Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@15:38:04 GMT

گرانفروشی در داروخانه‌ها زیاد نیست

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۹۸۰۵

گرانفروشی در داروخانه‌ها زیاد نیست

مدیر نظارت بر دارو، فرآورده‌های بیولوژیک و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی همدان از گرانفروشی تعداد معدودی از داروخانه‌های استان خبرداد.

دکتر مرضیه مساعد در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه هیچ داروخانه‌ای در استان اقدام به احتکار دارو نکرده است، گفت: نظارت بر داروخانه‌ها مطابق برنامه‌های مستمر و برنامه ریزی شده با تکمیل فرم‌های بازرسی در قالب فرمت‌های وزارتی، با محوریت فعالیت‌های ذاتی مؤسسات دارویی و با توجه به شاخص‌های کمی سازمان غذا و دارو و نیز به طور نامحسوس با تمرکز برگزارش های واصله و نیز برنامه‌های هدفمند تدوینی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اقدام و برخورد قانونی سریع با گرانفروشان دارو خبر داد و افزود: در صورت احراز گرانفروشی موضوع به انضمام گزارش و شکوائیه مربوطه همراه با نظر کارشناسی به مراجع قانونی ارجاع می‌شود تا برابر مقررات و ضوابط حاکم رأی صادر گردد و به خاطی اعلام شود.

مساعد قیمت گذاری بر داروها را وظیفه مؤسسات دارویی ندانست و مطرح کرد: قیمت‌های جدید دارو پس از تصویب شورای‌عالی قیمت گذاری با ترکیب مقرر در قانون به کارخانه‌های تولیدی و شرکت‌های توزیعی ابلاغ می‌گردد که متعاقب صدور فاکتور قانونی از سوی شرکت‌های توزیعی برای داروخانه‌ها و مؤسسات دارویی قابل اجرا است.

وی ادامه داد: در صورت وجود شکوائیه در این خصوص، از شرکت‌های توزیعی استعلامات لازم اخذ و فاکتور مورد نظر صادر شده برای داروخانه گرفته شده و در صورت عدم گرانفروشی به شاکی ابلاغ می‌شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۹۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به تولید ۲۵۰ میلیون عدد مکمل و فرآورده گیاهی در ایران رقم صادرات محصولات و فرآورده های طبیعی و طب سنتی را ۱۳ میلیون دلار اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید حیدر محمدی امروز در حاشیه سیزدهمین همایش طلای سبز اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 12 هزار محصول مکمل و بیش از 2000 فرآورده طب سنتی داریم.

سالانه 250 میلیون عدد از این مکمل‌ها و فرآورده‌های گیاهی را شناسه‌گذاری می‌کنیم.

وی در پاسخ به سؤال تسنیم مبنی بر اقدامات سازمان غذا و دارو برای تسهیل صادرات اقلام دارویی گیاهی و میزان صادرات این فرآورده‌ها بیان کرد: براساس فرمایش مقام معظم رهبری و در راستای جهش تولید با مشارکت مردم، بسیاری از فرآیندها را تسهیل و تسریع و بخشی از فرآیندهای زائد را حذف کرده‌ایم. زمان صدور پروانه تولید این فرآورده‌ها بسیار کاهش پیدا کرده به حدی که در بهار امسال هیچ پروانه‌ای در انتظار زمان بررسی نخواهیم داشت و همه مجوزها را به سرعت صادر خواهیم کرد.

فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند

وی ادامه داد: در سال 1402 مجموع صادرات فرآورده های گیاهی و مکمل‌ها 13 میلیون دلار بوده است که انتظار داریم این عدد امسال رشد داشته باشد. کشور ما یکی از زیست‌بوم‌های مهم گیاهان دارویی است و امیدواریم با بازاریابی خوبی که تولیدکنندگان این محصولات انجام می‌دهند امسال جهش خوبی را در صادرات نیز داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۵درصدی صادرات مکمل های دارویی و فراورده های طبیعی
  • توزیع انسولین قلمی وارداتی از هفته آینده در کرمانشاه
  • عرضه جوجه یکروزه بالاتر از ۳۰ هزار تومان گرانفروشی است
  • پیگیری اختلال سامانه نسخه الکترونیک سلامت
  • بیماران هموفیلی چشم انتظار توجه ویژه دولت و مجلس
  • تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی
  • تهیه بیش از ۳۰۰ دارو از ۱۲۰۰ گیاه دارویی در کشور/ ارسال ۳۵۰ قلم داروی طبیعی به کمیسیون قیمت
  • رشد تهیه دارو از گیاهان دارویی در کشور
  • باید با گران فروشی در داروخانه‌ها برخورد جدی صورت بگیرد
  • فقط زالوی طبی عرضه شده در داروخانه ها مورد تأیید است