Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی جمالی‌نژاد (معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به این سوال که وزیر کشور در حکم انتصاب شما بر رفع مشکلات شهرداری‌ها و برقراری انضباط مالی و اداری در آن‌ها تاکید کرده‌است، با گذشت ۴ ماه از تصدی شما بر معاونت عمرانی وزارت کشور در راستای مطالبات وزیر کشور چه اقداماتی انجام داده‌اید؟ گفت: در این عرصه به دو صورت ورود کردیم، یکی از این اقدامات در خصوص لوایح است تا کار به صورت زیربنایی حل شود، در همین‌راستا نیز یک سری اقدامات زیرساختی و زیربنایی انجام داده‌ایم و یک سری از این اقدامات را از طریق مجلس شورای اسلامی و بخشی دیگر را از طریق دولت پیگیری می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه خلاف و فساد در شهرداری‌ها را باید ببندیم

وی ادامه داد: اقدامات مقطعی نیز در این خصوص صورت گرفته است که در حقیقت همان مطالبات شهرداری‌ها از دستگاه‌های دولتی بوده و با پیگیری‌هایی که انجام دادیم، بسیاری از مطالبات شهرداری‌ها از دستگاه‌ها پرداخت شده و مابقی آن نیز پرداخت می‌شود.

فساد مالی در شهرداری‌هاعلیرغم تلاش‌های بسیاری که مدیران برای برخورد با آن در دوره‌ها و عرصه‌های مختلف انجام داده‌اند، هیچ‌وقت به صفر نرسیده است.

رئیس سازمان شهرداری‌‌ها و دهیاری‌‌های کشور تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های مهم شهرداری‌ها همان ۱۰ درصد عوارض سوخت بود و براساس تبصره ۲ ماده ۳۹ باید مبلغ سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به شهرداری‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه با پیگیری‌هایی که انجام دادیم، پرداخت این مبلغ نیز در حال تحقق است و چنانچه این مبلغ محقق شود، بسیاری از شهرداری‌های کوچک در شهرهای میانی و کوچک وضع‌شان خوب خواهد شد.

فساد مالی هیچ وقت به صفر نرسیده است

جمالی‌نژاد همچنین درباره برخورد با فساد مالی در شهرداری‌ها خاطرنشان کرد: متاسفانه بحث فساد مالی در شهرداری‌ها علیرغم تلاش‌های بسیاری که مدیران برای برخورد با آن در دوره‌ها و عرصه‌های مختلف انجام داده‌اند، هیچ‌وقت به صفر نرسیده، اما می‌توانیم آن را به حداقل برسانیم. باید با تدابیر، فرآیندها و ساختارها اقداماتی را انجام دهیم که این اقدامات بیشتر پیشگیرانه باشد و راه خلاف و فساد را ببندیم.

ابلاغ کردیم در جاهایی که فساد صورت گرفته، بدون هیچ‌گونه اغماض و سهل‌انگاری با متخلفان برخورد شود.

تشکیل کارگروه‌‌ مقابله با فساد در شهرداری‌ها

وی با اشاره به تشکیل کارگروه مقابله با فساد در شهرداری‌ها یادآور شد: در سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و همچنین وزارت کشور با برگزاری جلسات و تشکیل کارگروه‌‌هایی تلاش می‌کنیم اقداماتی را انجام دهیم تا راه‌های فساد و محل‌های نفوذ فساد را مسدود کنیم. اگرچه فساد هیچ وقت به صفر نمی‌رسد، اما تلاش ما این است که آن را به حداقل برسانیم. در عین حال در جاهایی که فساد صورت گرفته ابلاغ کردیم که بدون هیچ‌گونه اغماض و سهل‌انگاری با متخلفان برخورد شود.

تلاش برای برخورد جدی با متخلفان

رئیس سازمان شهرداری‌‌ها و دهیاری‌‌های کشور گفت: اگر با دو الی سه نفر متخلف در یک شهر بزرگ برخورد نشود، ممکن است، مردم تخلف آنها را به همه کارکنان تسری بدهند و حق دیگر کارکنان دولت تضییع می‌شود به همین دلیل تلاش ما بر این است که با آن تعداد محدود متخلف برخورد جدی صورت گیرد تا کل شهرداری‌ها در این عرصه واکسینه شوند.

یقین بدانید در آینده نزدیک گزارش مفصلی در خصوص تخلفات ارائه خواهیم داد.

جمالی‌نژاد در پاسخ به این سوال که آیا در جریان نتایج پرونده‌های تخلفات شهرداری‌ تهران از جمله املاک نجومی هستید، توضیح داد: همه موضوعات در خصوص تخلفات را دنبال می‌کنیم و یقین بدانید در آینده نزدیک گزارش مفصلی در خصوص تخلفات ارائه خواهیم داد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مهدی جمالی نژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۶۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاید موشک‌های آینده بدون سوخت کار کنند!

استارتاپ فضایی «Exodus Propulsion Technologies» ادعا می‌کند به یک پیشرفت دست یافته و به طور تصادفی با یک نیروی کاملا جدید از طبیعت روبه‌رو شده است که می‌تواند نیروی مورد نیاز موتور موشک‌ها را تامین کند تا برای کار کردن نیازی به سوخت نداشته باشند.

به نقل از فیوچریسم،«چارلز بولر» (Charles Buhler) یکی از بنیان‌گذاران استارتاپ Exodus Propulsion Technologies و مهندس سابق ناسا که روی تعدادی از برنامه‌های مهم از جمله «ایستگاه فضایی بین‌المللی»، «تلسکوپ فضایی هابل» و «شاتل فضایی» کار کرده است، گفت: این کشف می‌تواند یک نقطه عطف بزرگ در تلاش برای اکتشافات فضایی انسان باشد.

بولر ادعا‌های بلندپروازانه‌ای را مطرح کرد که احتمالا با بررسی‌های فراوان از سوی جامعه علمی مواجه خواهند شد و مشخص نیست که آیا ادعا‌های استارتاپ او از این بررسی‌ها نجات خواهند یافت یا خیر.

بولر ادامه داد: قوانینی پیرامون حفظ انرژی وجود دارند، اما اگر این ایده به درستی انجام شود، می‌توان نیرو‌هایی را برخلاف آنچه بشر پیشتر انجام داده است، تولید کرد. این نیرویی خواهد بود که ما در ۱۰۰۰ سال آینده از آن برای به حرکت درآوردن اجسام استفاده خواهیم کرد؛ تا زمانی که نوآوری بعدی از راه برسد.

برای فعال کردن نیروی جدید بولر، از الکترواستاتیک استفاده می‌شود که دقیقا یک نیروگاه نیست و تنها ۱۰ میلی‌نیوتن نیرو تولید می‌کند. برای درک این موضوع می‌توان گفت که نگه داشتن یک جرم حدودا ۱۰۰ گرمی یا یک سیب با اندازه متوسط در کف دست، یک نیوتن یا ۱۰۰ برابر بیشتر نیرو وارد می‌کند.

بولر با اطمینان گفت:، اما میزان نیرو واقعا مهم نیست، زیرا هر چیزی بالاتر از صفر در فضا کار می‌کند. مواد ما انواع گوناگونی را از پوشش‌های حامل بار در بر دارند که باید روی یک غشای دی‌الکتریک اعمال شوند. هدف ما این است که آن را تا حد امکان سبک کنیم، اما این کار گاهی اوقات دشوار است، زیرا غشا‌ها و پوشش‌ها باید قدرت بالایی را در شکست دی‌الکتریک داشته باشند.

از نظر بولر، این یک پیشرفت بزرگ خواهد بود و به این معناست که برخی از فیزیک‌های زیربنایی اساسا می‌توانند نیرویی را بر جسم وارد کنند که عدم تقارن را در فشار الکترواستاتیک به همراه دارد.

بولر گفت: تطبیق یافتن با این ایده از نقطه نظر علمی بسیار دشوار است، زیرا به نظر می‌رسد که قوانین انرژی موجود را نقض می‌کند. امیدوارم بتوانیم چند نمایش را در فضا انجام دهیم.

این ایده یادآور برنامه‌های دیگری درباره سوخت موشک است که پیشتر با آنها روبه‌رو شده‌ایم؛ از جمله برنامه «EmDrive» بسیار بحث‌برانگیز ناسا و «warp drive» شرکت «Applied Physics» که هر دو قوانین فیزیک را زیر پا می‌گذارند.

اگر بخواهیم صادق باشیم، می‌بینیم که کار کردن موشک‌ها بدون سوخت بسیار جالب خواهد بود.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • شهروندان تخلفات رانندگان تاکسی را گزارش دهند
  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • صدور کیفرخواست برای تعدادی از متخلفان انتخابات
  • شاید موشک‌های آینده بدون سوخت کار کنند!
  • ایجاد توازن در ارائه خدمات عادلانه ،در دستور کار شورای شهر ارومیه
  • برخورد قانونی با ۶۰هزار خودرو در سمنان/ تخلفات رانندگی رشد داشت
  • اطلاع‌رسانی سبد خدمات سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری اصفهان در آینده نزدیک
  • مجازات متخلفان کنکور چیست؟
  • ۲ روز دیگر تا کنکور ۱۴۰۳/ متخلفان کنکور چگونه مجازات می شوند؟
  • ترک فعل دستگاه‌ها در حوزه حدنگاری بدون اغماض پیگیری می‌شود