌ها باید در راستای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و برش استانی گام بردارند.
نماینده ولی فقیه در استان در این نشست گفت: قزوین از شهر‌های دارای ریشه‌های عمیق فرهنگی و ایمانی است و بحث طرح اعتلا در ۱۴ حوزه کار شده که مصوبات و اهداف آن در راستا با اهداف شورای فرهنگ عمومی است پس نباید طرح اعتلا را در حوزه فرهنگ عمومی نادیده گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین عابدینی تصریح کرد: تاکید رهبر انقلاب که فرمودند نماز جمعه قرارگاه است باید جدی گرفته شود و مساجد محلات باید در مساجد جامع تنیده شوند و تمام همت ما این است که امامان جماعات مساجد به تاثیرگذار فرهنگی در جامعه تبدیل شوند.
وی اظهار کرد: در همه کار‌های فرهنگی که انجام می‌دهیم باید ببینیم که چرا در جامعه اثر نمی‌کند تبعیض برای مردم مهم است و کار فرهنگی را نمی‌شود با کار دستوری پیش برد و باید انگیزه ایجاد کرد.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: عفاف یکی از شاخه‌های کرامت انسانی است و یکی از آنها پوشش و حجاب بوده که یکی از آثار و برکات تقوا است و این عبادات است که ما را به تقوا می‌رساند.
استاندار قزوین گفت: در حوزه ایثار و شهادت در استان قزوین ستاره‌های درخشانی وجود دارند. در مقوله‌های حجاب و عفاف که مقوله‌های زیادی برای ضربه زدن به جامعه دشمن بکاررفته گرفته است. در دوسال اخیر در دولت سیزدهم وزن بودجه در حوزه فرهنگی به شکل قابل توجهی بیشتر شده و اقدامات خوبی در حوزه بودجه فعالیت‌های فرهنگی اتفاق افتاده و بعضی آسیب‌های جدی در آن رصد و بررسی شده است.
محمدمهدی اعلایی گفت: قرارگاه شورای تامین فرهنگ در استانداری تشکیل شد و هر تصمیم که در شورای فرهنگ عمومی استان گرفته می‌شود در جهت وظایف و ماموریت‌های دستگاه‌های اجرایی است که به آن محول می‌شود.
وی تصریح کرد: در مجموع وضعیت فرهنگ و حوزه و مسائل وسیع آن امسال به شکل ویژه‌ای در زمینه بودجه‌ای در نظر گرفته شده‌است. در حوزه ورزش اتفاقات خوبی در استان افتاده که در دو سال اخیر بی سابقه است.
در پایان این نشست از برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور رونمایی شد.

دیگر خبرها

  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع عمومی اتحادیه تکواندو آسیا
  • برش استانی فرهنگی قزوین از برش‌های مستغنی و باکیفیت کشور است
  • امروز مؤسسات بسیاری با فکر اندیشمندان دینی تأسیس شده‌ است
  • ویزای شنگن ۵ ساله برای شهروندان کشور‌های عربی
  • تشکیل شورای تأمین فرهنگی در استان قزوین
  • دستگاه‌ها دلیل عدم اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی را اعلام کنند
  • شورای فرهنگ عمومی باید به قرارگاه تبدیل شود
  • فناوری‌های تجربه شده در حوزه فرهنگی اجرا شود