Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تجربه و سابقه آقای روحانی که سال‌ها دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور و طرف مذاکره با غربی‌ها و درس خوانده انگلیس بود، نمی‌شد او را متهم به بی‌تجربگی و یا عدم شناخت ماهیت امریکا و هم‌پیمانان اروپایی او کرد!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، می‌نویسند که روزی کاروانی ایرانی برای فروش کالاهای خود عازم دیاری بیگانه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در قدیم‌الایام کاروان‌ها از دست راهزنان که هر آن و لحظه، شبیخون می‌زدند و اموال و کالای کاروانیان را به غارت می‌بردند، در امان نبودند.

تمثیلی از ماجرای اقای روحانی و امریکا
اما کاروان ایرانی خود را به سلامت به مقصد رساند و کالای خود را فروخت. در راه بازگشت به کشور، این کاروان در دام راهزنان گرفتار آمدند و تمام اموال و دارایی‌شان و حتی اسب و شتری که بر آن سوار بودند هم به غارت رفت و به تصرف راهزنان درآمد.
 
کاروانیان هرچه عجز و لابه کردند تا راهزنان را از غارت اموال خود منصرف کنند، نشد. چون راهزنان اصلاً زبان فارسی بلد نبودند.
 
در میان کاروانیان فرد حکیمی هم حاضر بود. گوشه‌ای نشسته و نظاره‌گر این اتفاق بود. تاجران کاروان نزد او آمدند و از او خواستند تا با راهزنان صحبت کند. شاید که جمله یا حرف حکیمانه و پندآموزی بزند و با زبان و حرف‌های خود دل راهزنان را به رحم آورد.

حکیم اما در پاسخ آ‌ن‌ها گفت: من با چه کسی باید حرف بزنم؟! این‌ها پند و اندرز در دلشان نفوذ و راهی ندارد. دل این افراد از سنگ شده. حرف من در دل این‌ها که این چنین اموال و دارایی شما را به تصاحب خود در می‌آورند، تاثیری ندارد. "نرود میخ آهنین در سنگ".
 
این ضرب‌المثل را زین پس در مورد افرادی به کار می‌برند که از روی ناآگاهی نصایح و اندرز دیگران را قبول نمی‌کنند و همچنان بر عقیده نادرست خود پافشاری می‌کنند و راه خطای خود را ادامه می‌دهند.
 
رئیس جمهوری که مرغ اصرارش فقط یک  پا داشت
حکایت اصرار آقای روحانی در روزهای نخست کاری‌اش در سال 1392 مبنی بر مذاکره با کدخدای جهان! (امریکا) و تلاش برای رسیدن به یک توافق به هر بهاء و پرداخت هر هزینه، مصداق ضرب‌المثل سعدی علیه‌الرحمه در باب دوم گلستان در توصیف اخلاق درویشان است.سعدی
 
دولت و حامیانش استدلال می‌کردند که خنثی کردن تلاش‌های امریکا علیه ایران با کشاندن او به پشت میز مذاکره، فرصت خوبی برای ایران بوجود می‌آورد تا بتواند از کمند تحریم‌ها برهد و کشور را بسرعت و سهولت به رفاه و آبادانی رساند و امریکا را هم بسر عقل آورد و یا او را همراه خود ساخت و یا دشمن بی‌خطر.

با تجربه و سابقه آقای روحانی که سال‌ها دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور و طرف مذاکره با غربی‌ها و درس خوانده انگلیس بود، نمی‌شد او را متهم به بی‌تجربگی و یا عدم شناخت ماهیت امریکا و هم‌پیمانان اروپایی او کرد. بدین جهت، مردم هم علی‌رغم هشدارهای جدی نخبگان و دلسوزان کشور مبنی بر لزوم پرهیز از اعتماد به امریکا و اروپا، باز هم مردم به آقای روحانی اعتماد کردند و انتظار داشتند در کنار مدیریت هوشمندانه و تیزبینانه بر مذاکرات، به ظرفیت‌های داخلی توجه و به نیروهای بویژه جوان داخلی اعتماد کند و ضمن اهتمام جدی به شکوفاسازی ظرفیت‌های داخلی، به مذاکرات هم بپردازد تا آن رفع تحریم‌ها و استیفای طلب‌ها و پول‌ها و ثروت‌های بلوکه‌شده ایران نزد غرب و امریکائیها هم براساس وعده جدی و مکرر آقای روحانی محقق شود.

نتیجه اعتماد به دشمن پشیمانی است
اما در جریان مذاکرات برخورد محرمانگی از سوی رئیس جمهور و هیئت چندنفره مذاکره‌کننده و بی‌خبری مجلس، مقامات بالای نظام و حتی دبیر شورای عالی امنیت ملی از محتوای مذاکرات و سرانجام رسیدن به برجام و پسابرجام و نتائج تقریباً هیچ آن و خروج امریکایی که روحانی و ظریف به آن عمیقاً دل بسته بودند و حرف آنها را معتبرتر از امضایشان می‌دانستند، مردم انتظار داشتند حال که هیچ نصیبی از برجام عایدشان نشد و در ازاء آن بزرگ‌ترین مولفه قدرت‌شان در صنعت هسته‌ای و غنی‌سازی 20درصدی و از بین بردن بیش از 10تن اورانیوم غنی‌شده 20درصدی، لااقل پس از بدعهدی امریکا آقای روحانی از برجام خارج می‌شد و با علم به اینکه اروپا کاره‌ای نیست همچنانکه خود آقای روحانی در ابتدای سال 92 با همین استدلال که با اروپا چند سال مذاکره کردیم و اروپا را وابسته به امریکا دیدیم که در مقاطع حساس مذاکره از امریکا اجازه و دستور کار می‌گرفتند، توانست با فشار به رهبری از او اجازه مذاکره مستقیم از امریکا را بگیرد، حال چه لزومی به ماندن‌مان در برجام وجود داشت تا اروپا هم با وقت‌کشی نهایت به این نتیجه کاملاً واضح برسد که آقای روحانی نیاز دارد برجام را برای اعتبار سیاسی خود و جریان خاص در کشور حفظ کند و به هیچ وجه حتی با پرداخت هزینه کلان از منافع ملی کشورش از برجام خارج نمی‌شود، بدین جهت، اروپا هرطور بخواهد ایران را تحقیر می‌کند و دستاورد ایران از برجام را با هزار منت، خرید نفت در ازاء فروش غذا و دارو قرار می‌دهد که واقعاً جسارت بزرگ و وقیحانه به ملت بزرگ ایران است و آنهم با شرط پذیرش اف، آی، تی، اف.

بطور قطع آقای روحانی باید به این پرسش عمومی پاسخ دهد که چرا اینهمه انفعال و ضعف در قبال عده‌ای پرمدعا که اصول اولیه حقوق بشر در کشورشان را رعایت نمی‌کنند و پایه‌های مشروعیت مردمی‌شان کاملاً لغزان و سست است؟!.
 
قرآن در توصیف منکران حقیقت و مداومان انکار می‌فرماید که در قلوب آنان بیماری‌ای وجود دارد که بهیچ عنوان پذیرای حقیقت نخواهند بود و بیماری آنها دائم روبه تزاید است.

در ماجرای برجام و اثبات چند ده‌باره بی‌تعهدی و عهدشکنی امریکائی‌ها، دولت آقای روحانی آنچنان رابطه فردی و حرفه‌ای با امریکائی‌ها را صمیمی کرده بود که پیاده‌روی طولانی و توأم با خوش و بش‌های صمیمانه آقای ظریف با جان کری داد همه را در آورد بویژه هنگامی که او حرف و قول جان کری را قاطعانه معتبر و بی‌نیاز به امضاء او ذکر کرده بود.

اگر بخواهیم خود را با معیارهای قرآنی تنظیم کنیم، نباید به هیچ عنوان به دشمنان آنهم امریکا این شیطان بزرگ زمانه ما اعتماد می‌کردیم و مذاکره با این شیطان را آنچنان سری بدانیم که حتی مفاد آن را در اختیار مراجع ذیصلاح نظام اسلامی هم قرار ندهیم و این کار غلط را متاسفانه آقای روحانی و تیم پیرو او انجام داده بودند و لطماتی را متوجه کشورمان کردند.

حسابی که روحانی باید با امریکایی‌ها تسویه کند
در چنین شرائطی که امریکا و اروپا زبان کشورمان را نمی‌فهمند و درک شیطانی از انقلاب و مردم و کشورمان دارند و دائم می‌خواهند با تحقیر ایرانیان و دلخوش کردن رئیس جمهور کشورمان به مذاکره و رسوخ عناصر نفوذی خود به سطوح بالای مدیریتی کشور و ایجاد نارضایتی برای مردم توسط این نفوذی‌ها با ایجاد گرانی و کلافه کردن مردم، زمینه فروپاشی نظام اسلامی را فراهم بیاورد، واقعاً جا دارد آقای روحانی با الهام از روحیه انقلابی مردم و رهبری موضع قاطع اتخاذ کرده و با گفتن "مرگ بر امریکا" و اظهار صریح این شعار عمومی که "من یک انقلابی‌ام"، شایعات پیرامون خود را بزداید و به جرگه مبارزان ضداستکباری و ضدامریکایی مردم‌مان بپیوندد و این یعنی، اغاز حرکت جهادی در تمام حوزه‌ها از جمله عرصه اقتصاد مقاومتی و رسیدن به سربلندی جهانی.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۶۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشارها مقاومت کردیم

رئیس‌جمهور با اعلام شکست سیاست فشار حداکثری علیه ایران گفت: جمهوری اسلامی از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان، در دیدار «سردار ایاز صادق» رئیس مجلس ملی پاکستان که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، با اظهار امیدواری نسبت به اینکه این سفر گامی در جهت توسعه روابط باشد، نقش مجالس دو کشور در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین مهم و مؤثر عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در برابر دشمنی‌های دشمنان ۲ راه تسلیم یا مقاومت وجود دارد، افزود: در فلسطین نیز عده‌ای راه سازش را در پیش گرفتند و عده‌ای راه مقاومت که هزینه سازش به مراتب از مقاومت بیشتر است؛ جمهوری اسلامی ایران از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر در برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد، در نتیجه امروز شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم و مقامات رسمی آمریکایی اعتراف می‌کنند که سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است.

رئیس‌جمهور با برشمردن برخی توانمندی‌های کشورمان از جمله در حوزه تولید خودرو، فعالیت بیش از ۱۰۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان و نظایر آن، از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها و دستاوردهای خود در حوزه‌های مختلف با کشور دوست و برادر پاکستان و ارتقای روابط در عرصه‌های مختلف خبر داد.

هیچکدام از احزاب پاکستانی مخالف روابط دوستانه با ایران نیستند

سردار ایاز صادق رئیس مجلس ملی پاکستان نیز در این دیدار از طرف خود و احزاب مختلف پاکستانی به دکتر رئیسی خوش‌آمد گفت و اظهار کرد: هیچکدام از احزاب پاکستانی چه احزاب همسوی دولت و چه احزاب اپوزیسیون، مخالف روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران نیستند.

وی همکاری، تفاهم و اشتراک نظر میان مقامات دو کشور را کم‌نظیر توصیف و با بیان اینکه گروه دوستی ایران بیشترین عضو را در مجلس پاکستان دارد، افزود: پاکستان هم علاقه‌مند به گسترش روابط و هم نیازمند توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های انرژی، توسعه بازارچه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و مجلس پاکستان آمادگی دارد در جهت رفع هر گونه مانع یا مشکلی در مسیر تقویت روابط فیمابین گام‌های عملی و مؤثر بردارد.

منبع: ایرنا کد خبر 747024

دیگر خبرها

  • ببینید | هشدار جدی به مردم؛ این ۲ کار را کنار خیابان انجام دهید، توسط پلیس حسابی جریمه می‌شوید!
  • پیشنهاد مذاکره مستقیم با آمریکا برای استحاله اراده ملت ایران/ روزنامه شرق: ایران در عملیات وعده صادق صهیونیست‌ها را پشت خط ترس نگاه داشت
  • میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشارها مقاومت کردیم
  • رئیسی: ایران میز مذاکره را ترک نکرد و در برابر فشارهای آمریکایی‌ها گزینه مقاومت را برگزید
  • کاری کنید امید مردم برای خانه‎دار شدن از بین نرود/بنگاه‌‎داری بانک‌‎ها، آفت بزرگ بازار مسکن کشور است
  • سپاه سدی آهنین در مقابل اهداف شوم دشمن است
  • ظریف: ترامپ از من چند بار دعوت به مذاکره کرد، ولی ما اجازه نداشتیم/ آمریکایی‌ها هم در برجام علاقمند به سرمایه‌گذاری در ایران بودند
  • جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف
  • جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف: ترامپ برای مذاکره از من دعوت کرد
  • افشاگری ظریف از دعوت ترامپ برای مذاکره + جزئیات