Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@08:31:53 GMT

قم باید دارای هزار مسجد تراز انقلاب اسلامی باشد

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۷۹۸۰

قم باید دارای هزار مسجد تراز انقلاب اسلامی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار مدیرکل و معاونین سازمان تبلیغات اسلامی قم، ضمن تقدیر و قدردانی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: حرکت انقلابی و همیشه در صحنه ملت بصیر ایران حرکتی ارزشمند بود که در چهلمین سال انقلاب شکوهمند اسلامی بار دیگر شکل گرفت و مسئولین باید قدردان چنین مردمی باشند و برای رفع مشکلات آنان تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی با سابقه درخشانی که در بدو تاسیس انقلاب اسلامی تا کنون ارائه کرده است در جای جای کشور نقطه اثر و حضوری ارزشمند داشته است.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه ادامه داد: حوزه علمیه قم به نقش و رسالت سازمان تبلیغات آگاهی و اشراف کامل دارد و آمادگی کامل خود را در ساحت های مختلف کابردی و مهارتی اعلام می‌کند.

وی به نقش و محوریت مسجد در فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی اشاره کرد و گفت: باید تلاش کنید همانطور که مسجد نقش محوری و کانونی فعالیت‌های سازمان را دارد، کاستی‌ها و کمبودهای مساجد در مناطق مختلف کشور را جبران کنید.

آیت الله اعرافی تصریح کرد: امروز آن چیزی که مورد نیاز جامعه است، حضور و فعالیت مساجد تراز انقلاب اسلامی می‌باشد. مساجدی که دارای امام جماعت فاضل و عالم بوده و سه وعده نماز در آن اقامه گردد.

وی تاکید کرد: فعالیت های سازمان تبلیغات در قم باید از سوی مسئولان این سازمان دو مأموریتی دیده شود یکی فعالیت های سازمان در قم و دیگری خدمات این سازمان با پشتوانه حوزه علمیه و مراکز پژوهشی آن برای سراسر کشور، لذا باید زیرساخت ها و اعتبارات لازم برای فعالیت های آن تدارک دیده شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه سال ۹۸ آغاز برنامه اول ۵ ساله حوزه علمیه می باشد، گفت: این برنامه پس از  چهار مرحله دریافت و بررسی هزار ایده، آسیب شناسی، پرداختن به آن و جمع آوری مطالبات انجام شده و بر اساس این سه ضلع اسناد کلان حوزه را تدوین کردیم، اسنادی که  نقش پایه ای و اساسی فعالیت های حوزه را رقم می زنند.

وی افزود: در همین راستا ۳۰ سند، منشور، چشم انداز تصویب شد که منتهی در ذیل این سند چشم انداز ۵ ساله ۲ هزار پرونده قرار دارد که برخی از طرح های مهم آن شامل؛ کارویژه های روحانیت، درختواره رشته ها، طرح های مربوط به ارتباط حوزه با درون، روحانیت، جامعه، نظام و بین الملل ترسیم شده است.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه نقش محوری مسجد در افق ۱۴۱۴ بیش از ۹۰ هزار مسجد تراز انقلاب اسلامی می‌باشد، اظهار کرد: در بحث درختواره رشته‌ها، در مرکز تخصصی تبلیغ حوزه ۳۰ رشته و گرایش برای تبلیغ طراحی شده است که عرصه خوبی برای تربیت نیروهای مورد نیاز سازمان تبلیغات می باشد.

کد خبر 4544579

منبع: مهر

کلیدواژه: مدیریت حوزه های علمیه کشور مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۷۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند

به گزارش همشهری آنلاین، سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: در برنامه چهارم، ۲۱حکم در حوزه این معاونت وجود دارد اما بعد از گذشت سه سال از عمر این دوره مدیریت شهری جای سوال است که چه تعداد از این احکام محقق شده است؟

او افزود: احداث ۷سرای محلات در برنامه بود اما چه تعداد تاسیس شده است؟ در حوزه آموزش‌های شهروندی بگوید که چه تعداد از این آموزشها ارائه شده است؟ در مورد قرارگاه جهادی سیدالکریم توضیحاتی ارائه دهید که قرار است چه اقداماتی انجام دهد.

تشکری هاشمی رئیس کمیسیون حمل ونقل شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه مردم از شهرداری تهران توقع دارند که شهری تمیز و آراسته داشته باشند و برای اینکه شهری آراسته و در شأن و متناسب با فرهنگ مان داشته باشیم، لازم است اقداماتی در چارچوب توقعات مردمی شکل گیرد، گفت: سوال من این است که چقدر برای فرهنگ‌سازی شهر متمدن تلاش کردیم؟

علیرضا نادعلی رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه جلسات متعددی با معاونت فرهنگی برگزار شده است، گفت: در مورد استقبال از نوروز زحمات زیادی کشیده بودند، اما در برخی از مناطق، برخی از کارها برای استقبال از نوروز خوب و در برخی مناطق کیفیت نداشت و باید متوازن می شدند و در مورد فعالیت ماه رمضان نیز باید بگویم در بیلبوردهای شهری به مردم گزارش داده می شد و ما هر چه به سمت مناطق و محلات برویم کارها نهادینه می شود و سعی شده به موضوعات جدید با تکنولوژی جدید وارد شوند که باید ادامه داشته باشد تا جاهای خالی پر شود.

جای خالی شادی و تفریح بعد از کرونا

نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه انجام کارهای اجتماعی بعد از کرونا بسیار سخت است و شهرداری تمام تلاش خود را کرد تا با طراحی برنامه‌های خلاقانه مردم را به برگزاری برنامه های جمعی تشویق کند، افزود: برای شادی و تفریح بعد از کرونا نیازمند الگو و طراحی جدید بودیم که این مهم نیز محقق شد و شاهد بودیم که جشنواره شهر رمضان امسال با حضور پرشور مردم رقم خورد.

پرویز سروری نایب رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه امسال به همراه خانواده در برنامه بلوار کشاورز و پارک لاله حضور داشتم و از این خلاقیت‌ها وابتکارات تشکر می‌کنم، گفت: اما نیازمند تولیدات خلاقانه و نوآورانه هستیم و در برنامه‌های امسال ابتکاراتی داشتیم و توصیه میکنم که سال دیگر به مسئله معرفی ظرفیت های گردشگری تهران توجه ویژه شود.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا نیز با بیان اینکه رویکرد وظایف ذاتی شهرداری باید تقویت شود، گفت: انتظار ما این بود که در روز زمین پاک بیشتر فعالیت صورت می گرفت و در حوزه آب، هوا و خدمات شهری، اقدامات بیشتری مورد توجه قرار بگیرد.

حجت السلام سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورا هم با بیان اینکه ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ درگیر بودند که جای تقدیر دارد، ادامه داد: باید آموزش خانواده را با محوریت مادران مورد توجه قرار دهیم. اگر مادر خانواده درست آموزش ببیند هم می‌تواند فرزند را درست تربیت کند و هم تأثیر ویژه ای بر همسر خود داشته باشد.

مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی در حوزه فرهنگسازی انسان متعالی انجام شد، گفت: در سالهای قبل اقدامات دینی با روش‌های نوین و جذاب چندان برگزار نمی‌شد که این اقدام در سال جاری مورد توجه قرار گرفت. باید در بیلبوردها برنامه‌های دیگر نیز معرفی می شد تا مردم از برنامه‌های بیشتری بهره ببرند.

کد خبر 846684 منبع: ایسنا برچسب‌ها حقوق شهروندی شوراى شهر تهران

دیگر خبرها

  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی است
  • هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی
  • جامعة المصطفی مولود مبارک انقلاب اسلامی است
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • تمرین نخستین رفتارهای تشکیلاتی و سیاسی در مساجد/مسجد باید جامعه را تربیت کند
  • وعده صادق اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود
  • «وعده صادق» اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود
  • خانه‌های دین و زندگی نقطه وحدت است