Web Analytics Made Easy - Statcounter



مردم برای نظام خون داده‌اند و حاضر هستند باز هم برای نظام هزینه بدهند زیرا برای نظام زحمت کشیده‌اند. مردم نسبت به ساختار جمهوری اسلامی ایران وفادار هستند ولی از کارگزاران گله دارند.

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه دشمن با تمام توان خود علیه ایران وارد جنگ اقتصادی، اطلاعاتی و روانی شده است، گفت: ما هم باید آرایش جنگی به خود بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، جمال عرف در همایش معاونین سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری‌های سراسر کشور اظهار کرد: برخی تحلیل‌ها با توجه به مشکلات اقتصادی، نسبت به حضور مردم در رور ۲۲ بهمن احساس نگرانی می‌کرد اما براساس گزارش‌های رسیده از استان‌ها، حضور مردم در تمام استان‌ها بین ده تا پانزده درصد نسبت به سال گذشته بیشتر بود.

وی خاطرنشان کرد: مردم بین ساختار سیاسی و عملکرد کارگزاران تفاوت قائل هستند و گله از کارگزاران را به ساختار مرتبط ندانسته و ساختار را قبول دارند. مردم برای نظام خون داده‌اند و حاضر هستند باز هم برای نظام هزینه بدهند زیرا برای نظام زحمت کشیده‌اند. مردم نسبت به ساختار جمهوری اسلامی ایران وفادار هستند ولی از کارگزاران گله دارند.

وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم ضریب خطای مدیریت کشور را به حداقل برسانیم، بیان کرد: ما در مدیریت کشور باید به بلوغ رسیده باشیم و دوره آزمون و خطا گذشته باشد. وزارت کشور اختیارات مهمی دارد که باید از آن بهره ببرد. وزارت کشور باید سایر بخش‌های کشور را به حرکت درآورد.

عرف همچنین با تشکر از اقدامات معاونین سیاسی قبلی وزارت کشور دولت تدبیر و امید گفت: باید ثبات مدیریتی داشته باشیم در حالی که من پنجمین معاون سیاسی وزارت کشور از سال ۹۲ هستم.

معاون سیاسی وزارت کشور ادامه داد: ما به عنوان مدیران سیاسی کشور باید این تلقی را داشته باشم که در جبهه حق بوده و جبهه باطل با تمام توان علیه ما اقدام می‌کند و بنابراین باید با انگیزه بالا وظایف خود را دنبال کنیم. امروز جنگ اقتصادی، روانی و اطلاعاتی علیه ما به راه افتاده است. ما هم باید آرایش جنگی به خود بگیریم.

وی با اشاره به اینکه دشمن دنبال مأیوس کردن مردم از انقلاب و نظام است، تصریح کرد: دشمن از شبکه‌های مجازی، ماهواره‌ای و رادیویی برای ناامید کردن مردم استفاده می‌کند. دشمن از همه توان خود بهره می‌برد. جمهوی اسلامی براساس هدایت‌های رهبر انقلاب، تلاش جدی دولت، فعالیت عناصر درون نظام با سرافرازی از این جنگ عبور می‌کند. مسیر ما رو به جلو است.

معاون سیاسی وزارت کشور در ادامه اظهار کرد: باید با انگیزه، اعتماد به نفس و قدرت، عمل کنیم. مردم به دولت اعتماد کرده‌اند و ما باید از اختیارات خود و با تدبیر و تعامل و پرهیز از درگیری مسیر پیش روی کشور را دنبال کنیم. با وجود فشار سنگین علیه جمهوری اسلامی ایران در سال ۹۷، دولت کار خود را ادامه داد. برای ۱۳ مرداد و ۱۳ آبان دشمن برنامه داشت. سپس تقویم‌های دیگری را درست کرده و برنامه ریزی کردند مثلاً برای اوایل سال میلادی هم برنامه داشتند اما ما با پرداخت هزینه از این شرایط عبور کرده‌ایم.

عرف ادامه داد: دشمن در ورشو دنبال امنیتی سازی جمهوری اسلامی بود و می‌خواست ایران را در منطقه سوژه امنیتی کند اما این برنامه آنها با استقبال کشورهای دنیا مواجه نشد. جمهوری اسلامی در شرایطی است که براحتی نمی‌توانند علیه‌اش اجماع ایجاد کنند.

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه ایران از سطح ملی خارج شده و قدرت منطقه‌ای شده است، افزود: به همین دلیل دشمن می‌خواهد ما را به مرزهای خود بازگرداند اما نشست ورشو نشان داد شکافی بین غرب و شرق اروپا وجود دارد البته برای آمریکا این شکاف مهم نیست.

وی خاطرنشان کرد: عدم هم پایی مؤلفه‌های قدرت یکی از آسیب‌های کشور است. باید در حوزه داخلی تلاش بیشتری داشته باشیم زیرا سو مدیریت‌ها در برخی بخش‌ها خود را نشان می‌دهد. باید از انطباق تهدیدات خارجی و آسیب‌های داخلی جلوگیری کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور در بخش دیگری از اظهارات خود، بیان کرد: قانونمداری، مسئولیت پذیری، شفافیت، کارآمدی، عدالت و اثرگذاری از شاخص‌های حکمرانی خوب است. ما باید بنا را براین بگذاریم که مجری قانون باشیم و برای اجرای قانون بایستیم و دیگران را برای اجرای قانون تشویق کنیم. مهمترین گم شده ما قانون است. همه باید براساس مسئولیت خود پاسخگو باشند.

عرف همچنین با اشاره به اینکه بیانیه رهبری در ورود به دهه پنجم انقلاب، چارچوب‌های لازم را برای ما احصاء کرده است، افزود: سرفصل استقلال و آزادی در بیانیه رهبر انقلاب، نزدیک ترین سرفصل به ما در معاونت سیاسی است. ما باید در مدیریت سیاسی کشور، استقلال و آزادی به تعادل برسانیم تا استقلال به بهانه آزادی از بین نرود یا آزادی به بهانه استقلال، مخدوش نشود.

معاون سیاسی وزارت کشور افزود: در سایه ۲۲ بهمن فضای نسبتاً آرام و وحدت بخشی در کشور ایجاد شده است که باید این فضا را حفظ و تقویت کنیم زیرا کشور بدون وحدت و انسجام پیش نمی‌رود. در دیدار با حجت الاسلام حاجی اکبری، وی تاکید کرد که از نظر او ورود تریبون نماز جمعه به جناح‌های سیاسی حرام است، ما در این دیدار بالای ۹۰ درصد در مباحث اشتراک نظر داشتیم. معاونین سیاسی دیدار هرهفته با ائمه جمعه را در برنامه خود داشته باشند. اگر ما به دیدار ائمه جمعه نرویم، دیگران رفته و سوءتفاهم‌ها را بیشتر می‌کنند.

عرف در ادامه با اشاره به اینکه سال آینده انتخابات در کشور برگزار می‌شود، تاکید کرد: ما به عنوان مجری انتخابات نباید از یک جریان دفاع کنیم زیرا اگر اینگونه باشد، در اجرای انتخابات به ما اعتماد نمی‌شود.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۰۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم

اسحاق جهانگیری گفت: الان متاسفانه امارات هم در حال جلو افتادن از ما است. متاسفانه کشور‌های دیگر هم جلو می‌افتند. حتی در زمینه علم که رهبری شخصاً توسعه علم و تکنولوژی را دنبال می‌کردند ما در حال عقب افتادن هستیم.

به گزارش اعتماد، بخش‌هایی از گفتگوی اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری در دولت‌های یازدهم و دوازدهم درباره شرایط تغییر ریل اقتصاد ایران را در ادامه می‌خوانید.

دولت احمدی‌نژاد بنایی گذاشت که کشور از ریل توسعه خارج شد

اسحاق جهانگیری در خصوص پس رفت اقتصاد ایران در مقایسه با کشور‌های عربستان و ترکیه گفت: دولت احمدی‌نژاد به نظرم بنایی گذاشت که کشور از ریل توسعه خارج شد.

قطاری که در یک ریل خوبی پیش می‌رفت و نشان داده بودند که ۲۰ سال دیگر کجا هستیم و چه هستیم. تقریباً سال بعد این موقع پایان چشم‌انداز است و باید بگوییم که در ۲۰ سال به جای هشت درصد رشد مثلاً یک درصد رشد داشتیم. به جای اینکه قدرت اول منطقه باشیم آن موقع رقیب ما عربستان و ترکیه بود، وقتی شروع کردیم تقریباً با عربستان و ترکیه اقتصاد‌های شبیه هم داشتیم. یعنی حجمشان یک اندازه بود. الان ما یک دوم و یک سوم ترکیه و عربستان شده‌ایم.

در زمینه علم هم با وجود تاکید رهبر انقلاب در حال عقب افتادن هستیم

وی ادامه داد: الان متاسفانه امارات هم در حال جلو افتادن از ما است. متاسفانه کشور‌های دیگر هم جلو می‌افتند. حتی در زمینه علم که رهبری شخصاً توسعه علم و تکنولوژی را دنبال می‌کردند ما در حال عقب افتادن هستیم. معنی این اتفاق تغییر سیاست‌ها است. در تغییر سیاست‌ها یک مورد از وزارت صنایع به شما بگویم.

یکی خودرو بود. خودرو تقریبا کالایی است که مردم حساسیت زیادی در موردش دارند. من زمانی که وزیر صنایع شدم کمتر از ۲۰۰ هزار خودرو تولید می‌شد، مردم دو سال در نوبت دریافت خودرو بودند. از کیفیتش شکایت داشتند. از قیمت‌ها شکایت داشتند. از زمان معطلی که پول می‌دادند تا خودرو را دریافت کنند ناراحت بودند.

حتی به اعتقاد من عزت مردم را می‌شکستند. مثلاً امروز که نوبت دریافت خودروی شما بود و می‌گفتید مثلاً پیکان مشکی به من بدهید می‌گفت همین رنگی که داریم را باید ببرید و شما مجبور بودید به وزیر یا نماینده مجلس دسترسی پیدا کنید که حالا ما دو سال در نوبت بودیم و بگویید همان رنگی که خودمان می‌خواهیم را به ما بدهند. من همان زمان از مردم ایران عذرخواهی کردم.

بعد از حذف پیکان طی پنج سال تولید خودرو را به یک میلیون دستگاه رساندیم

معاون اول حسن روحانی درباره ماجرای حذف تولید پیکان نیز گفت: سال ۷۹. من اول وزیر معادن فلزات بودم و بعد به صنایع رفتم. از مردم ایران عذرخواهی کردم و گفتم مردم من می‌دانم که شما اذیت می‌شوید. ولی من قول می‌دهم در دوران مسئولیت خودم این وضعیت را اصلاح کنم. هر کاری هم بکنم شفاف به شما می‌گویم.

پایان پنج سال که دولت را به آقای احمدی‌نژاد تحویل دادیم، معتقدم در سال ۸۴ که تحویل می‌دادیم خودروسازی ایران از خودروسازی ترکیه و چین جلوتر بود. علتش این بود که در طی پنج سال به یک میلیون خودرو رسیدیم.

خودروی پرتیراژی مثل پیکان که تقریباً ۶۰ درصد تولید خودرو در سال ۷۹ بود را از چرخه حذف کردیم گفتم بنده وزیر صنایع حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم از اینجا تا کرمان رانندگی کنم. چطور خودرویی را از نظر ایمنی تایید کنم که مردم زن و بچه‌شان را سوار کنند. استاندارد ایمنی و زیست محیطی‌اش نبود. استاندارد سوختش بسیار بالا بود. وزارت نفت با ما توافق کرد که مابه‌ازای حذف پیکان حتی یک یارانه کمک کند که حذف شود.

وی تصریح کرد: با حذف پیکان تولید خودرو به یک میلیون دستگاه رسید. خودرو‌های روز دنیا تولید شدند. ۱۸، ۱۹ خودروی اروپایی، کره و ژاپن خودرو‌های روز تولید می‌شد. زمینه صادرات خودروی ایران فراهم شد. قطعات خودروی ایران شروع به صادر شدن کرد. در سال ۸۲ به دوستان گفتم باید خودروسازی را بر یک مسیر مطمئن‌تری قرار بدهیم.

راهی جز این نداریم که یک خودروساز معتبر دنیا بیاوریم که با خودروسازان ما یک خودروی مشترک را تولید کنند. به شش خودروساز معتبر دنیا پیشنهاد دادیم که با این شرایط و ظرفیتی که در ایران شکل گرفته، شما آمادگی دارید؟ از بین پاسخ‌هایی که دادند پاسخ شرکت رنو را دوستان ما پذیرفتند.

برای اولین بار بود که یک شرکت معتبر خودروساز دنیا با خودروسازان ایران مشترک شد که یک خودرو با استاندارد روز اروپا با قیمت پیکان تولید کند. چون می‌خواستیم پیکان را حذف کنیم گفتیم قیمت خودروی جدید باید در حدی باشد که ضعیف‌ترین مردم کشور که می‌خواهند خرید کنند توانش را داشته باشند.

به نمایندگان مجلس گفتم، اجازه نمی‌دهم طرح تولید ال۹۰ با شرکت رنو را متوقف کنید، می‌خواهید استیضاحم کنید

جهانگیری درباره تولید خودرو ال ۹۰ نیز گفت: همان موقع مجلس هفتم شکل گرفته بود. دو طرح خارجی دولت آقای خاتمی را متوقف کرده بود و می‌خواستند این طرح را هم متوقف کنند. من در یک جلسه‌ای که آقای حداد عادل رئیس مجلس گذاشته بود و مخالفین این قرارداد نشسته بودند گفتم تا زمانی که من وزیر صنایع هستم این قرارداد می‌ماند. می‌توانید من را الان استیضاح و برکنار کنید و این حق مجلس است.

اگر این قرارداد خلاف دارد می‌توانید به دادگاه بفرستید که من را محاکمه کنند. می‌توانید روش‌های دیگری پیدا کنید که حذف کنید. من آمادگی دارم که با هم گفتگو کنیم. شما بگویید این بند قرارداد اشکال دارد دوستان ما دفاع کنند و اگر اشکال دارد درستش کنیم. قرارداد حذف نشود. رسیدیم به جایی که قرار بود خودرویی در ایران تولید کنیم با استاندارد روز اروپا، با قیمت پیکان در زنجیره فروش آن شرکت خارجی که در همه دنیا زنجیره فروش داشت، خودروی ایران به فروش رسانده شود.

وی با انتقاد از افزایش قیمت خودرو پراید نیز خاطرنشان کرد: یک سیاست موفق اینطوری را رسانده‌ایم به جایی که آن زمان خودرو پراید پنج میلیون تومان بود. امروز قیمت پراید ۳۵۰ میلیون شده است. یعنی ۳۵۰ میلیون می‌دهیم معلوم نیست که مردم بتوانند این خودرو را از کارخانه گیر بیاورند یا نه. قرار بود بعد از پیکان، تولید پراید را متوقف کنیم.

دیگر خبرها

  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • استقلال سیاسی کشور ایران بی‌مثال است / تداوم جدی در اجرایی شدن طرح نور
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • درخواست آرژانتین از پاکستان: وزیر کشور ایران را بازداشت کنید!
  • اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم
  • کی‌یف مردان اوکراینی خارج نشین را به کشور باز می‌گرداند
  • چگونگی استفاده بیماران از سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • یک نماینده مجلس: اپراتورها از جیب مردم سرقت می‌کنند!
  •  نامزدها چطور می‌پذیرند بیش از درآمد چهار سال نمایندگی برای انتخابات هزینه کنند؟