Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- مدير جهاد کشاورزي بابل ، طرح مبارزه تلفيقي و بيولوژيک با آفات نباتي در زمين هاي کشاورزي اين شهرستان در مقايسه با ابتداي انقلاب اسلامي به 10 هزار و 500 هکتار رسيده است.

به گزارش خبرنگارآريادفترمازندران درشهرستان بابل، سيداحمد طاهري گفت: طرح مبارزه تلفيقي و بيولوژيک با آفات نباتي در زمين هاي کشاورزي شهرستان بابل در مقايسه با ابتداي انقلاب اسلامي به 10 هزار و 500 هکتار رسيده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدير جهاد کشاورزي شهرستان بابل ادامه داد:  مديريت بهينه و تلفيقي در کنترل آفات و بيماري هاي مهم به عنوان يکي از ابزارهاي مديريت سلامت توليد محصولات کشاورزي ضروري است که در اين صورت علاوه بر توليد محصول به ميزان مورد نياز از لحاظ کيفي مي تواند سلامت مصرف کنندگان را به همراه داشته باشد.

طاهري با اشاره به اينکه مبارزه بيولوژيک، استفاده از دشمنان طبيعي براي کاهش جمعيت يک آفت است، ادامه داد: هدف از کنترل بيولوژيک، کاهش جمعيت آفاتي است که به گياهان آسيب وارد مي‌کنند و کمترين خسارت را به کشاورز يا محيط زيست وارد کند.

به گفته وي يکي از عوامل مهم براي شروع کار کنترل بيولوژيک، آشنايي با مراحل مختلف رشد آفات و شناسايي مرحله‌اي است که آن‌ها بيشترين خسارت را به گياهان وارد مي‌کنند و بيشتر روش‌هاي کنترل بيولوژيک بر پايه جذب حشرات مفيد در مزارع و باغ ها پايه‌ ريزي شده‌اند.

اين مسوول بيان کرد: بعد از انقلاب اسلامي طرح نظارت و کنترل آفات عمومي و همگاني در 403 هکتار و طرح نظارت و کنترل آفات قرنطينه اي در 125 هکتار انجام شد.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مبارزه تلفيقي و بيولوژيک با آفات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۲۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی‌کشاورزی مهاباد به کشت غلات اختصاص یافت

 

صلاح‌الدین حق‌گوی مدیر جهادکشاورزی مهاباد گفت: در سال زراعی ۱۴۰۲ _۱۴۰۳، در مجموع ۵۰ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی‌کشاورزی به کشت غلات از جمله گندم و جو اختصاص داده شده که از این میزان ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار بصورت آبی و ۴۵ هزار هکتار بصورت دیم کشت شده است.

وی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود با توجه به بارندگی‌هایی که در فروردین‌ماه داشتیم اگر این بارندگی‌ها در اردیبهشت‌ماه تداوم داشته باشد بین ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تن گندم در شهرستان تولید شود.

حق‌گوی تصریح کرد: همچنین تاکنون بیش از ۲۳ هزار هکتار از مزارع گندم و جو در مهاباد علیه آفت سن مادری سم‌پاشی شده است. 

نیمه اول خردادماه مبارزه با آفت سن گندم در مزارع شهرستان مهاباد پایان می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • مرحله نخست مبارزه با آفات گیاهان تا اواسط اردیبهشت انجام می‌شود
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری
  • ۱۵۰۰ هکتار از اراضی داورزن زیر کشت محصولات جالیزی
  • سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است
  • مبارزه با آفت سِن گندم در مزارع جهرم
  • آغاز عملیات مبارزه با افت سن غلات در نهاوند
  • ۵۰ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی‌کشاورزی مهاباد به کشت غلات اختصاص یافت