Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - ایرنا - دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در همکاری با دانشگاه کاگوشیمای ژاپن یک طرح تحقیقاتی مشترک درباره سرطان معده و روش های تشخیص زودرس آن اجرا می کند.

معاون دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت : سال گذشته تفاهم نامه همکاری مشترک بین این دو دانشگاه منعقد شد که اجرای طرح پژوهشی درباره تشخیص زودرس، مطالعات همه گیر شناسی (اپیدمیولوژیک) و روش‌های درمانی و مراقبتی جدید درباره سرطان معده یکی از مفاد این قرارداد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محسن شهریاری با بیان اینکه سرطان معده یکی از بیماری های شایع در ژاپن بود، افزود: آنها توانستند با استفاده از روش های مختلف و جدید به الگویی برای تشخیص زودرس و درمان این بیماری دست پیدا کنند و در طرح تحقیقاتی مشترکی که با پژوهشگران دانشگاه کاگوشیما داریم درباره این روش ها و بومی سازی آنها در کشورمان، همکاری علمی و آموزشی خواهیم داشت.
سرطان معده یکی از سرطان شایع در کشورمان بویژه در میان مردان است.
وی با اشاره به اینکه کاگوشیما یکی از دانشگاه های معتبر ژاپن با رشته های مختلف پزشکی و غیر پزشکی است، تصریح کرد: از دیگر مفاد تفاهم نامه همکاری با این مرکز، برگزاری دوره های آموزشی و سمینارهای مشترک، تبادل استاد و دانشجو و استفاده از امکانات تخصصی آزمایشگاهی و منابع علمی است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: پارسال در پیوند با این تفاهم نامه، سمیناری با عنوان پرستاری در منزل با همکاری کاگوشیمای ژاپن در اصفهان برگزار شد.
شهریاری خاطرنشان کرد: سه سال گذشته جمعی از دانشجویان دانشگاه کاگوشیمای ژاپن به کشورمان و شهرهای مختلف از جمله اصفهان سفر کردند و ‌زمینه انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک علمی بین دو دانشگاه فراهم شد.
وی اضافه کرد: از 25 بهمن امسال نیز ‌11 دانشجو و 2 استاد دانشگاه از ژاپن با سفر به اصفهان از دانشگاه علوم پزشکی و بخش های مختلف آن بازدید کردند و امروز به تهران برمی گردند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: در راستای تداوم همکاری با دانشگاه های ژاپن، اسفند امسال سمینار مراقبت تسکینی با همکاری استادان ژاپنی در اصفهان برگزار می شود.
به گزارش ایرنا، کاگوشیما یک دانشگاه ملی در استان کاگوشیمای ژاپن است که گروه های پزشکی، شیلات، مهندسی، علوم، کشاورزی، آموزش، علوم انسانی و ادبیات دارد.
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دارای حدود 10 هزار دانشجو و 800 عضو هیات علمی است.
این دانشگاه با داشتن 11 دانشکده و 47 مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده یکی از دانشگاه های علوم پزشکی برتر کشور است.
3011/6026

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي سرطان معده دانشگاه ژاپن اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۶۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۲ هزار مادر باردار و ۱۸ هزار کودک زیر ۶ سال از پوشش تغدیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده می‌کنند.

دکتر زهرا اباصلتی  افزود: غربالگری تغذیه در  همه مراکز جامع خدمات سلامت و خانه‌های بهداشت انجام می‌شود و افرادی که دچار اضافه وزن، چاقی،   لاغری، دیابت، فشار خون و کنسر‌ها هستند جزو جامعه هدف غربالگری تغذیه هستند..

وی گفت: تغذیه سالم به علت این که نقش پر رنگی که در ابتلا نشدن به بیماری‌ها دارد مورد توجه کارشناسان بهداشتی، مراقبان سلامت و بهورزان است و  در مراکز بهداشتی مشاوره‌های رایگان به عموم مردم ارائه می‌کنند.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: در مواردی که مراجعان با سوء تغذیه روبرو باشند در دو گروه سنی زیر ۶ سال و مادران باردار برنامه ریزی‌هایی انجام می‌شود و  برای افراد دچار سو تغذیه و اختلال وزن گیری با ارجاع به سازمان‌های حمایتی و اهدای کالا برگ رایگان اقلام غذایی تعریف شده را دریافت می‌کنند.

 دکتر اباصلتی افزود: کارشناسان تغذیه نحوه صحیح طبخ غذا را به مراجعان می‌آموزند و در دوره بعدی شرایط جسمانی فرد را پایش و ارزیابی  می‌کنند تا زمانی که اطمینان از رفع سو تغذیه انجام شود.

وی با بیان اینکه برای افرادی که از سوء تغذیه زیادی رنج می‌برند، پزشک تغذیه مشاوره‌های اختصاصی در نظر می‌گیرد، گفت: علاوه بر این خدمات، مکمل یاری برای گروه‌های سنی محتلف بنا به شرایط جسمانی افراد در نظر گرفته می‌شود.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ارائه آموزش فعالیت‌های ورزشی مناسب و تغذیه صحیح از مهمترین خدمات مراقبان سلامت و بهورزان است، زیرا پیشگیری نکردن و درمان به موقع می‌تواند زمینه ابتلا فرد به بیماری‌هایی مانند دیابت، فشار خون و سرطان‌ها را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان شهید جلیل یاسوج
  • تاکید بر نقش مهم و اثرگذار صداوسیما در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • افزایش چشمگیر آمار سرطان در استان
  • روزانه ۳ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به سرطان مبتلا می شوند
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی
  • طرح سلامت شهری در استان اصفهان اجرایی می‌شود
  • سرطان روده بزرگ سهم ۱۰درصدی از کل سرطان‌ها دارد