Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر طرح‌های توسعه‌ای پتروشیمی بندرامام گفت: تصفیه خانه مرکزی پتروشیمی بندر امام به منظور تصفیه تکمیلی حدود ۴۰ هزار متر مکعب فاضلاب‌های صنعتی و بهداشتی و آب‌های خروجی از انتهای برج‌های خنک کننده در روز احداث می‌شود. ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۵ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

محمد ژوبین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندرماهشهر اظهار داشت: شرکت سهامی پتروشیمی بندر امام به عنوان بزرگترین تولید کننده محصولات پتروشیمی ایران، هم راستا با رسالت خود مبتنی بر تولید انواع محصولات پتروشیمیایی، صیانت و حفاظت از محیط زیست را سر لوحه اهداف استراتژیک خود قرار داده و به همین منظور طرح‌های متعددی در زمینههای حفاظت از محیط زیست اجراء یا در دست اجراء دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هدف از اجرای این پروژه، احداث تصفیه خانه مرکزی پتروشیمی بندر امام به منظور تصفیه تکمیلی حدود 40 هزار متر مکعب فاضلاب‌های صنعتی و بهداشتی و آب‌های خروجی از انتهای برج های خنک کننده (Blow Down) در روز مطابق آخرین استانداردهای سازمان محیط زیست ایران است.

مدیرطرح‌های توسعه‌ای پتروشیمی بندرامام بیان کرد: با اجرای پروژه مذکور علاوه بر تصفیه فاضلاب‌های صنعتی و بهداشتی، بازیافت آب از طریق سیستم RO ( روش اسمز معکوس ) که یکی از روش‌های تصفیه آب بوده نیز صورت گرفته است.

وی گفت: به دلیل بالا رفتن ظرفیت تولید واحدهای مجتمع و به دنبال آن بالا رفتن میزان پساب‌ خروجی از واحدها همچنین عدم گنجایش تصفیه این حجم از پساب‌ها در بلند مدت از سوی واحد های تصفیه موجود بوده و این شرکت تصمیم به ساخت تصفیه خانه مرکزی در مجتمع با بالاترین استانداردها گرفته است.

ژوبین عنوان کرد: هدف نهایی تصفیه تکمیلی فاضلاب واحدهای عملیاتی جهت دستیابی به استانداردها، تسهیلات محیط زیستی و بازیافت آب مصرفی جهت کاهش در مصرف آب خام مجتمع است. مجری پروژه احداث تصفیه خانه مرکزی پس از طی تشریفات اداری و برگزاری مناقصه از طریق اعلام در روزنامه‌های کثیرالانتشار سراسری و با تأیید امور پیمان‌های این مجتمع، شرکت مهندسی موجان در سال 1395 به عنوان مجری به این اداره اعلام شد.

خوزستان| زمان آزمون استخدامی پتروشیمی بوعلی سینا سال آینده اعلام می‌شودپسماند شرکت‌های بزرگ پتروشیمی ماهشهر تبدیل به محصول می‌شوداستاندار خوزستان: پیگیر راه‌اندازی فاز دوم منطقه ویژه پتروشیمی در بندرماهشهر هستیم

وی ادامه داد: پس از انعقاد قرارداد عملاً مجری در دی ماه سال 1395 شروع به کار کرد. تأمین نقدینگی وپرداخت هزینه‌های انجام این پروژه نیز با تصویب هیئت مدیره محترم از محل درآمدهای شرکت سهامی پتروشیمی بندر امام تعیین شده است و در زمینه پرداخت صورتحساب‌های مالی نیز مطابق شرایط اعلام شده در موضوع قرارداد در هر یک از بخش‌های مهندسی، خرید، ساختمان و نصب با پیشرفت فیزیکی و با ارائه صورت وضعیت آن بخش می‌شود.

مدیر طرح‌های توسعه‌ای پتروشیمی بندرامام اظهار کرد: در صورت مراجعه به بندهای این قرارداد که در سال 1395 بین کارفرما و مجری منعقد شد  بر  اساس پیش بینی‌های صورت گرفته مدت اولیه اجرا و خاتمه این قرارداد از زمان آغاز به کار 30 ماه شمسی و بصورت EPC (ساخت و نصب – تأمین مواد –مهندسی و طراحی) با هزینه ریالی بالغ بر 489 میلیارد ریال و هزینه ارزی 27 میلیون دلار ‌است.

وی افزود: احتمال می‌رود به دلیل مشکلات پیش بینی نشده و خارج از کنترل مدت زمان اتمام این پروژه کمی طولانی تر از مدت پیش بینی شده ادامه یابد و هزینه‌های اجرایی نیز به تبع آن افزایش یابد با این وجود تمامی تلاش من و همکارانم این است که با بهره گیری از تجارب گذشته، پروژه مذکور با کمترین انحراف زمانی و هزینه ممکن خاتمه یابد تا انشاءالله از مزایای بهره برداری از این پروژه هرچه سریعتر تمامی ذینفعان بهره‌مند شوند.

ژوبین بیان کرد: با رجوع به محل انجام پروژه در مجتمع و بررسی جدول زمانی انجام کارها، مشاهده می‌شود که تاکنون از نظر فیزیکی این طرح در کل فعالیت‌های EPC در مجموع 40 درصد پیشرفت داشته است که احتمال انحراف از عملکرد به دلیل مشکلات پیش بینی نشده وخارج از کنترل در خلال فرآیند اجرایی وجود دارد.

مدیر طرح‌های توسعه‌ای پتروشیمی بندر امام خاطرنشان کرد: مجری پروژه مورد اشاره شرکت مهندسی موجان بوده که به عنوان یکی از شرکتهای مطرح در صنعت آب و فاضلاب کشور بشمار می‌رود که پیش از این تجربه احداث واحدهای مشابه در شرکت پتروشیمی فجر و صنایع دیگر کشور را داشته و  در پتروشیمی بندرامام نیز به عنوان پیمانکار اصلی EPC (ساخت و نصب – تأمین مواد –مهندسی و طراحی) انتخاب شده است.

 وی در پایان گفت: در باره میزان استفاده از توان و دانش فنی کارشناسان داخلی با افتخار می‌توان اعلام کرد که در بخش‌های خدمات مهندسی و ساخت تجهیزات از حداکثر توان سازندگان داخلی استفاده شده و بخش ساخت سازه‌ها و سامانه‌های فرایندی این طرح نیز توسط شرکت موجان و کارشناسان این شرکت در حال ساخت و اجراء بوده‌ است.

انتهای پیام/ ع

R41468/P/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۷۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر

بر اساس اعلام مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران قرار است بلدیه تهران پس از ۵۰ سال در محدوده میدان امام خمینی(ره) بازآفرینی شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صبح امروز بازدید خبرنگاران از 3 پروژه شهری از جمله مجتمع ورزشی امامزاده یحیی، میدانگاه سبزه‌میدان و خانه بلدیه (خانه شهر) انجام شد.

مسعود حق‌لطفی؛ مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران اظهار کرد: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه 12 و در محدوده بافت فرسوده قرار دارد که احداث این پروژه پیش از این در اختیار شهرداری منطقه بود که با هماهنگی ایجاد شده فرآیند احداث این پروژه به سازمان عمرانی معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران سپرده شد.

وی تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده مجموعه آبی، توپی، بیلیارد و ... در مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در نظر گرفته شده و ان‌شاءالله این مجموعه در زمان معین و مشخص به بهره‌برداری خواهد رسید.

حق‌لطفی در پاسخ به این سؤال چرا پارکینگی برای مجتمع ورزشی امامزاده یحیی(ع) پیش‌بینی نشده ادامه داد: با توجه به اینکه قرار است از این مجموعه ورزشی اهالی این محله و منطقه استفاده بکنند پارکینگی برای آن پیش‌بینی نشده است.

وی تصریح کرد: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه 12 در زمینی به مساحت 1100 متر و شامل 2 بلوک است که بلوک اول دو طبقه ساخته و مجموعه مختلف ورزشی در این مجتمع در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران به عنوان بازوی اجرایی معاون فنی عمرانی شهرداری تهران در پروژه‌های بزرگ‌مقیاس ورود پیدا کرده است، افزود: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به پردیس شماره سه و چهار، ساختمان شهرداری منطقه 6، احداث سوله‌های بحران، احداث شتاب‌نگاره‌ها برای مدیریت بحران، احداث میادین میوه و تره‌بار و همچنین احداث مراکز نگهداری برای مجموعه سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران جهت نگهداری معتادان متجاهر، اشاره کرد.

وی افزود: یکی از پروژه‌های مهمی که در دستور کار سازمان عمرانی قرار دارد،‌ همان خانه بلدیه است. این پروژه در محدوده میدان امام خمینی در حال اجرا است.

حق لطفی در ارتباط با هزینه اجرای این پروژه گفت: پیش بینی ما از احداث و تجهیزات و بهره‌برداری از این مجموعه رقمی حدود 30 میلیارد تومان است.

مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در رابطه با جزئیات احداث ساختمان شهر (ساختمان بلدیه) اظهار کرد: ساختمان بلدیه‌ای در سال 1303 در همین محدوده ساخته و در سال 1305 به بهره‌برداری رسید که بهره‌برداری آن فراتر از شهرداری بود و اقداماتی در حوزه اقتصاد و دارایی انجام می‌شد.

وی ادامه داد: در سال 1348 ساختمان بلدیه تهران تخریب و جای آن را به پارکینگ اتوبوس‌های بین شهری داد و در ادامه از سال 96 بازآفرینی بلدیه یا خانه شهر در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت.

حق‌لطفی با اشاره به اینکه در حال حاضر این پروژه 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اضافه کرد: ان‌شاءالله قبل از روز تهران و در شهریورماه امسال این پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران درباره کاربری خانه شهر (بلدیه) تهران اظهار کرد: رویکرد و کاربری در این مجموعه فرهنگی و تاریخی است البته قرار است بخشی از روابط عمومی شهرداری تهران در این مجموعه جهت نگهداشت این ساختمان حضور پیدا کنند.

وی درباره نحوه دسترسی به خانه شهر (بلدیه) گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پارکینگی برای این مجموعه پیش‌بینی نشده است و افراد می‌توانند از مترو که به این مجموعه متصل شده است استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • تصفیه خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر
  • تعیین و اختصاص ردیف اعتبار ملی برای طرح جامع آبرسانی البرز
  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی