Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-24@04:37:15 GMT

کوچکی نژاد: به خانه تکانی دستگاه‌ها نیاز داریم

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۸۸۶۷

کوچکی نژاد: به خانه تکانی دستگاه‌ها نیاز داریم

خبرگزاری فارس: جبار کوچکی نژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به بیانیه راهبردی مقام معظم رهبری به مناسبت چهل سالگی پیروزی انقلاب اسلامی به موضوع مبارزه به فساد که در فراز‌هایی از بیانیه آمده است، اشاره و عنوان کرد: موضوع مبارزه با فساد یکی از مطالبات اصلی مقام معظم رهبری است و بار‌ها به اشکال مختلف به دولت، مجلس و قوه قضاییه گوشزد کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متأسفانه دستگاه‌ها و نهاد‌ها نتوانستند کارنامه موفقی بعد از چهل سال در مبارزه با فساد داشته باشند.

نماینده مردم رشت در مجلس به قانون «از کجا آورده ای؟» اشاره کرد و گفت: اخیراً اصل ۴۹ قانون اساسی که به «قانون از کجا آورده‌ای؟» معروف است و باید در مورد مسئولین و کسانیکه به بیت المال دسترسی دارند، اجرا شود، با طرحی مرتبط از سوی نمایندگان برای تحقق، پیشنهاد شد و متأسفانه این طرح در مجلس رای نیاورد.

کوچکی نژاد ادامه داد: اراده مبارزه با فساد در مجلس هم بسیار ضعیف است و از آن سو دستگاه‌های نظارتی باید به حساب مسئولان رسیدگی کنند، ولی از مبارزه با فساد عاجز هستند، به اعتقاد من مبارزه با فساد در شرایطی که فساد در بدنه دولت، مجلس و قوه قضاییه هست، باید توسط نیرویی خارج از این دستگاه‌ها صورت گیرد.

وی تصریح کرد: حتی دستگاه‌های نظارتی قوه قضاییه هم عاجز هستند که با فساد شدید در داخل قوای سه گانه مبارزه کنند، و یک بحث مقام معظم رهبری این است که در دهه پنجم نظام جمهوری اسلامی، برای مبارزه با فساد حرکت‌های انقلابی انجام گیرد.

نماینده مردم رشت در مجلس در همین رابطه افزود: یکی از حرکت‌های انقلابی مبارزه با فساد این است که مبارزه با فساد به نحوی باشد که مسئولان خود را نبینند و تلاش کنند برای مردم کار کنند. بیت المال امانتی در دست مسئولان است، ولی متأسفانه برخی از مسئولین که دسترسی به بیت المال دارند، برداشت‌هایی از بیت المال برای خود و اطرافیان انجام داده اند و همین باعث شده که نگرانی‌هایی در مردم ایجاد شود.

کوچکی نژاد همچنین بیان کرد: گاهی مسئولان تصور می‌کنند که یک لایه بالاتر از مردم هستند و باید زندگی این‌ها بالاتر از زندگی مردم عادی باشد و برای چنین ساختار شکنی‌هایی نیاز به مجموعه‌های انقلابی قدرتمند هست.

وی تأکید کرد: فساد موجود نشان دهنده این است که در دهه پنجم انقلاب باید یک خانه تکانی شدیدی در داخل دستگاه‌ها انجام دهیم و با هر چیزی که موجب نگرانی مردم و موجب فساد است، مبارزه کنیم و در این مسیر مردم هم کمک کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: کوچکی نژاد دستگاه های اجرایی فساد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای تکالیف قانون مبارزه با پولشویی وارد فاز جدیدی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت اقتصاد، دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تامین مالی تروریسم در این خصوص عنوان کرد: مبارزه با شبکه‌های پولشویی و جرایم منشأ نیازمند ایجاد شبکه‌های سازمان یافته بین دستگاهی است. چرا که مبارزه با فساد سازمان یافته که عمدتا پولشویی از این جنس است، نیازمند ساختار‌های سازمان یافته است.

هادی خانی در این رابطه به ایجاد ادارات مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم در مراکز استان‌ها با اهدافی نظیر نظارت بر اجرای قانون و مقررات مبارزه با پولشویی و سازماندهی ظرفیت‌های ضد فساد کشور در نقاط استانی، تدقیق در شناسایی معاملات مشکوک، پیگیری پرونده‌های ارجاعی به شعب قضایی استانی با موضوع پولشویی و تامین مالی تروریسم، توسعه زیرساخت‌های آموزشی و فرهنگ‌سازی جرایم منشأ در بین خواص و عوام و... اشاره کرد.

معاون وزیر اقتصاد افزود: در اسفند ماه سال گذشته و در جهت تحقق وعده مبارزه با فساد دولت مردمی و وزارت امور اقتصادی و دارایی، ۷۵ شخص مظنون به پولشویی با جرایم منشأ متفاوت و با گردش مالی قابل توجه به شعب قضایی استان‌ها ارسال شده است و این روند ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت سیزدهم است
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • اظهارات علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودرو‌های شاسی بلند، اعتراضات سال ۱۴۰۱ و ...
  • اظهارات جنجالی علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودروهای شاسی بلند، اعتراضات سال 1401 و ...
  • هیچ خط قرمزی در مبارزه با فساد وجود ندارد
  • عملکرد دستگاه قضا درعدالت و مبارزه با فساد در وضعیت حجاب موثر است
  • جذب اعتبارات مورد نیاز طرح‌های آبرسانی البرز ویژه پیگیری می‌شود
  • دوم اردیبهشت و روایتی از خانه‌تکانی که در دانشگاه‌ها اتفاق افتاد
  • اجرای تکالیف قانون مبارزه با پولشویی وارد فاز جدیدی شد