Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@14:51:17 GMT

وضعیت سیلاب خوزستان پشت درهای بسته بررسی شد

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۹۶۰۸

وضعیت سیلاب خوزستان پشت درهای بسته بررسی شد

اهواز - ایرنا - جلسه بررسی شرایط منابع آبی حوزه ‌های رودخانه های خوزستان، برای مدیریت سیلاب ها در مناطقی از استان بدون حضور خبرنگاران برگزار شد.

به گزارش ایرنا نشست مدیریت سیلاب در رودخانه های کرخه و کارون بزرگ، در شرایطی بدون حضور رسانه ها در سازمان آب و برق خوزستان برگزار شده که به دلیل نگرانی عمومی از وقوع سیل به ویژه در غرب استان، این مساله حساسیت ویژه ای در افکار عمومی پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کانال تلگرام وزارت نیرو (پاون) اعلام کرده است که حاج رسولی ها مدیرعامل شرکت مدیر منابع آب ایران، حاجی زاده مدیرکل مدیریت بحران خوزستان و شمسایی مدیرعامل سازمان آب و برق در این نشست حضور داشتند.
فرمانداران نیز از مدعوین این جلسه بودند.
پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، همچنین 24 بهمن پنجشنبه از تشکیل جلسه مدیریت مخازن سدها و سیلاب رودخانه های خوزستان، با حضور وزیر نیرو، استاندار خوزستان، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، رئیس سازمان هواشناسی کشور، معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در پی افزایش قابل ملاحظه بارندگی ها در خوزستان و پیش بینی استمرار ورودی قابل توجه به مخازن سدها خبر داده بود.
حدود 2 هفته پیش با افزایش رهاسازی آب از سدهای دز و کرخه، مناطقی از 6 شهرستان در خوزستان در معرض سیلاب قرار گرفتند.
وزارت نیرو امروز اعلام کرد: حجم آب ورودی به مخازن سدهای حوزه کارون بزرگ، کرخه و مارون از ابتدای سال آبی 98-97 تاکنون 15 میلیارد و 258 میلیون متر مکعب بوده که نسبت به سال آبی گذشته 445 درصد (افزایش 4.5 برابر) افزایش داشته است.
حجم آب ورودی به سدهای کارون 4، کارون 3، شهید عباسپور، مسجد سلیمان و گتوند علیا (حوزه کارون) در خوزستان پنج میلیارد و 733 میلیون مترمکعب گزارش شده که نسبت به سال گذشته در همین مدت از 314 درصد افزایش برخوردار بوده است.
بر همین اساس، سد مارون با 883 میلیون مترمکعب ورودی آب، از بیشترین میزان ورودی نسبت به سدهای خوزستان برخوردار بوده که این میزان افزایش، رشد 898 درصدی ورودی را در مقایسه با سال آبی گذشته به ثبت رسانده است.
بر اساس این گزارش، در حال حاضر 81 درصد مخازن سدهای حوزه کارون بزرگ، کرخه و مارون پر شده که نسبت به مدت مشابه در سال قبل 77 درصد رشد داشته است.
متوسط بارندگی ها در خوزستان نسبت به پارسال 570 درصد و نسبت به بلند مدت 75 درصد بیشتر شده که این میزان بارش، منجر به افزایش جریان آب رودخانه های استان به میزان 460 درصد نسبت به سال گذشته و 66 درصد نسبت به دوره آماری بلند مدت شده است. همین امر موجب شده میزان پرشدگی سدهای استان نیز از 44 درصد در مدت مشابه سال گذشته به 83 درصد در شرایط فعلی افزایش یابد.

9754/6002

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد سيل مديريت منابع آب سازمان آب و برق خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۹۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدگی سدها به ۶۲ درصد رسید

درحال حاضر با وجود ۳۱ میلیارد و ۲۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره شده در سدهای کشور، ۶۲ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۳۸ درصد این ظرفیت خالی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در ۲۱۰ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تا اول اردیبهشت ۱۴۰۳) در مجموع ۲۵ میلیارد و ۳۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۲۷ میلیارد و ۵۵۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی ۹ درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست محیطی، ۱۵ میلیارد و ۷۱۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده که نسبت به خروجی ۱۵ میلیارد و ۶۶۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، مقادیر تقریباً برابری را نشان می‌دهد.

در حال حاضر با وجود ۳۱ میلیارد و ۲۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره شده در سدهای کشور، ۶۲ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۳۸ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز اول اردیبهشت ۱۴۰۲ بالغ بر ۳۰ میلیارد و ۹۸۰ میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده برابری میزان ذخایر سدها با روز مشابه سال قبل است.

وضعیت سدهای مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

منبع: تسنیم

کد خبر 746481

دیگر خبرها

  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی در سال گذشته
  • افزایش حجم آب ورودی به سد‌های کرمان در بارندگی‌های اخیر
  • ایران بالاخره حقابه خود از افغانستان را دریافت کرد
  • نیمی از ورودی آب سدها در یک ماه اخیر تامین شد
  • پرشدگی ۶۲ درصد سدها در کشور
  • پرشدگی سدها به ۶۲ درصد رسید
  • این ۱۱ سد کشور کاملا پر شدند
  • پرشدگی سدهای کشور به ۶۱درصد رسید
  • بررسی مدیریت خشکسالی در شورای حفاظت از منابع آبی مازندران
  • کرایه‌ تاکسی و اتوبوس چقدر گران شد ؟