Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دبير بخش بين‌الملل جشنواره راديو گفت: همچون جشنواره‌هاي پيشين راديو ، ترکيب داوري مجموع داوران ايراني و داوران بين‌المللي خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري آريا از کميته اطلاع رساني چهاردهمين جشنواره بين المللي راديو و ششمين اجلاس جهاني صدا، بهروز رضوي نژاد دبير بخش بين‌الملل جشنواره راديو گفت: فراخوان بخش بين‌الملل به گونه‌اي تنظيم شده که شبکه‌هاي داخلي حوزه معاونت صدا هر کدام با 8 اثر مي‌توانند شرکت کنند و اين امکان براي شبکه‌هاي بين‌المللي و همچنين مراکز استانها وجود دارد که با 3 اثر در قالبهاي مستند، مستند نمايش/ مستنددرام، ميني فيچر، نمايش کوتاه، برنامه‌هاي شخصيت محور، آموزشي- سرگرمي، آگهي خدمات عمومي/ اجتماعي و برنامه‌هايي با محتواي توليدي کاربران مشارکت خود را در اين جشنواره داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضوي‌نژاد با اشاره به فرمت‌هايي که در جشنواره چهاردهم راديو در نظر گرفته شده گفت: در اين دوره تغييراتي نسبت به جشنواره پيشين لحاظ گرديده به طور نمونه در اين دوره اثري بايد توليد شود که مبناي آن توليد اثر کاربران است و اين برنامه‌ساز راديويي را در حوزه گسترده وب و شبکه‌هاي اجتماعي وارد مي‌کند ورودي فعال که مخاطبان جوان را نيز بر مي انگيزد بنابراين مي‌توان اثري توليد کرد و تاليف نمود که محتواي آن در وب و شبکه‌هاي اجتماعي وجود دارد.
وي ادامه داد: براي اولين بار قالب «مستند نمايشي» و «آموزشي- سرگرمي» در اين جشنواره لحاظ گرديد. همچنين قالب CSA پيام‌هاي کوتاه اجتماعي و PSA آنونس خدمات عام المنفعه نيز لحاظ شده است.
دبير بخش بين الملل جشنواره راديو تصريح کرد: در بخش بين الملل محدوديتي براي تعداد آثار قايل شده‌يم تا هر شبکه تمام توان خودش را براي توليد برنامه با کيفيت بالا ببرد بنابراين در پايان جشنواره بين المللي راديو مي توان انتظار داشت آثاري متنوع با کيفيت مطلوب داشته باشيم همچنين اين آثار تحت لوحي فشرده در اختيار شبکه‌هاي راديويي کشور قرار مي گيرد که مي‌تواند بهترين منبع براي آموزش قالبهاي مورد نظر باشد.
رضوي نژاد خاطر نشان کرد: داوري در دو مرحله مقدماتي و نهايي انجام مي‌گيرد که از هفته آينده کار داوري مرحله اول در بخش شبکه‌هاي داخلي و استاني آغاز مي‌شود. شبکه‌هاي بين المللي به دليل اينکه در تعطيلات سال نوي ميلادي بودند فرصت دريافت آثار آنان تا 15 اسفند ماه تمديد گرديده است که بلافاصله پس از تمديد آثار داوري آن بخش نيز آغاز خواهد شد.در بخش داوري نهايي بنا داريم از 4 داور بين المللي به غير از ايران استفاده کنيم همچون جشنواره‌هاي پيشين ترکيب داوري مجموع داوران ايراني و 4 تن از داوران بين‌المللي خواهد بود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۱۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناسی داوری استقلال و شمس آذر؛ پنالتی استقلال درست بود؟

کارشناسی تصمیمات وحید کاظمی در بازی استقلال و شمس آذر را در ادامه می‌خوانید.

به گزارش تسنیم، حیدر سلیمانی درباره قضاوت وحید کاظمی در دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و شمس آذر قزوین که به برتری ۳ بر ۲ استقلال انجامید، گفت: وقتی داور اشتباهی می‌کند که هر دو تیم متوجه می‌شوند، صلاحیت خودش را بین بازیکنان و مربیان از دست می‌دهد. صلاحیت کاظمی در هیچ صحنه‌ای برای بازیکنان دو تیم تأیید نشد.

وی با اشاره به وتوی تصمیم داور با نظر کمک داور اول مسابقه خاطرنشان کرد: داور در دقیقه ۴۱ خطای هَندی پشت محوطه جریمه استقلال اعلام کرد و به همه بازیکنان گفت خودم خطا را دیدم. این خطا اشتباه بود و این کمک داور بود که نظر داور را عوض کرد. کاظمی صحنه را به‌صورت مستقیم می‌دید و تشخیص صحنه برای کمک داور سخت‌تر بود.

کارشناس داوری در مورد اعلام پنالتی به سود استقلال در آغاز نیمه دوم گفت: در نیمه دوم یک پنالتی برای استقلال اعلام شد که سخت‌گیرانه، اما درست بود. مدافع شمس آذر دستانش را روی گردن و شانه‌های مهرداد محمدی گذاشت. این خطا از خارج از محوطه جریمه آغاز شد و کاظمی از صحنه دور بود، اما اعلام پنالتی کاملاً درست بود.

سلیمانی درباره سرنگونی صالح حردانی در محوطه جریمه شمس آذر قزوین عنوان کرد: نمی‌دانم داور در دقیقه ۵۳ چه چیزی را آوانتاژ داد. صالح حردانی پایش را جلوی توپ گذاشت تا آن را برباید، اما مدافع حریف با تمام فشار به پای حردانی ضربه زد و داور باید یک پنالتی به سود استقلال اعلام می‌کرد. چون داور از صحنه خیلی دور بود، از این خطا گذشت.

وی در مورد اتفاق دقیقه ۵۶ که به اخطار دروازه‌بان شمس آذر منجر شد، اظهار داشت: وقتی دروازه‌بان می‌خواهد ضربه دروازه بزند، همه بازیکنان تیم حریف باید خارج از محوطه جریمه باشند. داور در دقیقه ۵۶ باید خطای بازیکن مهاجم را اعلام می‌کرد و اگر توپ در یک رفت و برگشت تبدیل به گل می‌شد، فاجعه‌ای برای کاظمی و کمک‌هایش رخ می‌داد.

tags # استقلال سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • کارشناسی داوری دیدار استقلال و شمس آذر
  • کارشناسی داوری استقلال و شمس آذر؛ پنالتی استقلال درست بود؟
  • جشنواره «پژواک» بین‌المللی می‌شود؟/افزایش آثار رادیویی غیرسازمانی
  • حضور داوران چهارمحال و بختیاری در دوره رفرشینگ داوری اسکواش
  • اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌در جشنواره فیلم  آلمان
  • شبکه بزرگ فرهنگی بسیج با حضور جوانان شکل گرفته است
  • برترین مدرک بین‌المللی داوری بدمینتون در دستان داور قمی
  • داور قمی برترین مدرک بین المللی داوری بدمینتون را کسب کرد
  • اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌در جشنواره آلمان
  • اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌درجشنواره «sehsüchte» آلمان