Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عادل اصغرپور روز یکشنبه در دیدار اعضای تعاونی ها شهرستان با بیان اینکه این تعاونی ها در 39 بخش مختلف فعالیت دارند افزود: 67 هزار و 213 عضو، سرمایه اولیه 6 میلیارد تومانی و اشتغالزایی برای دو هزار و 489 نفر ظرفیت بسیار بزرگ تعاونی هاست که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی از عزم دولت برای حل مشکلات تعاونی ‌ها خبر داد و از تعاونگران خواست برای ایجاد اشتغال پایدار در شهرستان عجب شیر بیش از گذشته تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اصغرپور با بیان اینکه در سال جاری 14 تعاونی با 109عضو و با سرمایه اولیه 230 میلیون تومان و اشتغالزایی برای 141 نفر در شهرستان ایجاد شده افزود: دستگاه های دولتی باید شرایط را برای فعالیت تعاونی ها تسهیل کرده و آنها زیر چتر حمایتی خود قرار دهند.
وی اظهار داشت: با بهره گیری از ظرفیت های شهرستان و با بهره گیری از تسهیلات دولتی، از تشکیل و تقویت شرکت تعاونی در شهرستان حمایت خواهد شد.
**
از کوهنوردان عجب شیری صعودهای زمستانی به قله های آرارات در ترکیه و دماوند و سبلان تجلیل شد.
فرماندار شهرستان عجب شیر در این مراسم از فعالیت های چشمگیر هیات کوهنوردی شهرستان در سال های اخیر تقدیر کرد و افزود: گسترش ورزش کوهنوردی و پیشبرد ورزش قهرمانی با حمایت اداره ورزش و جوانان و تلاش روسای هیات شهرستان‌ دور از دسترس نخواهد بود.
عادل اصغرپور با تاکید بر حمایت از رشته کوهنوردی، گفت: حمایت‌ ها از ورزش به ویژه کوهنوردی سبب گسترش ورزش در بین مردم می‌ شود و در نهایت شادابی و نشاط را به جامعه تزریق می‌ کند.
وی از کوهنوردی به عنوان یک ورزش فراگیر یاد کرد و افزود: ورزش کوهنوردی با سایر رشته ‎های ورزشی تفاوت‎های زیادی دارد در این ورزش حس رقابت و به تعبیری غالب شدن بر حریف برای پیروزی مفهومی ندارد و در اساسنامه ‎ای نانوشته، پایه ‎های این رشته بر رفاقت و حس انسان ‎دوستی، کارجمعی و گروهی بنا شده است.
در این مراسم از سعید صلاح زاده، اسماعیل عباسیان، علی محمدزاده و منوچهر کامرانی با اهدا لوح تقدیر تجلیل شد.
شهرستان عجب شیر با 71 هزار جمعیت در 98 کیلومتری جنوب غرب تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
3077/7485
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 اداره ورزش و جوانان ایجاد اشتغال جامعه دستگاه های دولتی سرمایه جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۸۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان اظهار کرد: در راستای توسعه و آبادانی روستاها، معابر ۱۸ روستای شهرستان ایجرود به مساحت ۶۲۷۴۴ مترمربع با اعتبار ۴۳ میلیارد ریال آسفالت‌ریزی شده است.

رضا خواجه‌ای در گفت‎وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: از تعداد ۷۵ روستای بالای ۲۰ خانوار در این شهرستان تاکنون در ۴۵ روستا طرح هادی اجرا شده است که معادل ۶۰ درصد روستاهای شهرستان است.

وی با بیان اینکه، اجرای طرح هادی نقش زیربنایی و بنیادی در توسعه همه‌جانبه مناطق روستایی دارد، افزود: به منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌ها، توان‌های بالقوه فرهنگی، تاریخی و اجتماعی نواحی روستایی، باید به تقویت بنیان‌های اقتصادی مناطق روستایی توجه ویژه کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان تاکید کرد: هدف از اجرای طرح هادی روستایی، تأمین عادلانه امکانات از طریق ایجاد تسهیلات اجتماعی، تولیدی و رفاهی، هدایت وضعیت فیزیکی روستا، ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستاییان و ارائه خدمات محیط زیستی و عمومی بوده است.

خواجه‌ای با تاکید بر اینکه با توجه به ضرورت گسترش روستاها برای رفاه حال روستاییان و جلوگیری از مهاجرت جوانان روستایی اهمیت اجرای طرح هادی هر روز بیشتر روشن می‌شود، تصریح کرد: ساختار کالبدی روستاها که در طول زمان و بنا بر مقتضیات گوناگون اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شکل گرفته‌اند با اجرای طرح هادی روستایی و احداث ساخت‌وسازهای جدید، خانه‌های بادوام، تعریض معابر، ایجاد پارک و فضای سبز، ایجاد کاربری‌های مورد نیاز از قبیل آموزشی، درمانی، نظامی و انتظامی متحول و سبب رونق نسبی و افزایش حس امنیت در روستاییان شده است.

وی گفت: خوشبختانه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در این راستا، توانسته است با فراهم‌سازی زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی، در زیباسازی روستاهای شهرستان ایجرود نیز نقش بسیار مهمی داشته باشد.

کد خبر 747182

دیگر خبرها

  • شبکه‌ای واحد برای کمک‌های خیرین ایجاد شود
  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • ایجاد تشکل‌های تخصصی صنایع‌دستی در کردستان/ هنرمندان صنعتگر حمایت می‌شوند
  • جاده بقمچ در چناران پاکسازی شد
  • چطور با قانون ۳۰-۳۰-۳۰ وزن کم کنیم؟
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی