Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، گفت: موضوع FATF توسط برخی منتقدان، در فضایی دوقطبی بررسی می‌شود، اما امیدواریم که مجمع تشخیص مصلحت در فضایی کارشناسی و بدون تاثیرپذیری از این فضای دوقطبی،‌ مسئله FATF را بررسی کند.

وی ادامه داد: دوقطبی‌سازی، تکنیک شناخته شده‌ای است که عموما از سوی مخالفان و منتقدان دولت برای مسائل کلان کشور مانند برجام، روابط خارجی و امثال آن، به کار گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

FATF مثال ملموسی از تجارب این بخش از مخالفان دولت برای دوقطبی‌سازی جامعه است، اگر تا دیروز جامعه به دو دسته موافق و مخالف برجام تقسیم می‌شد، حالا بهانه دیگری برای چندپارگی پدیدار شده است.

رئیس شورای شهر تهران افزود: واقعیت این است از دو سال پیش که نخستین تلاش‌های دولت برای تصویب الزامات خروج ایران از فهرست سیاه FATF آغاز شد، جامعه هم به دو دسته موافقان و مخالفان تبدیل شد.  طیف مخالف همه توان لجستیکی خود را به میدان آورد تا جلوی تصویب این لوایح در مجلس و در نهایت تصویب و تایید آن را بگیرد. تجمع مقابل مجلس و خائن خواندن مجلسی که به این لوایح رای داده از حربه‌های این گروه از مخالفان بود، آنها معتقدند که تصویب این لوایح، همچون برجام، به معنای وادادگی در برابر غرب و پذیرش استانداردهای آنان است و جز هزینه، فایده دیگری برای کشور ندارد.

هاشمی گفت: متاسفانه موضوع FATF، تبدیل به موضوعی برای دوقطبی‌سازی در کشور شده است. طرفین بدون اینکه توجه ویژه‌ای به ابعاد این بحث‌ها داشته باشند، متاسفانه فقط مخالف‌خوانی و موافق‌خوانی می‌کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: محسن هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۸۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات هند، بزرگترین در جهان (+ عکس) / رای گیری از یک میلیارد نفر در 44 روز

بزرگترین انتخابات جهان در هند در حال برگزاری است.

به گزارش عصرایران، انتخابات پارلمانی هند از روز جمعه دیروز شروع شد تا در مدت 44 روز ، رای نزدیک به یک میلیارد نفر در سراسر این کشور دریافت می شود. به همین دلیل هند بزرگترین دموکراسی جهان نام دارد.

هند در کنار چین با جمعیت حدود 1.5 میلیارد نفری، پرجمعیت ترین کشورهای جهان هستند اما چین توسط یک حزب، تحت حکومت است و انتخابات عمومی ندارد.

هند به لحاظ مساحت هم بعد از روسیه، کانادا،‌ امریکا، چین، برزیل و استرالیا، هفتمین کشور پهناور جهان است.

 
نظام سیاسی هند، جمهوری پارلمانی است و حزب یا احزاب پیروز که بتوانند اکثریت کرسی های پارلمان را کسب کنند نخست وزیر و دولت آینده را تعیین می کنند.
قدرت اول تصمیم گیری هند در اختیار نخست وزیر است و رئیس جمهوری، گرچه عالی ترین مقام است اما اختیارات او کمتر از نخست وزیر،‌ تشریفاتی و کلی است.

نخست وزیر فعلی "نارندرا مودی" پس از دو دوره همچنان محبوبیت زیادی دارد. پیش بینی می شود برای سومین دوره متوالی، حزب او دوباره پیروز شود و او همچنان در سمت نخست وزیری باقی بماند.

انتخابات پارلمانی هند

فرانس 24 نوشت : مودی در دو دوره رهبری هند نفوذ دیپلماتیک و وزن اقتصادی کشورش را افزایش داد.

نظرسنجی موسسه پیو در سال گذشته نشان داد  80 درصد هندی‌ها پس از نزدیک به یک دهه قدرت، دیدگاه مثبتی نسبت به مودی دارند.

مودی (73 ساله) و حزب ملی‌گرای هندوی "بهاراتیا جاناتا" ماه گذشته تبلیغات غیررسمی را آغاز کردند. آنها به دنبال تکرار پیروزی بزرگی هستند که در سال‌های 2014 و 2019 بر پایه بازی در بعد مذهبی هندوی کشور کسب کردند.

امسال، مودی معبد بزرگ هندو را که به "خدای راما" تقدیم شده در شهر آیودیا افتتاح کرد. این معبد هندو در محل مسجدی با قدمت چند صد ساله ساخته شد.

هندوهای افراطی ، مسجد تاریخی را ویران کردند و به جای آن این معبد هندو را ساختند. آنها می گویند این مسجد صدها سال قبل بر ویرانه های معبد هندو ساخته شده بود.

معبد هندو که با تخریب یک مسجد چند صدساله به جای آن ساخته شد


تخریب مسجد تاریخی و ساخت دوباره معبد هندو به جای آن، با خشم و نارضایتی شدید مسلمانان هند روبه رو شد.

 این رویداد بازتاب گسترده ای در رسانه ها داشت و جشن های عمومی در سراسر هند برگزار شد. نخست وزیر مودی به هزاران نفری که برای شرکت در مراسم افتتاح این معبد هندو جمع شده بودند گفته بود "ساخت معبد نشانگر طلوع عصر جدیدی در تاریخ هند است."

با توجه به اینکه ائتلاف احزاب اپوزیسیون هنوز نامزد خود را برای پست نخست وزیری معرفی نکرده اند، تحلیلگران معتقدند مودی عملاً برنده انتخابات است.

همزمان فشارها و تحقیقات جنایی علیه مخالفان مودی خشم کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل و سازمان های حقوق بشری را برانگیخت. آنها انتخابات را بی طرفانه نمی دانند.

وزیر امور خارجه هند (اس. جیشانکار) درکنفرانس مطبوعاتی در این ماه گفت: "نیازی ندارم سازمان ملل به من بگوید انتخابات ما باید آزاد و عادلانه باشد. مردم هند اطمینان حاصل خواهند کرد که نیازی به نگرانی نیست."

تبلیغات حزب حاکم برای انتخابات پارلمانی هند

ضعف مخالفان

حزب اصلی مخالف یعنی حزب کنگره است که مبارزات هند برای استقلال را رهبری و سپس برای دهه‌ها بر کشور حکومت کرد. این حزب هم اکنون تنها در سه ایالت از 28 ایالت هندوستان قدرت دارد.

رهبران حزب مخالف (حزب کنگره) به دنبال تشکیل ائتلافی هستند که شامل بیش از 20 حزب منطقه‌ای است تا جبهه متحد علیه حزب حاکم (بهاراتیا جاناتا) تشکیل دهند.

اما اختلافات درون ائتلاف مخالفان بر سر تقسیم کرسی ها منجر به جدایی یکی از اعضای ائتلاف و پیوستن به دولت شد. در نتیجه، مخالفان در توافق بر سر نامزد نخست وزیری تاکنون ناموفق بوده اند.

 

مودی نخست وزیر در تبلیغات حزب حاکم برای انتخابات پارلمانی هند

ائتلاف مخالفان، دولت مودی را متهم می کند که از دستگاه قضایی برای کنار زدن رهبران مخالف و حذف گزینه های نخست وزیری از طریق متهم کردن آنها به اتهامات جنایی سوء استفاده می کند. از جمله این افراد "آرویند کجریوال"  نخست وزیر ایالت دهلی نو است که در ماه مارس گذشته پس از متهم شدن حزبش به اتهامات فساد، دستگیر شد.

راهول گاندی (53 ساله) که برجسته ترین چهره مخالفان محسوب می شود، در 10 پرونده قضایی تحت تعقیب است. مقامات حزب حاکم بهاراتیا جاناتا او را به افترا متهم می کنند.

عضویت وی در پارلمان سال گذشته به دلایل مربوط به یک پرونده به طور موقت به حالت تعلیق درآمد. 
همچنین، حزب او در ماه فوریه اعلام کرد اداره مالیات حساب‌های بانکی او را به عنوان بخشی از تحقیقات جاری در مورد اظهارنامه مالیاتی پنج سال پیش وی مسدود کرده است.

گاندی در ماه مارس گفت: "ما پولی برای مبارزات انتخاباتی نداریم و نمی توانیم از نامزدهای خود حمایت کنیم. توانایی ما برای مبارزه در نبرد انتخاباتی آسیب دیده است."

 

راهول گاندی رهبر مخالفان پارلمانی در هند

وی دولت را متهم به افول دموکراسی می‌کند و از پذیرش باور مذهبی اکثریت در هند با جمعیت 1.4 میلیارد نفری به ضرر اقلیت‌های بزرگ از جمله 220 میلیون مسلمان که نگران آینده خود هستند انتقاد می‌کند.

تحت حکومت مودی، هند با عبور از انگلیس، به پنجمین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل شد. انگلیس قدرت استعماری سابق هندوستان است.

مدافعان حقوق بشر اما می گویند در دوره مودی، آزادی مطبوعات به صورت رو به افزایشی، سرکوب می شود.

از زمان به قدرت رسیدن مودی در سال 2014، هند در رده بندی آزادی مطبوعات جهان که توسط سازمان غیردولتی "خبرنگاران بدون مرز" تهیه می شود 21 پله سقوط کرد و در میان 180 کشور در رتبه 161 قرار گرفت.

انتخابات هند 

انتخابات هند ؛ نزدیک به یک میلیارد نفر رای دهنده

در کشور هند با جمعیت یک میلیارد و 400 میلیون نفری، در مجموع، 970 میلیون هندی حق رای دادن دارند. یعنی بیش از مجموع جمعیت امریکا، اتحادیه اروپا و روسیه. آنها باید 543 نماینده پارلمان را انتخاب کنند،

هندی ها چگونه رای می دهند؟ طبق اعلام کمیسیون انتخابات، هر هندی که به سن هجده سالگی رسیده است، حق دارد رای خود را به صندوق بیاندازد.
در انتخابات گذشته، نرخ مشارکت از 67 درصد فراتر رفت، زمانی که تقریباً 615 میلیون هندی رای دادند.

در هند رأی گیری الکترونیکی انجام می شود. کمیسیون انتخابات تأیید کرده سیستم امن است و نمی توان آن را از راه دور کنترل کرد یا نتایج را تغییر داد.
 ماشین های کامپیوتری در مراکز رای گیری به رای دهندگان این امکان را می دهد تا بررسی کنند آرای آنها ثبت شده است.

تبلیغات انتخابات هند

  در مجموع، 15 میلیون نفر برای برگزاری انتخابات، فعالیت می کنند. از کارمندان بخش دولتی نیز استفاده می شود.
قوانین انتخاباتی می گویند محل سکونت هیچ رای دهنده ای نباید بیش از دو کیلومتر با یک مرکز رای دهی فاصله داشته باشد.

شرایط آب و هوایی محلی، مراسم مذهبی، فصل برداشت محصولات کشاورزی و برنامه مدارس برای اطمینان از مشارکت همه هندی ها در نظر گرفته خواهد شد.

در ماه فوریه، مرکز تحقیقاتی رسانه ای هند پیش‌بینی کرد هزینه‌های انتخابات امسال از 14.2 میلیارد دلار فراتر خواهد رفت که تقریباً معادل هزینه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال 2020 است. 
نخست وزیر نارندرا مودی (73 ساله) پس از پیروزی های قاطع خود در انتخابات 2014 و 2019 به دنبال کسب سومین دوره نخست وزیری است.

  رای گیری در 28 ایالت و 8 قلمرو هند برگزار می شود. آرا در سراسر کشور در 4 ژوئن شمارش می شود. نتایج معمولا در همان روز اعلام می شود.

حزبی که اکثریت ساده 273 کرسی یا بیشتر در مجلس نمایندگان را کسب کند مامور تشکیل دولت / کابینه و معرفی نخست وزیر بعدی می شود.
  اگر هیچ یک از طرفین نتوانند این کار را انجام دهند، رئیس جمهور هند باید از حزب اکثریت بخواهد با احزاب کوچکتر منطقه ای ائتلافی تشکیل دهد.

 

انتخابات هند انتخابات هند انتخابات هند انتخابات هند انتخابات هند انتخابات هند انتخابات هند


کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: درباره بزرگ‌ترین و طولانی‌ترین انتخابات جهان پایان انتخابات ۷ مرحله‌ای هند؛ «مودی» امیدوار به شکست گاندی توزیع رایگان تلویزیون و لباسشویی برای کسب رای در انتخابات هند

دیگر خبرها

  • قیمت روز رابیتس و هر آنچه باید درباره آن بدانیم
  • خانه به دوشان؛ ۴ دهک توان اجاره مسکن را ندارند
  • دوقطبی‌سازی بین رهبری و دفتر ایشان؛ حمله روزنامه نزدیک به سپاه به شریعتمداری!
  • یک فوریت «طرح اصلاح برخی احکام مالیاتی» تصویب شد
  • اعتراض تند روزنامه نزدیک به سپاه به حسین شریعتمداری: القای دوقطبی «آقا و دفتر آقا» خطرناک است /مگر می شود خودسری در دفتر رهبری تا این حد برسد؟
  • تبعات خطرناک  القای دوقطبی  «آقا و دفتر آقا»
  • دفاع از قانون حجاب به خواست مردم
  • امضای قراردادهای ریلی بین FESCO روسیه و پنج شرکت لجستیکی چینی
  • انتخابات هند، بزرگترین در جهان (+ عکس) / رای گیری از یک میلیارد نفر
  • انتخابات هند، بزرگترین در جهان (+ عکس) / رای گیری از یک میلیارد نفر در 44 روز