Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-16@15:30:11 GMT

مدارک لازم برای احراز محل سکونت مالکان خودرو

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۷۳۹۷

رئیس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور مدارک لازم برای احراز محل سکونت مالکان خودرو‌ها را اعلام کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ علی محمدی با اشاره به برخی مشکلات مراجعین به مراکز نقل‌وانتقال خودرو‌ها در کشور گفت: برابر دستورالعمل صادره ارائه یکی از مدارک شامل، سند مالکیت منزل مسکونی به نام مالک وسیله نقلیه، سند اجاره منزل مسکونی به نام مالک وسیله نقلیه و جواز کسب معتبر به نام مالک وسیله نقلیه برای احراز محل سکونت الزامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رئیس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا افزود: آن دسته از متقاضیانی که این مدارک را ندارند، ارائه گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان با ذکر آدرس محل سکونت والدین که به تأیید آموزش‌وپرورش منطقه رسیده باشد، ارائه معرفی‌نامه از محل خدمت (ویژه کارکنان دولت و نیرو‌های مسلح) با ذکر آدرس محل سکونت کارکنان مزبور از دیگر مدارک برای احراز محل سکونتشان است.   وی تصریح کرد: متقاضیانی که مدعی هستند با پدر و مادر خود زندگی می‌کنند، ارائه سند استیجاری یا ملکی به نام پدر یا مادرشان الزامی است همچنین مالکانی که منزلشان به نام همسرشان است می‌توانند با ارائه این سند نسبت به احراز محل سکونت خود اقدام کنند.   به گفته وی افرادی که هیچ‌کدام از این مدارک را ندارند بر اساس محل صدور شناسنامه پلاک وسیله نقلیه دریافت می‌کنند.   محمدی درباره صدور پلاک وسیله نقلیه برای سازمان‌ها، کارخانه‌ها و شرکت‌ها نیز گفت: برای این دسته از متقاضیان، ارائه اساسنامه و روزنامه رسمی که حداکثر دو سال از تاریخ ثبت آن در روزنامه گذشته باشد، الزامی است و پلاک بر اساس شهرستان محل ثبت شرکت با ذکر آدرس دقیق محل فعالیت صادر می‌شود.   رئیس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور تصریح کرد: برای این متقاضیان درصورتی‌که دارای شعبه یا دفتر در سایر شهر‌ها (به‌غیراز شهری که سازمان، کارخانه یا شرکت در آنجا به ثبت رسیده است) باشند، بر اساس مندرجات اساسنامه و روزنامه رسمی آن‌ها با ذکر آدرس دقیق محل شعبه پلاک مالکیت وسیله نقلیه صادر می‌شود.   وی بابیان اینکه دفترچه تأمین اجتماعی معتبر مربوط به شهرستان محل اخذ کد پلاک از دیگر مدارک احراز محل سکونت یا فعالیت مالکان است افزود: در صورت عدم احراز محل سکونت با ارائه مدارک فوق، ارائه مدارک تکمیلی شامل اصل فیش آب یا برق یا گاز به تاریخ روز الزامی است.   محمدی متذکر شد: برای ساکنان شهر‌ها و روستا‌های مرزی که در زمان جنگ تحمیلی به شهر‌های دیگر نقل‌مکان کرده‌اند و دارای محل تولد و صدور شناسنامه مغایر با والدین خود هستند، ارائه خدمات شماره‌گذاری با ارائه تأییدیه ممهور به مهر شورای محل یا روستا صورت می‌گیرد.   رئیس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: در صورت ارائه سایر مدارک توسط متقاضی نظیر فروش نامه منزل مسکونی مربوط به زمینه‌ای اوقافی روستایی که به تأیید شورای اسلامی محل رسیده و نامه‌های رسمی از ادارات عشایر و امور روستایی سازمان جهاد کشاورزی (عشایر)، ارائه خدمات صرفاً در صورت احراز محل سکونت با نظر مدیر فنی انجام می‌شود. منبع: مهر

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۷۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات خودرو‌های لوکس اعلام شد/ مالکان ابن خودرو‌ها باید مالیات بدهند

آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس بند پ تبصره ۶ احکام مالیاتی قانون بودجه سال ۱۴۰۳، انواع خودروی سواری و وانت دو اتاق (کابین) دارای شماره انتظامی شخصی در اختیار مالکان اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی که قیمت روز خودروی آنها بیش از سی و پنج میلیارد (۳۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال است نسبت به مازاد بر این مبلغ مشمول مالیات سالانه خودرو به نرخ یک درصد (۱) می‌شوند.

مأخذ محاسبه مالیات خودرو موضوع این بند قیمت روز خودرو بر مبنای ماده (۳۰) قانون مالیات بر ارزش افزوده توسط سازمان امور مالیاتی کشور تعیین می‌شود. سازمان مزبور مکلف است مراتب را به نحو مقتضی بر اساس اطلاعات دریافتی از پلیس راهور به اطلاع اشخاص مشمول برساند.

تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی مکلفند مالیات سالانه مربوط به خودروهای تحت تملک خود و فرزندان کمتر از هجده سال و محجور تحت تکفل را حداکثر تا پایان بهمن سال ۱۴۰۳ پرداخت کنند و در صورت عدم پرداخت مشمول حکم ماده (۱۹۰) قانون مالیات‌های مستقیم هستند.

ثبت نقل و انتقال خودروهایی که به موجب این بند برای آنها مالیات وضع شده است قبل از پرداخت بدهی مالیاتی مورد انتقال، شامل مالیات بر دارایی نقل و انتقال قطعی و اجاره ممنوع است؛ متخلفان از حکم این بند در پرداخت مالیات متعلقه مسؤولیت تضامنی دارند.

پلیس راهور فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مکلف است فهرست مالکان و خودروهای مشمول را مطابق با درخواست سازمان امور مالیاتی کشور حداکثر تا پایان فروردین سال ۱۴۰۳ به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال و امکان دسترسی برخط جهت استعلام موردی را برای این سازمان فراهم کند.

مالیات تعیین شده در اجرای این بند قطعی است و اعتراض اشخاص در اجرای تبصره (۱) ماده (۲۱۶) قانون مالیات‌های مستقیم قابل رسیدگی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • طرح ویژه برخورد با رانندگان بدون گواهینامه اجرا می‌شود
  • آگهی استخدام شرکت مترو اصفهان
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • کشف ۲۳ دستگاه وسیله نقلیه سرقتی در گیلان
  • ۲۳ دستگاه وسیله نقلیه سرقتی در گیلان کشف شد
  • کشف ۲۳ دستگاه وسیله نقلیه سرقتی طی ۳ روز در گیلان
  • مالیات خودرو‌های لوکس اعلام شد/ مالکان ابن خودرو‌ها باید مالیات بدهند
  • کشف ۴ دستگاه وسیله نقلیه سرقتی در مراغه
  • تردد بیش از یک میلیون وسیله نقلیه در جاده‌های خراسان شمالی
  • یک میلیون وسیله نقلیه در محورهای خراسان شمالی تردد کردند