Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@00:01:11 GMT

ایران در فقر کتابخوانی

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۱۷۸۶

ایران در فقر کتابخوانی

عدم مطالعه کافی در هر کشور مشکلاتی را در پی خواهد داشت، در ایران هم با توجه به سرانه مطالعه که تقریباً معادل ۶ دقیقه در روز می‌باشد باید از پیامدهای این فقر ترسید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام باهوک، روزانه، ساعت‌ها وقت در شبکه‌های اجتماعی می‌گذارانیم اما هیچ وقت برای کتاب خواندن حوصله نداریم، حالا دلیل این کوتاهی در خواندن کتاب چیست؟

در تحقیقات مردم نکات زیادی را دلیل سرانه پایین مطالعه در کشور اعلام می‌کنند از جمله کمبود وقت در زندگی، عدم دسترسی آسان به کتابفروشی، قیمت بالای کتاب‌ها، اطلاع نداشتن از کتاب‌های روز و مناسب سلیقه فرد و…

هر کدام از این دلایل را نگاه کنید می‌توانیم راه حل‌هایی برای آن‌ها بیابیم و یکی از بهترین راه حل‌ها همان اینترنت است که ما را از کتاب دور کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه حل افزایش کتابخوانی

پس از جست‌وجوی فراوان اپلیکیشنی مناسب و کامل برای افزایش کتابخوانی و حل مشکلات دوری از کتاب پیدا کردیم، اپلیکیشن باهوک عدم دسترسی شما به فروشگاه‌های کتاب را سهولت بخشیده و تمامی بخش‌های کتاب را پوشش می‌دهد.

و در مورد کتاب‌های روز در صفحات اجتماعی خود و بخش ریویو کتاب‌های روز با سلیقه‌های متفاوت را معرفی می‌کند.

در انتها راه حل قیمت کتاب را هم با تخفیف‌های دوره‌ای حل کرده مثلاً این اپلیکیشن که البته وب سایتی هم با نام باهوک دارد، با پرس‌وجو هایی که ما داشتیم متوجه شدیم که باهوک به مناسبت‌های مختلف تخفیف‌هایی را جهت مقرون به صرفه بودن خرید کتاب و حل مشکلات فقر کتابخوانی در نظر می‌گیرد، شما می‌توانید با دنبال کردن شبکه اجتماعی باهوک از این شرایط ویژه مطلع شوید.

باهوک تا پایان ماه فوریه که به عنوان ماه عاشقان کتاب شناخته شده است هر دو روز کتاب‌های یک نویسنده را با تخفیف ارائه می‌کند.

پس دیگر نمی‌توانیم بهانه‌ای برای عدم دسترسی به کتابفروشی، قیمت بالای کتاب‌ها و اطلاع نداشتن از کتاب‌های روز داشته باشیم تنها بهانه کمبود وقت برای کتاب خواندن می‌ماند که آن هم دست خودمان است و مطمئناً با مدیریت زمان وقت برای کتاب خواندن پیدا خواهیم کرد.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اپليكيشن تخفیف کتابخوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۱۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی ظهر چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در کردستان اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران دستاوردهای مهمی را به همراه داشته است و به برکت این انقلاب و نگاه رفیع مقام معظم رهبری شبکه کتابخانه‌های کشور جزو شبکه برتر دنیا محسوب می‌شود.

وی با بیا اینکه از لحاظ تعداد کتابخانه‌ها و دسترسی جزو ۲۰ کشور برتر دنیا هستیم، افزود: همچنین به لحاظ تعداد کتابخانه‌ها در منطقه جایگاه اول، در آسیا جزو ۵ کشور نخست و در جهان اسلام نیز وضعیت خوبی داریم.

رمضانی به آمار برخی از کتابخانه‌های دنیا اشاره کرد و بیان داشت: تعداد کتابخانه عمومی در کشور رم سه هزار و ۸۰۰، ترکیه هزار و ۲۰۰ کتابخانه و مصر ۳۰۰ کتابخانه وجود دارد.

وی در ادامه از اجرای طرح کتابخانه‌های بدون کتاب؛ کتابخانه الکترونیکی یا آینده در کشور خبر داد و عنوان کرد: «کتابخانه بدون کتاب»؛ نسل جدیدی از کتابخانه‌هاست که در آن خبری از کتاب کاغذی نیست و به جای آن تجهیزات و امکان دسترسی به منابع الکترونیکی و صوتی، پایگاه‌های اطلاعات علمی، انواع بازی‌، فیلم، موسیقی، منابع یادگیری الکترونیک در اختیار کاربران قرار داده می‌شود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور همچنین به وضعیت کتابخانه در استان کردستان اشاره کرد و بیان داشت: تلاش می‌کنیم برای شهرها و روستاهای فاقد کتابخانه در کردستان اقداماتی انجام دهیم.

۱۰ شهر کردستان فاقد کتابخانه

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور ادامه داد: در کردستان، ۱۰ شهر فاقد کتابخانه هستند و باید با مدیریت عالی استان از لحاظ فضا و مکان کمک شود تا ما نیز تجهیزات لازم را خریداری خواهیم کرد.

وی به اجرای طرح هدهد سفید در چهار سطح و توجه به حوزه کودک و نوجوان به عنوانیکی از برنامه‌های اولویت‌دار حوزه کتابخانه‌ها پرداخت و بیان کرد: در همین راستا راه‌اندازی کتابخانه، برنامه تلویزیونی و جایزه برتر صورت گرفته و تلاش ما بر این است که بتوانیم کودک و نوجوانان را بیش از پیش به سمت کتاب و کتابخوانی ترغیب کنیم.

رمضانی خاطر نشان کرد: اتصال کتابخانه‌های عمومی به مدارس، اختصاص زنگ مطالعه و شیوه آداب مطالعه نیز در دستور کار است تا از این طریق بتوانیم نقایص و کمبودها را جبران کنیم.

مسؤولان به حوزه کتابخانه های کردستان توجه کنند

نماینده ولی فقیه در کردستان نیز در این دیدار بیان کرد: در سفرهای شهرستانی بازدیدهایی از کتابخانه‌ها انجام داده‌ام و نیاز است مسؤولان کشوری در استان به حوزه کتابخانه‌ها توجه بیشتری داشته باشند.

حجت الاسلام پورذهبی اضافه کرد: زیباسازی فضای درونی و بیرونی کتابخانه‌ها، استفاده از ظرفیت دانش آموزان در توسعه فرهنگ کتابخوانی و اجرای برنامه‌های فرهنگی در کتابخانه ها برای توسعه عدالت فرهنگی از ظرفیت‌هایی است که در راستای تقویت حوزه کتاب و کتابخوانی باید مورد توجه باشد.

وی همچنین از نیاز ساختمان کتابخانه استان به بازسازی خبر داد و بیان کرد: باید تجهیزات و کتب کتابخانه های سنندج نیز به روزرسانی شود.

کد خبر 6087539

دیگر خبرها

  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است
  • اجرای طرح کوله پشتی کتاب در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  •  اجرای طرح «کوله پشتی کتاب» در چهارمحال و بختیاری
  • کتابخانه‌های عمومی با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مردم را به کتابخوانی ترغیب کنند