Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور گفت: متأسفانه برخی از همسایگان ما راه اشتباهی را انتخاب کردند. باز هم به پناه آمریکا و صهیونیست رفته‌اند. فکر می‌کنند ایران قدرتمند منطقه چشم طمعی به آنها دارد. ناطقان: حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در جمع مردم بندر لنگه بیان داشت: خدا را سپاس می‌گویم که برای چندمین نوبت در دولت یازدهم و دوازدهم به من توفیق داد تا در محضر مردم مهمان‌نواز، خونگرم و مرزدار جمهوری اسلامی باشیم و امروز بسیار خوشحالم که قولی که در سفر قبل داده بودم که در سفر بعدی به غرب استان سفر خواهم کرد الحمدلله آن قول محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: ما در سفر قبلی تصمیمات مهمی برای شرق استان هرمزگان به خصوص جاسک گرفتیم که در حال اجراشدن است. در این سفر برای غرب استان که اهمیت بسیار زیادی دارد، تصمیماتی گرفته می‌شود.
رئیس جمهور اظهار داشت: برای ما این استان به عنوان یک استان مهم و استراتژیک مطرح است. استانی که بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز ساحلی دارد و دارای ۱۴ جزیره بسیار مهم است و جایگاه استراتژیکی مثل تنگه هرمز در این استان قرار دارد و مردم بندرلنگه، مردمی بسیار باسابقه و با تمدن هستند که تمدن در این منطقه به چند هزار سال برمی‌گردد و روزگاری این منطقه محل رفت و آمد دریایی آن یکی از مناطق مهمش، بندر لنگه بود که یکی از تصمیمات این سفر توسعه این بندر خواهد بود.
روحانی تصریح کرد: درود و سلام بر شهدایی که در روز چهارشنبه به دست خون‌آشامان روحشان به جنان پرواز کرد، در برابر آنها تعظیم کنیم. مردان استواری که برای دفاع از سرزمین ‌ما و مرزهای ما برای امنیت و آرامش مردم ما، مرزبانی شرق ایران را به جان خریدند و آن ثوابی که خداوند برای مرزبانان قرار داده شامل حال آنهاست. آنها در این مسیر به دست تروریست‌هایی که به هیچ عنوان معیارهای انسانی را مدنظر ندارند، شربت شهادت نوشیدند و جان به جان‌آفرین تسلیم کردند.
وی افزود: ملت ما بی‌تردید انتقام خون این شهیدان را خواهد گرفت. ما نخواهیم گذاشت که مزدورانی که به پاسداران عزیز و مرزبانان غیور ما و به آنهایی که امنیت کشور بر دوش آنهاست، حمله ور شود و از دست انتقام الهی و مردم ایران بتوانند فرار کنند.
رئیس جمهور تأکید کرد: ما در این منطقه یک روابط برادرانه و صمیمی با همه منطقه را می‌خواهیم. هیچ‌گاه آغازگر تجاوزی در کل منطقه نبودیم، آن روز که عفلقیان به ما حمله کردند، به سایر همسایگانمان گفتیم که ایران از پس این حمله برمی‌آید و دشمن را شکست خواهد داد، اما این مزدوران در این منطقه بدانید برای شما آورنده امنیت نخواهند بود. آنها به صدام عفلقی تکیه کرده بودند و فکر می‌کردند او به آنها امنیت می‌دهند.
وی ادامه داد: در حالی که ایران عزیز قدرتمند همواره برای این منطقه امنیت‌آفرین بوده، دیدند کسانی که به ایران حمله کردند وقتی از ایران مأیوس شدند، نوبت کویت فرا رسید و اگر مهلت پیدا می‌کرد، نوبت کشورهای بعدی هم می‌شد. پس آنهایی که فکر می‌کردند صدام مایه امنیت برای آنهاست خطا می‌کردند و چقدر خطای بالاتری می‌کنند آنهایی که در این منطقه فکر می‌کنند صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها برای آنها امنیت‌آفرین هستند. ‌‌‌‌
رئیس قوه مجریه افزود: امنیت منطقه دست ما مسلمانان است. ما باید متحد و کنار هم باشیم و امنیت کل منطقه را حفظ کنیم تا روابط برادرانه و دوستانه با همه همسایگانمان داشته باشیم. متأسفانه برخی از همسایگان ما راه اشتباهی را انتخاب کردند. باز هم به پناه آمریکا و صهیونیست رفته‌اند. فکر می‌کنند ایران قدرتمند منطقه چشم طمعی به آنها دارد.
روحانی با تأکید بر اینکه ایران یک روابط دوستانه و صمیمی را با همه کشورهای منطقه می‌خواهد، اظهار داشت: شما در جنوب آب‌هایتان کشورهایی هستند که همه آنها می‌توانند برادران صمیمی ما باشند. برخی از آنها روابط صمیمی و خوب با ما دارند. یکی دو کشور هم هستند که متاسفانه روابط صمیمی با ما ندارند و یا دشمنی می‌کنند‌‌‌‌‌‌. این به ضرر آنها و به ضرر کل منطقه است‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب ما یک انقلاب اسلامی است‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و یک انقلاب مردمی است. ما ۴۰ سال این واقعیت را نشان دادیم که دنبال معنویت، امنیت و پیشرفت کل منطقه هستیم. امروز هم عمل، زبان، رفتار و گفتار ما همین را خواهد گفت.
رئیس قوه مجریه تصریح کرد: ‌‌‌‌‌یکی از اهداف قدرت‌های ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌استکباری در طول سال‌های گذشته انشقاق و اختلاف در میان مذاهب، اقوام و ملت‌ها بوده است.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ گاهی کاملا ‌ناموفق بودند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و گاهی هم متاسفانه توفیقاتی را به دست آورده‌اند. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
روحانی در این باره اضافه کرد: ‌آنها می‌خواستند در ایران اسلامی بین اقوام مختلف اختلاف باشد. به این هدف شوم دست نیافتند. امروز همه اقوام در ایران کنار هم هستند. با هم برادر هستند، زندگی ما امروز در استان هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، خوزستان و در سراسر ایران باید به گونه‌ای باشد که اگر یک کسی وارد خیابانی شد، نتواند تشخیص دهد که این شیعه است یا سنی است. همه باید متحد باشیم.
وی افزود: همه باید دست همدیگر را بگیریم. یکی از تصمیمات دولت یازدهم و دوازدهم مسئله وحدت میان اقوام و مذاهب در ایران بوده است. امروز در سراسر منطقه و استان‌های منطقه فرماندارش، بخشدارش، معاونش، عضو شورای شهرش، عضو شورای روستایش، شیعه و سنی حضور دارند و مرد و خانم حضور دارند. یکی از اهداف مهم ما این بود که به دنیا بگوییم ایران دنبال شایسته‌سالاری است. مرد باشد یا زن باشد، شایسته‌سالار برای ما مهم است. از این قوم یا از آن قوم باشد. شایسته‌سالاری مطرح است. شیعه یا اهل سنت مطرح نیست، این وظیفه همه استانداران و فرمانداران است که وقتی می‌خواهند فردی را به استخدام درآورند و مسئولیت را به فردی واگذار کنند، اساس شایسته‌سالاری باشد.
رئیس‌جمهور اظهار داشت: برای ما فرقی نمی‌کند این فرد از کدام روستا یا شهر است و دارای چه مذهبی است، هر که در این کشور، ایران، اسلام و قانون اساسی را قبول دارد، همه زیر چتر قانون اساسی دارای حقوق مساوی هستیم. اصل برای زندگی ما قانون‌گرایی است. همه ما باید به قانون احترام بگذاریم و به فکر منافع کل کشور باشیم. آنچه عشق و ایمان ما است، اسلام، قرآن، اهل بیت‌(ع) و ایران عزیز است. سراسر ایران و وجب به وجب خاک ایران برای ما عزیز است و ما برای هر وجب از این سرزمین خون و جان می‌دهیم و فداکاری می‌کنیم تا از ایرانمان حفاظت کنیم.
روحانی اضافه کرد: آنها که سبعانه به پاسداران ما سر مرز حمله می‌کنند، بدانند این کار غلط آنها و این کار خون‌آشام آنها در این منطقه بر اراده و تصمیم ملت ما برای مبارزه با تروریسم اضافه خواهد کرد.
وی ادامه داد: ما نخواهیم گذاشت در این کشور تروریست‌های مزدوری که سلاحشان از یکجا تأمین می‌شود، پولشان از کشور دیگر تأمین می‌شود، بخواهند به منافع ملی ما صدمه بزنند. این اراده، اراده ملی همه ما است. بی‌تردید برای ایران و توسعه کشورمان تلاش خواهیم کرد. همان‌طور که در روز ۲۲ بهمن نشان دادید در سراسر ایران همه آمدید و اعلام کردید ما راه انقلاب، آزادی و استقلالمان را ادامه می‌دهیم. ما مسیر حاکمیت ملی‌مان را ادامه می‌دهیم و در برابر ظالم می‌ایستیم و به مظلومان عالم کمک می‌کنیم. آمدید، ایستادید و گفتید ما دیگر زیر بار استبداد نخواهیم رفت. ما زیر بار نوکری اجانب نخواهیم رفت. خداوند بزرگ‌ترین نعمتی که در این ۴۰ سال به ما داده، استقلال، آزادی، جمهوریت و اسلامیت است.
رئیس قوه مجریه افزود: ما قدردان این نعمت‌های الهی هستیم و از اینکه دشمن ما را در فشار قرار دهد، نمی‌هراسیم. دشمن دنبال توطئه است. آمریکا و صهیونیست به دنبال فشار بر ملت بزرگ ایران است. هدف آنها این است که ما را خسته کنند. هدف آنها این است که بین دولت، حاکمیت و نظام، قوای سه‌گانه، نیروهای مسلح، رهبری و ملت ما فاصله ایجاد کند. هدف آنها ایجاد شکاف و فاصله بین دولت و ملت است. هدف آنها این است که اعتماد مردم را نسبت به نظام سست و کم کنند. هدف آنها ایجاد اختلاف، دوگانگی و دودستگی میان ما است. قرآن به صراحت به ما می‌گوید بین شما دعوا و ستیز نباشد. اگر اختلاف آمد، سستی خواهد آمد. اگر اختلاف ایجاد شد، دشمن قوی می‌شود. اگر اختلاف آمد عظمت شما زیر سوال می‌رود.
روحانی گفت: ما امروز وحدت، اتحاد و ایستادگی‌مان زیر یک پرچم با رهبری یک رهبر، با یک دولت، یک قانون اساسی و منافع ملی مشترک‌مان برای عظمت ایران عزیز متحد ایستاده‌ایم و باید در این روزهای سخت کار را پیش ببریم. امروز روز آزمایش و امتحان برای همه ما است. برای دولت، مردم، استان‌های مختلف.
وی اضافه کرد: خداوند نعمت‌های مختلف را به ما داده و ایران عزیز را به ما داده و به شما مردم جنوب آب‌های خلیج فارس و دریای عمان و در کنارش اقیانوس هند به شما داده، این نعمت بزرگ منطقه است. سواحل زیبا در اختیار شماست. اینجا می‌تواند جاذبه گردشگری‌اش را بالا ببرد. با آن همه جزایر زیبا و آب‌های شفاف‌تان و مردم مهربانتان باید جاذبه گردشگری ایجاد کنید. با جاذبه گردشگری در این منطقه بیکار باقی نمی‌ماند.
منبع: فارس برچسب ها: حادثه تروریستی زاهدان ، روحانی ، بندر لنگه ، تحریم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: حادثه تروریستی زاهدان روحانی بندر لنگه تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۷۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزرای خارجه ایران و الجزایر درباره تحولات منطقه گفتگو کردند

وزیر امور خارجه ایران با وزیر امور خارجه الجزایر دیدار و در خصوص آخرین تحولات منطقه‌ای، بین‌المللی و روابط دوجانبه گفت‌وگو کرد.

به گزارش مهر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک خود در نیویورک، با احمد عطاف وزیر امور خارجه الجزایر دیدار و در خصوص آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و روابط دوجانبه ۸ و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن قدردانی از میزبانی گرم الجزایر از رئیس جمهور ایران در خلال سفر به این کشور به منظور شرکت در نشست سران اوپک گازی و دیدارهای دوجانبه، خواستار افزایش رایزنی‌ها و تقویت همکاری‌ها در راستای استقرار و تثبیت امنیت در منطقه شد.

امیرعبداللهیان از نقش الجزایر در راستای کمک به توقف نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه و همچنین ارائه قطعنامه عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد قدردانی نمود و رأی غیرمسوولانه و غیرسازنده آمریکا در وتوی قطعنامه مزبور را به شدت محکوم کرد.

رئیس دستگاه سیاست خارجی کشورمان همچنین بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ارتقای روابط دو کشور در تمامی سطوح سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و همچنین اجرایی شدن توافقات فی‌مابین تاکید داشت.

احمد عطاف، وزیر امور خارجه الجزایر نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، بر اهمیت گسترش روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران در تمامی سطوح سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تاکید کرد.

وی همچنین از نقش رئیس جمهور کشورمان در نشست سران اوپک گازی و رایزنی‌های سیاسی قدردانی نمود و آن را نشان از وضعیت روابط ممتاز دو جانبه دانست.

وزیر امور خارجه الجزایر ضمن تشکر از تلاش‌های دیپلماتیک کشورمان برای توقف جنگ علیه غزه، گفت: قضیه فلسطین برای الجزایر از اولویت بسیاری برخوردار است و ما به تلاش‌های خود برای پایان جنگ علیه غزه ادامه خواهیم داد.

طرفین در پایان مجدداً خواستار افزایش روابط در تمامی سطوح سیاسی، فرهنگی و اقتصادی شدند و بر لزوم پیگیری اجرایی‌شدن توافق‌ها تاکید نمودند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: امیر عبداالهیان راهی بیروت شد گفت وگوی تلفنی امیر عبداللهیان و لاوروف درباره روابط مشترک امیر عبداللهیان وارد دوحه شد

دیگر خبرها

  • وزرای خارجه ایران و الجزایر درباره تحولات منطقه گفتگو کردند
  • وزرای خارجه ایران و الجزایر درباره تحولات منطقه‌ گفت‌وگو کردند
  • طالبان و همسایگان آن: یک قالب منطقه ای برای غلبه بر چالش‌ها در افغانستان و فراتر از آن
  • رفتار موذیانه همسایه شمالی زیر ذره‌بین
  • چشم‌انداز روابط ایران و کشورهای عربی پس از «وعده صادق»؛ سیاست خارجی ایران منطبق بر «واقعیت‌های میدانی» است
  • روابط خارجی استان قزوین با کشورهای خارجی تقویت می شود
  • کشورهای منطقه به نیروهای نظامی ایران تکیه کنند
  • رئیس جمهور: کشورهای منطقه به نیروهای نظامی ایران تکیه کنند
  • ایران در پاسخ به رژیم صهیونیستی با کشور‌های منطقه در تعامل بود
  • ایران در پاسخ به رژیم صهیونیستی با کشورهای منطقه در تعامل بود