Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: روند افزایش نرخ سکه و طلا از روز گذشته و همزمان با بازار جهانی، آغاز شده و همچنان ادمه دارد.

 ابراهیم محمدولی با بیان این مطلب گفت: امروز در بازار تهران هر قطعه سکه تمام بهار آزادی به نرخ ۴میلیون و ۳۷۰ هزار تومان، هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم به قیمت ۴میلیون و ۲۵۰ هزار تومان، نیم سکه ۲میلیون و ۴۴۰ هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و ۴۸۰ هزار تومان و سکه های گرمی ۷۸۰ هزار داد و ستد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی درباره میزان حباب سکه بیان کرد: با توجه به نرخ طلا حباب سکه بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار تومان است. 

وی درباه قیمت طلا توضیح داد: هر مثقال طلای آب شده ۱۷عیار امروز به نرخ یک میلیون و ۷۰۵ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۳۹۴ هزار تومان معامله می شود. 

محمدولی خاطر نشان کرد: این قیمت سکه و طلا تا ظهر (ساعت ۱۳) امروز بوده و ممکن است هر لحظه شاهد تغییراتی افزایش و یا کاهش قیمت ها در بازار باشیم. 

میزان تولید و فروش طلا، صفر شد

وی درباره میزان معاملات در بازار گفت:  در ۱.۵ تا ۲ سال گذشته بازار کسب و کار و تولید وضعیت به گونه ای شده است که اگر بگوییم میزان تولید و فروش صفر شده، اصلا اغراق نکرده ایم. 

وی ادامه داد: در سال های گذشته خرید طلا تقریبا از حالت کالای سرمایه ای و اینکه برای زمان مناسب به عنوان کالایی با قابلیت ایجاد ارزش افزوده،  و همچنین در مشکلات زندگی به آنها کمک کند، خارج شده زیرا طلا به دلایل مختلف و هزینه های سرباری که متوجه بخش تولید است از جمله روش گرفتن مالیات بر ارزش افزوده و اجرت،‌طلا برای مصرف کننده گران تمام می شود. 

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران افزود: این شرایط مورد اقبال مردم قرار نگرفته و مصرف کنندگان تبدیل به دو بخش شده اند، یک عده کاملا از خرید طلا و مصنوعات آن منصرف شده اند و بخش دیگر به بازار بدلیجات و نقره تمایل پیدا کرده اند در حالی که مشتریان بازار طلا بوده اند. 

وی بیان کرد: این موارد سبب شده  به دلیل نبود سفارش از طریق مصرف کننده، هم فروشندگان امروز تعطیل شده اند و هم تولیدکنندگان سفارشی را از بازار دریافت نمی کنند. 

این فعال بازار سکه و طلا گفت: امیدواریم از این مقطع هم عبور کنیم و در مجلس با رایزنی که انجام می شود و تعریف قانون از ارزش افزوده و از اجرت اتفاق بیافتد شاید در آینده به بازار خوب سکه و طلا امیدوار باشیم. 

وی خاطر نشان کرد:‌اما اگر روند همین گونه باقی بماند و نگاه قانون گذار همانند سال های گذشته باشد، مالیات بر ارزش افزوده از کل طلا گرفته شود، هیچ امیدی به آینده بازار طلا نمی توان داشت. 

خرید و فروش طلای دست دوم ممنوع!

محمدولی درباره خرید و فروش طلای دست دوم و کارکرده بدون لحاظ سود و اجرت در سایت ها و دنیای مجازی عنوان کرد: علت اینکه مردم به دنبال کم اجرت و به اصطلاح طلای دست دوم هستند، بخش سوم مخاطبان هستند که می خواهند طلا داشته باشند اما به دنبال این هستند که اجرت کمتری بابت خرید بپردازند. 

وی توضیح داد: در صنف ما شاید بیش از ۹۰ درصد از واحدها مالیات بر ارزش افزوده را از مشتری نمی گیرند. بنابراین این فرهنگ در حال وارد شدن به جامعه ماست. 

وی تصریح کرد: در مورد فروش کار دست دوم در بازار این کار کاملا خلاف قانون نظام صنفی است. اگر در این زمینه اقداماتی صورت گیرد توسط بازرسان، تعزیرات و اتحادیه مربوطه بررسی و نظارت می شود و با متخلفان برخورد می شود. 

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: به مردم و خریداران باید این نکته را یادآوری کنم که اگر قرار است در این زمینه خریدی انجام دهید، بهتر است از مصنوعات نو استفاده کنید به دلایل ثابت شده از نظر علمی و پزشکی این کار صحیح نیست و تبعات آن ممکن است در ۵ سال آینده نمایان شود. 

محمدولی خاطر نشان کرد: طلای دست دوم شاید منافعی را متوجه خریدار کند بنابراین از خرید کار دست دوم حتما خودداری کنند و به واحدهای طلا فروشی باید گفت در بازار و فضایی که اکنون وجود دارد فروش طلای دست دوم به تولید داخل لطمه می زند زیرا در غیر این صورت می تواند موجب تعطیلی واحدهای تولیدی و بیکاری تعدادی از فعالان این عرصه شود و کمکی به تولید نخواهد کرد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۰۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک متر خانه در این منطقه ۲ میلیارد است!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،وقتی صحبت از نرخ مسکن می‌شود، حتی در پایین‌ترین منطقه تهران نیز نرخ بر پایه میلیارد است. هر روز هم خبرهایی در فضای مجازی دست به‌دست می‌شود که خرید خانه آرزویی دست نیافتنی شده و حتی به قول آن خواننده معروف که می‌گفت « به فکر یک سقفم» دیگر در فکرمان هم خرید خانه جایی ندارد.

به روایت سرانه نوشت:حال در همین آشفته حالی و آرزوهایی که امیدی به رسیدنشان نیست، افرادی به راحتی خانه‌هایی آنچنانی می‌خرند که این نیز برای بسیاری از اقشار جامعه آرزو است.

با گذری به سایت‌های فروش اینترنتی با آگهی‌های مختلف خرید خانه روبه‌رو خواهیم شد.

در یکی از آگهی‌های فروش آپارتمان، آپارتمانی ۱۳۰ متری، ۲ خوابه با سال ساخت ۱۳۸۴ متری یک میلیارد و ۷۰۰ هزار تومان در ولنجک به فروش می‌رسد و ارزش این آپارتمان ۲۲۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است.

در آگهی دیگر آپارتمانی ۱۳۵ متری و نوساز در ولنجک متری ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد و و ارزش این آپارتمان ۳۳۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است.

در ادامه به آگهی‌های خرید خانه در مناطق پایین تهران سر زدیم که همین هم برای بیشتر مردم آرزو شده است.

خانه‌ای ۵۲ متری در سلسبیل با سال ساخت ۱۳۹۵ با نرخ ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در آگهی دیگر، آپارتمانی ۶۵ متری در استاد معین با سال ساخت ۱۳۹۸ با نرخ ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

با گشتی در آگهی‌های اینترنتی به این موضوع رسیدیم که متاسفانه با قیمت خرید خانه در مناطق پایین تهران تنها قادر به خرید یک متر خانه در ولنجک هستیم. در واقع آن از ما بهترانی که در برج‌های آنچنانی سکوت دارند می‌توانند به اندازه متراژ خانه خود در مناطق پایین تهران خانه بخرند.

این در حالی است که بسیاری از مردم آرزوی خرید یک قوطی کبریت ۳۰ متری دارند.

برآیند و تحلیل نظرسنجی از سازنده‌ها و فعالان ساختمانی درباره وضعیت بازار ساخت وساز و مسکن در اسفند ماه در نمره ۵۷.۷۸ شامخ کل ساختمان، منعکس شده است.

به گزارش دنیای اقتصاد اگرچه نمره شامخ کل از عدد ۵۰ بالاتر است، اما در این گزارش مولفه‌هایی وجود دارد که بالاتر رفتن عدد آن‌ها نشان‌دهنده بهتر شدن شرایط نیست؛ به عنوان مثال بالاتر رفتن عدد مربوط به هزینه ساخت در شاخص قیمت خرید مصالح و مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت وساز به معنای تورم بالاتر و بدتر شدن اوضاع است، اما عدد حاصل از آن بر شامخ کل اثر گذاشته و آن را افزایش می‌دهد؛ بنابراین الزاما بالاتر بودن عدد شامخ کل از ۵۰ به معنای بهتر شدن صددرصدی اوضاع نسبت به ماه قبل نیست؛ بنابراین بررسی آیتم به آیتم شاخص‌های مورد پرسش در نظر سنجی از مدیران شرکت‌های ساختمانی از اهمیت بیشتری نسبت به استناد به عدد شامخ کل برخوردار است.

گزارش اسفندماه و جدول نمرات شاخص‌های مورد بررسی در گزارش اسفند ماه شامخ بخش ساختمان نشان می‌دهد، شاخص بیان کننده «اوضاع قیمت تمام شده ساخت مسکن»، در بدترین وضعیت از تیرماه ۱۴۰۲ به بعد، قرار گرفته است. عدد مربوط به این شاخص ۶۲ گزارش شده است که اگر زیر ۵۰ برود، یعنی تورم ساخت پایین آمده است و هر چه بالاتر برود نشان دهنده افزایش سرعت رشد قیمت تمام شده ساخت مسکن است. بررسی‌ها نشان می‌دهد علت این موضوع می‌تواند شکل گیری شرایط تورمی در بازار نهاده‌های ساختمانی در زمستان به‌خاطر «انتظارات تورمی» متاثر از اوضاع دلار در پایان سال گذشته باشد.

شاخص بیان کننده «وضعیت فروش واحدهای ساخته شده از سوی سازنده‌ها» در اسفندماه، اما در بهترین وضعیت از ابتدای ۱۴۰۲ به بعد قرار گرفت (عدد ۵۷) که البته، چون تا ۱۰۰ فاصله دارد، این رشد شاخص به معنای بهبود کامل اوضاع نیست؛ پایان سال گذشته معاملات مسکن یک رشد خفیف را به‌خاطر «تقاضای سرمایه‌ای ناشی از تحریک با انتظارات تورمی» پیدا کرد.

از سوی دیگر، شاخص بیان کننده وضعیت «قیمت مصالح ساختمانی» شرایط حادتر را در اسفند پیدا کرد و روی عدد ۶۹ قرار گرفت؛ این موضوع نیز به خاطر بروز تورم در بازار مصالح بود. بررسی‌ها نشان می‌دهد، شاخص «انتظارات سازنده‌ها نسبت به سال ۱۴۰۳» در اسفند سال گذشته، پایین‌ترین عدد در طول انتشار گزارش‌های شامخ را ثبت کرد و روی عدد ۲۱ قرار گرفت.

این عدد رکورد کمترین امتیازی است که سازنده‌ها به چشم انداز خود از آینده کوتاه‌مدت ساخت وساز داده اند. حتی در اسفندماه‌های سال‌های قبل نیز اگر چه عدد مربوط به انتظار سازنده‌ها از فعالیت‌های ساختمانی در فروردین ماه به علت تعطیل یا نیمه تعطیل بودن فعالیت‌های ساختمانی در این ماه (به دلیل تعطیلات سال نو و …) پایین‌تر از عدد انتظارات آن‌ها در ماه‌های دیگر بود اما، عدد ۲۱ کمترین نمره‌ای است که از ابتدای انتشار گزارش‌های شامخ (مهرماه ۱۳۹۸) به این شاخص اختصاص یافته است.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896287

دیگر خبرها

  • سکه در یک قدمی ۴۵ میلیون تومان
  • قیمت طلا و سکه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳/ سکه در یک قدمی ۴۵ میلیون تومان
  • قیمت طلا، سکه و ارز ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۳
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳۰ فروردین ماه
  • افزایش قیمت سکه در بازار تهران
  • یک متر خانه در این منطقه ۲ میلیارد است!
  • بازگشت سکه روی دور تند؟؛ رقابت تنگاتنگ طلا با خاورمیانه
  • فروش ۲۵۲ کیلو در حراج امروز+قیمت
  • چطور در بازار بورس سرمایه گذاری کنیم؟
  • وانت‌بارهای سنندج در آستانه ساماندهی/بیکاری عامل ایجاد شغل کاذب