Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس با بیان اینکه اوقاف موجب کندی پیشرفت در دو شهر لالجین و کبودراهنگ است، گفت: اوقاف مانع از سرمایه‌گذاری در این دو شهر شده و امیدواریم که اوقاف دست از لجاجت بردارد تا مردم با خیالی آسوده به زندگی خود بپردازند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از محمدعلی پورمختار روز گذشته در نشست خبری با خبرنگاران این شهرستان با بیان اینکه طرح افزایش تعداد نمایندگان مجلس بعد از لایحه بودجه در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد، اظهار کرد: مجلس به فوریت این طرح رای داده اما دولت به دلیل افزایش هزینه‌های عمومی کشور با آن مخالف است، ولی مجلس مصر است که این طرح به تصویب برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فرصتی داده شده که نظر شورای نگهبان نیز در مورد این طرح پرسیده شود و پس از تصویب لایحه بودجه کشور در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت و امیدوار هستیم که طرح به تصویب برسد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس میزان بودجه اختصاص داده شده به شهرستان بهار را سالانه بالغ بر 8 درصد اعتبارات کل استان عنوان کرد و گفت: این در صورتی است که شهرستان بهار 7.5 درصد از جمعیت استان را دارد و امسال تاکنون حدود 26 درصد از بودجه، تخصیص داده شده است.

اوقاف عامل بدبختی و گرفتاری مردم کبودراهنگ و لالجین است

وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص تعیین تکلیف اوقاف در شهر لالجین گفت: بنا به ملاحظات شرعی که وجود داشت قبول کردیم که اوقاف صاحب حق باشد و در سال 92 در مورد تبدیل به احسن کردن زمین‌های لالجین با اوقاف به توافق رسیدیم.

پورمختار افزود: اما بعدها اوقاف به بهانه اینکه قیمت کارشناسی شده پایین است جلوی کار را گرفت؛ اما این از مطالبات جدی مردم دو شهر لالجین و کبودراهنگ است و من نیز پیگیر این موضوع خواهم بود.

وی همچنین اوقاف را موجب کندی پیشرفت در دو شهر لالجین و کبودراهنگ دانست و گفت: اوقاف باعث بدبختی و گرفتاری مردم در این دو شهر و مانع از سرمایه‌گذاری شده و امیدواریم که اوقاف دست از لجاجت بردارد تا مردم با خیالی آسوده به زندگی خود بپردازند.

 

 

چند درصد از مدیران شهرستان بومی هستند برای من اهمیتی ندارد

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص تعداد مدیران بومی شهرستان،‌بیان کرد: این که چند درصد از مدیران شهرستان بومی هستند برای من اهمیتی ندارد؛ چراکه این امر را یک موضوع انحرافی دانسته و آن را مهم نمی‌دانم.

وی ادامه داد: گرچه تلاش ما این است که بومی انتخاب کنیم اما تا وقتی که یک فرد بومی با شرایط مناسب نتوانیم پیدا کنیم مجبوریم از مدیران غیربومی در شهرستان استفاده کنیم.

پورمختار به بحث کلانشهری همدان اشاره و خاطرنشان کرد: این یک بحث سیاسی است و چند سالی است که مطرح می‌شود اما این که بهار به همدان برای کلانشهری ملحق شود ساخته و پرداخته تخیلات برخی افراد است و هیچ‌گاه اتفاق نمی‌افتد چرا که بهار یک شهرستان مستقل بوده و به همدان ملحق نخواهد شد.

 

موافق طرح استانی شدن انتخابات هستم

وی در خصوص استانی شدن انتخابات گفت: کلیات این طرح در مجلس تصویب شده و 200 نفر از نمایندگان موافق این موضوع هستند و من نیز موافق آن هستم چرا که این طرح موجب بالارفتن کار حزبی شده و باعث همگرایی نمایندگان می شود.

نماینده مردم بهار و کبورداهنگ در مجلس در مورد دیدار مردمی و جلسات عمومی با مردم تصریح کرد: در دفتر دیدار مردمی داریم و هر گروهی می‌تواند با مراجعه به دفتر در دیدار عمومی شرکت کند، اما برای گروه‌های خاص همچون سمن‌ها یا فعالان اجتماعی یا صنوف نیز اگر تقاضا باشد حتما دیدار عمومی خواهیم داشت.

در ادامه فرماندار شهرستان بهار با اشاره به اظهار نظر یکی از کارکنان بخشداری لالجین در خصوص جذب 60 درصد از بودجه شهرستان بهار به شهر لالجین گفت: این یک اظهار نظر غیر واقعی و غیرکارشناسی شده از سوی یکی از کارکنان بود که بلافاصله من به این شخص تذکر داده و با وی برخورد کردم.

احسان قنبری در خصوص بودجه اختصاص یافته به شهرستان نیز اضافه کرد: تنها 10 درصد از بودجه هر شهرستان در اختیار فرمانداری است و این میزان نیز ابتدا صرف پروژه‌های نیمه تمام شده و سپس در قسمت‌های دیگر هزینه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در طی چهار سال گذشته در حوزه بهداشت و درمان حدود 90 درصد بودجه‌ها در شهر بهار هزینه شده، چرا که اولویت با این طرح‌ها بوده و این طرح‌ها متعلق به کل شهرستان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۷۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه سخنگوی دولت از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس

سخنگوی دولت با بیان اینکه لایحه برای تشکیل سازمان بازرگانی و تنظیم بازار داخلی تقدیم مجلس کرد و لایحه ای هم برای تشکیل وزرات بازرگانی تقدیم مجلس کرده است، گفت: متاسفانه نگاه همکاران ما در مجلس شورای اسلامی این بود که این موضوع اولویت ندارد و به مدت شش ماه این لایحه از دستور کار خارج شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت، امروز _چهارشنبه بیست و نهم فروردین_ در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران در مورد ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی اظهار کرد: نظارت مؤثر بر بازار، جلوگیری از افزایش قیمت‌ها و نظارت پذیر کردن بازار مستلزم تمرکز در حوزه نظارت بر بازار است ما بارها این را مطرح کردیم و نگاه دولت این بوده است.

وی افزود: تجربه نشان داده است که پراکندگی و پخش کردن حوزه نظارتی ذیل وزرات خانه‌های مختلف موجب افزایش ساختار و ناکارآمدی می‌شود؛ مثلاً بخشی از محصولات لبنی در حوزه دامی است و بخشی دیگری در حوزه بسته بندی، به صنعت مربوط می‌شود و بخشی هم در صنف به فروش می‌رسد که باید تفکیکی در این زمینه صورت گیرد.

بهادری جهرمی اضافه کرد: در خیلی از فروشگاه‌ها محصولاتی موجود است که بخشی ناظر به جهاد کشاورزی و بخش دیگر ناظر به حوزه صنعت معدن و تجارت است، اگر دو سری ناظر وجود داشته باشد هم کاسب و هم مردم اذیت می‌شوند و علاوه بر این هزینه نظارت هم افزایش پیدا می‌کند.

سخنگوی دولت تصریح کرد: دولت به منظور نظارت مؤثرتر بر بازار داخلی با طرحی که در دستور کار مجلس بود به صورت کتبی موافقت کرد و هم لایحه برای تشکیل سازمان بازرگانی و تنظیم بازار داخلی تقدیم مجلس کرد و لایحه‌ای هم برای تشکیل وزرات بازرگانی تقدیم مجلس کرده است، متأسفانه نگاه همکاران ما در مجلس شورای اسلامی این بود که این موضوع اولویت ندارد و به مدت شش ماه این لایحه از دستور کار خارج شده است.

وی اضافه کرد: نگاه دولت این است که بازار اولویت اول کشور است و ما مستمر مذاکراتی در این زمینه داشته و داریم و خواهش این است که زودتر در این حوزه تصمیم‌گیری شود کار امروز را به فردا واگذار نکنیم و امیدواریم در همین مجلس این موضوع در دستور کار قرار گیرد. امیدواریم ما بتوانیم با حوزه تمرکز در حوزه نظارت بر بازار دریک وزارتخانه قدرت نظارتی، دقت نظارتی و بهره‌وری را افزایش دهیم.

بهادری جهرمی در مورد کاهش حقوق گمرکی کالاهای اساسی گفت: امروز در هیأت دولت موافقت شد که حقوق گمرکی کالاهای اساسی، اقلام داروی، نهاده‌های دامی، مواد مصرفی پزشکی و مواد اولیه که برای تولید دارو و کالاهای اساسی مورد بهره برداری قرار می‌گیرد (که هم مالیات بر ارزش افزوده که نرخ آن امسال ۱۰ درصد است و هم حقوق گمرکی که ۴ درصد است) با قانونی که به دولت اجازه داده یعنی یک درصد کاهش پیدا کند.

وی افزود: کاهش حقوق ورودی که مشابه آن در سود بازرگانی و تعرفه‌ها پیش بینی کردیم از ابتدای فروردین ماه اعمال می‌شود.

بهادری جهرمی تصریح کرد: مالیات بر ارزش افزوده اقلام مذکور از ابتدای فروردین ماه معادل یک درصد محاسبه می‌شود این اقدام باعث می‌شود، تا بتوانیم به تثبیت قیمت‌ها در حوزه‌های مواد مصرفی و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم کمک کنیم و همزمان کمک کار تحقق رشد اقتصادی و حرکت به جهش اقتصادی باشیم.

کد خبر 745457

دیگر خبرها

  • اختلافات جمهوریخواهان بر سر کمک‌های خارجی برای اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان
  • منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند
  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال
  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال/ تشدید مجازات‌ سرقت
  • کاهش درآمدهای مالیاتی به میزان ۸۵ همت در بخش دوم بودجه ۱۴۰۳
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می‌شود
  • گلایه سخنگوی دولت از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • تصویب چند لایحه ضد ایرانی در مجلس نمایندگان آمریکا
  • تصویب چند لایحه علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا