Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@11:58:08 GMT

چرا اوپک نگران تحریم آقای رییس نیست؟!

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۶۵۲۳

چرا اوپک نگران تحریم آقای رییس نیست؟!

شاید برای رییس یک نهاد نفتی جهانی قرار گرفتن تحت تحریم‌های آمریکا جالب نباشد اما تاریخ نشان داده که چنین اتفاقی قابل مدیریت است.

به گزارش ایسنا، وزارت خزانه داری آمریکا روز جمعه مانوئل کِوِدو، وزیر نفت ونزوئلا را به فهرست اشخاص تحت تحریم که حق دسترسی به سیستم مالی آمریکا را ندارند اضافه کرد و وی را رئیس نامشروع شرکت PDVSA خواند که حدود سه هفته پیش هدف تحریم‌های آمریکا قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مانوئل کِوِدو ریاست چرخشی اوپک را در سال ۲۰۱۹ برعهده دارد. کِوِدو یک نظامی است که سابق بر این ریاست گارد ملی ونزوئلا را برعهده داشت و پیش از منصوب شدن به مقام وزیر نفت در اواخر سال ۲۰۱۷، هیچ تجربه‌ای در این عرصه نداشت.

شاید این تحریم‌ها برای کِوِدو که ریاست شرکت نفتی دولتی PDVSA را برعهده دارد، شخصاً مشکل ساز شود اما احتمالاً تأثیری روی نقش وی به عنوان رئیس اوپک نخواهد داشت.

این گروه بیشتر توسط دبیرکل خود که در حال حاضر محمد بارکیندوی نیجریه‌ای است معرفی می‌شود و وظایف رئیس بیشتر تشریفاتی بوده و شامل مواردی مانند تهیه برنامه نشست‌های اوپک با همکاری دبیرکل است.

کِوِدو نخستین دیدار وزیران اوپک را در آوریل ریاست خواهد کرد.

اما تحریم شدن رئیس اوپک از سوی آمریکا اتفاق بی‌سابقه‌ای نیست.

رستم قاسمی زمانی که در تابستان سال ۲۰۱۱ وزیر نفت ایران و رئیس اوپک شد، تحت تحریم بود. قاسمی تا پایان سال ریاست اوپک را برعهده داشت و پس از آن ریاست چرخشی اوپک به کشور بعدی رسید و وی به مدت دو سال دیگر وزیر نفت ایران ماند.

با این حال ریاست وی بر اوپک بدون اتفاق نبود و این گروه در دسامبر سال ۲۰۱۱ نتوانست درباره سیاست تولید به توافق برسد و باعث شد وزیر نفت عربستان با عصبانیت این دیدار را به عنوان بدترین دیدار اوپک محکوم کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تحریم رییس اوپک تحریم نفتی ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۶۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست وزیر جوان فرانسه هم نتوانست ماکرون را از مشکلات برهاند

رئیس جمهور فرانسه در حالی در اوایل سال جاری گابریل آتال جوان را به عنوان نخست وزیر بر سر کار آورد که امید داشت بتواند به کمک او به دوره دوم ریاست جمهوری اش حال و هوای بهتری بدهد، اما همچنان بعد از صد روز حکومت وی ماکرون با مشکلات زیادی مواجه است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "هامبورگر ابند بلات" آلمان در مطلبی نوشت: گابریل آتال، به عنوان نخست‌وزیر جدید فرانسه وجوانی ‌هیجان‌انگیز قرار بود به دور دوم ریاست‌جمهوری امانوئل ماکرون شتاب بدهد. اما نخست وزیری 100 روزه او چیز دیگری نشان می دهد.

نویسنده در ادامه به مشکلات دولت ماکرون در دوران نخست وزیری آتال پرداخته ونوشت: ناگهان میلیاردها دلار از بودجه ملی فرانسه مفقود می شود، دولت امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه لنگ می زند و حزب پوپولیست راست گرای مارین لوپن به طرز نگران کننده‌ای در نظرسنجی ها پیش از انتخابات اروپا پیشتاز است. به این ترتیب رهایی که ماکرون در ابتدای ژانویه با انتصاب گابریل اتال جوان و پویا (35) به عنوان نخست وزیر به آن امیدوار بود، هنوز محقق نشده است. در حالی که ماکرون با فشار برای اعزام نیروهای زمینی به اوکراین تبلیغ کرده وخود را به عرصه بین الملی نمایش می دهد، در داخل کشور به طور فزاینده ای در تنگنا قرار دارد.

به این ترتیب رئیس جمهور فرانسه با انتصاب اتال جوان هم موفق نشد به دوره دوم ریاست جمهوری خود پویایی جدیدی ببخشد. طرح او برای استفاده از آتال، سخنگوی سابق دولت برای مقابله با مارین لوپن پوپولیست دست راستی، قبل از انتخابات اروپا هنوز کارساز نیفتاده است. 100 روز پس از روی کار آمدن، آتال مجبور شده است روی اقدامات ریاضتی غیرمحبوب کار کند، زیرا شرایط مالی عمومی فرانسه در وضعیت بدی قرار دارد.

البته آتال با ماهیت عملی خود از همان ابتدا ثابت کرد که یک مدیر بحران موفق است. او توانست موجی از اعتراضات کشاورزان را که فرانسه را تهدید می کرد مهار کند. در حالی که تراکتورهای کشاورزان خشمگین در صف های طولانی به سمت پاریس می چرخیدند، اتال با کشاورزان دیدار کرد تا در جریان مشکلات آن ها قرار گیرد و بلافاصله کمک های دولتی را برای بخش کشاورزی اعلام کرد. کمک های کشاورزی بالغ بر 400 میلیون یورو که به سرعت وعده داده شد، کشاورزان را متقاعد کرد که به عقب برگردند.

در ادامه این مطلب آمده است: از آنجایی که اتال به این شهرت دارد که می تواند موضوعات را با نمایندگان دیگر اردوگاه های سیاسی در میان بگذارد، امید این بود که بتواند تحرک را به بن بست ایجاد شده در مجلس ملی بازگرداند. جناح ماکرون یک سال و نیم است که در مجلس اکثریت مطلق را ندارد و بسیاری از پروژه های دولتی مبارزه طاقت فرسایی را برای اجرایی شدن در پیش می گیرند زیرا سازش و ائتلاف در سیاست فرانسه کمتر از آلمان رایج است.

با این حال، درخواست‌های آتال برای همکاری مخالفان به همان اندازه ناموفق باقی ماند که مبارزه طولانی الیزابت بورن، سلف او برای اتحادهای قابل اعتماد در پارلمان بدون نتیجه ماند. دیگر هیچ چشم‌اندازی برای همکاری با حزب جمهوریخواهان فرانسه که نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور محافظه‌کار سابق نیز از این روند حمایت کرد، وجود ندارد. اریک سیوتی، سیاستمدار فرانسوی که ریاست حزب جمهوری‌خواهان (LR) را بر عهده دارد اخیراً حتی آتال را به رای عدم اعتماد تهدید کرده است.

در ادامه این مطلب آمده است: از زمان روی کار آمدن آتال، پیشتازی حزب راستگرای اجتماع ملی (RN) در نظرسنجی‌ها برای انتخابات اروپا حتی بیشتر شده است. امید اولیه این بود که آتال بتواند با جردن باردلا رهبر قدرتمند RN، بیش از آنچه نخست وزیر قبلی قادر بود مقابله کند.

بر اساس نظرسنجی ایپسوس که چند روز پیش انجام شد حزب راست افراطی 32 درصد، اردوگاه دولتی 16 درصد و اتحاد سوسیالیست ها 13 درصد آراء موافق را کسب کردند. اگر این توازن قوا در انتخابات ابتدای ژوئن تأیید شود، پیامدهای زیادی برای باقی مانده دوره ریاست جمهوری ماکرون خواهد داشت.

در ادامه این مطلب آمده است: دولت ماکرون واقعاً شروع به عرق ریختن کرده است زیرا حفره های بودجه بزرگی شکل گرفته که باید پر شود. مفروضات زیربنای بودجه بسیار بد بود. کسری بودجه سال گذشته بیشتر از حد انتظار بود و همانطور که اخیراً مشخص شد، اوضاع برای سال جاری نیز خوب به نظر نمی رسد.

روز چهارشنبه، شورای عالی مالیه عمومی، برنامه های دولت برای پایبندی مجدد به محدودیت کسری سه درصدی اتحادیه اروپا از سال 2027 را فاقد اعتبار و ناهماهنگ توصیف کرد. آنچه در شرایط فعلی لازم است یک دوره ریاضت شدید با کاهش هزینه های عمومی است و دیوان محاسبات فرانسه نیز در این باره هشدار داده است.

آتال در حال حاضر روی اقدامات ریاضتی کوتاه مدت غیرمحبوب مانند کاهش مزایای بیکاری و کاهش دستمزد در دوران بیماری کار می کند تا بدون افزایش مالیات با شرایط اضطراری مقابله کند. اما چنین اقداماتی می‌تواند باعث نارضایتی قابل توجهی در فرانسه که تمایل زیادی به اعتصاب های گسترده دارد شود و در آستانه بازی‌های المپیک پاریس در تابستان امسال نوید خوبی ندارد.

بهر حال به منظور بررسی کار خود و ترسیم مسیر آینده، آتال اعلام کرد که در صدمین روز ریاست خود در جامعه پاریسی ویری-شاتیون سخنرانی خواهد کرد.

فرانسه و انگلیس سفیر و کاردار ایران را احضار کردنداحضار سفیر فرانسه/ ردپای کی‌یف در حمله مسکوفرانسه خواستار اجتناب از سفر به فلسطین اشغالی شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران یکی از بزرگ‌ترین حملاتی را که جهان به چشم دیده، علیه اسرائیل انجام داد
  • آمریکا ۱۶ فرد و دو نهاد ایرانی را تحریم کرد
  • تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
  • نخست وزیر جوان فرانسه هم نتوانست ماکرون را از مشکلات برهاند
  • توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
  • روماریو به مستطیل سبز برگشت!
  • اسطوره ۵۸ ساله تیم ملی برزیل به مستطیل سبز برگشت!
  • اسطوره تیم ملی برزیل به مستطیل سبز برگشت!
  • محمدکاظم حجج رییس فدراسیون ورزش‌های سه گانه شد
  • وزیر خزانه‌داری آمریکا: ایران را تحریم می‌کنیم