Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی استانداری در خصوص طرح‌های ثبت‌نام‌شده در سامانه بهین یاب گفت: تاکنون ۶۱۸ طرح در سامانه ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۳۲ واحد توسط بانک‌ها پذیرش‌شده و ۱۴۳ مورد در حال تکمیل مدارک و بررسی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛سعید فرخی معاون اقتصادی استانداری با اشاره به اینکه سرمایه در گردش بیشتر به حفظ اشتغال کمک می‌کند گفت: شرایط اقتصادی کشور به صورتی است که علاوه بر اینکه به اشتغال جدید نیازمند است اما نقش سرمایه در گردش و حفظ اشتغال نیز بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه این تسهیلات به‌نوعی است که می‌تواند به شرایط کشور کمک کند از بانک‌ها خواست که این موضوع را با جدیت بیشتری پیگیری کنند.

معاون اقتصادی استانداری در خصوص طرح‌های ثبت‌نام‌شده در سامانه بهین یاب تصریح کرد: تاکنون ۶۱۸ طرح در سامانه ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۳۲ واحد توسط بانک‌ها پذیرش‌شده و ۱۴۳ مورد در حال تکمیل مدارک و بررسی هستند.

وی افزود: ۴۳۱ طرح جهت تصویب به بانک‌ها معرفی‌شده که درمجموع پرداخت به شیوه مستقیم و طرح رونق در حوزه صنعت و کشاورزی به ۴۰۶ واحد استان مبلغ ۷۷۱۸ میلیارد ریال تسهیلات داده‌شده است.

عملکرد ضعیف بانک‌های خصوصی در طرح رونق تولید

فرخی با اشاره به عملکرد ضعیف بانک‌های خصوصی در طرح رونق تولید اظهار کرد: بانک‌های خصوصی به‌جز بانک آینده عملکردی به‌شدت ضعیف در این حوزه داشتند.

وی افزود: با توجه به اینکه بانک‌های خصوصی از سپرده‌های استان استفاده می‌کنند اما در خارج از استان سرمایه‌گذاری می‌کنند.

معاون اقتصادی استانداری از بانک‌ها به‌خصوص بانک‌های خصوصی خواست که در تسریع و پرداخت طرح‌های مصوب باقی‌مانده جدیت بیشتری داشته باشند.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استاندار مرکزی:

معرفی ۱۲ میلیارد و ۸۴۰ میلیون تومان طرح به بانک‌های عامل استان برای دریافت تسهیلات

مجید نیک ‌ملکی مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری روز یکشنبه در کارگروه طرح ایجاد رونق در واحدهای کوچک و متوسط استان مرکزی با اشاره به اهداف کلی کارگروه گفت: طرح رونق تولید با هدف حفظ تولید، بازسازی و همچنین نوسازی صنایع کوچک و متوسط درکشور از سال ۹۳ آغازشده است.

وی افزود: منابع مالی که به این بخش اختصاص‌یافته در سال نخست ۱۶ هزار میلیارد تومان، در  سال دوم ۲۰ میلیارد تومان و  در سال جاری ۳۰ میلیارد تومان است.

نیک ملکی در خصوص سهم استان تصریح کرد: سهم استان مرکزی در سال نخست ۴۳۳ میلیارد تومان ، سال دوم ۸۰۰ میلیارد تومان و در سال جاری نیز یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است.

وی با تأکید بر مشارکت بانک‌های دولتی و خصوصی در طرح رونق اقتصادی افزود: امسال از مجموع سهم استان هزار میلیارد تومان به بانک‌های دولتی، تجاری و تخصصی و همچنین ۲۰۰ میلیارد تومان به بانک‌های خصوصی اختصاص پیداکرده است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استان مرکزی بیان کرد: در مورد پرداخت تسهیلات مقرر شد ۵۰ درصد این تسهیلات در تعامل با کارگروه رونق تولید و ۵۰ درصد به‌صورت مستقیم به مشتریان خود با هماهنگی با این کارگروه پرداخت شود.

وی با اشاره به اینکه با پیش‌بینی انجام‌شده بایستی ۷۵ درصد این تسهیلات در قالب تسهیلات سرمایه در گردش و ۲۵ درصد در راستای بازسازی و نوسازی طرح‌های بالای ۶۰ درصد پرداخت شود اظهار کرد: ۱۲ بانک در طرح رونق تولید در استان مرکزی حضور داشتند که ۱۰ هزار و ۵۰ میلیارد به این بانک‌ها اختصاص‌یافته است.

نیکی ملکی در خصوص پیش‌بینی‌های انجام‌شده کارگروه گفت: پیش‌بینی می‌شود ۵۲۵ میلیارد تومان این منابع به‌صورت مستقیم به مشتریان و  ۵۲۵ میلیارد تومان از محل معرفی کارگروه تولید و ۲۵۱ میلیارد تومان به طرح‌های نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد پرداخت شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۲ میلیارد و ۸۴۰ میلیون تومان طرح به بانک‌های عامل معرفی‌شده که حدود ۲۰ درصد بیشتر از منابع بانکی است که به استان مرکزی اختصاص پیداکرده است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری در تشریح عملکرد بانک‌ها در طرح رونق تولید تصریح کرد: بانک ملی استان مرکزی رتبه اول را ازنظر مبلغ پرداختی تسهیلات از محل معرفی‌شده کارگروه در استان و همچنین رتبه اول را در بین بانک‌های کل کشور درزمینهٔ مشارکت در طرح رونق اقتصادی دارد.

وی افزود: همچنین تنها بانک خصوصی که در طرح رونق تولید مشارکت داشته و عملکردی بسیار بهتر از بعضی بانک‌های دولتی هم دارد بانک آینده است. عملکرد شعبه استانی بانک آینده از میانگین کشوری بسیار بهتر است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۳۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۸۱ میلیارد تومان تسهیلات و کمک بلاعوض رئیس جمهور به مردم خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما گفت: در سفر‌های استانی ریاست جمهور به خراسان جنوبی مجموعاً تعداد ۱۲۹ هزار و ۸۷۰ درخواست در سامانه سامد ثبت و برای رسیدگی و اقدام به دستگاه¬های اجرایی استان ارجاع شد.

ملکی افزود: عمده درخواست ها در سفر‌های استانی، درخواست کمک مالی و تسهیلات بوده که در راستای رسیدگی به آنها ۳۱ میلیارد تومان کمک بلاعوض و بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض¬الحسنه ۱۵ میلیون تومانی با بازپرداخت ۶۰ ماهه به متقاضیان واجد شرایط، پس از بررسی و استحقاق سنجی، پرداخت شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری خراسان جنوبی مجموع درخواست‌های واصله در سفر اول رئیس جمهور در شهریور ۱۴۰۰ را چهار هزار و ۷۲۰ درخواست اعلام کرد و گفت: در این رابطه ۵۴ میلیارد ریال برای پرداخت تسهیلات قرض¬الحسنه به استان تخصیص یافت.

وی گفت: هزار و ۲۳۹ متقاضی به بانک های عامل استان و صندوق کارآفرینی امید استان معرفی و به تعداد ۶۳۵ نفر تسهیلات قرض¬الحسنه پرداخت شد.

ملکی افزود: در این دور از سفر‌ها دو هزار و ۳۲۵ متقاضی مساعدت مالی به نهاد‌های حمایتی معرفی که پس از بررسی و استحقاق سنجی مبلغ ۱۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض به تعداد ۴۳۶ نفر پرداخت شد.

وی با اشاره به سفر دور دوم رئیس جمهور در آذرماه ۱۴۰۱، عنوان کرد: در این سفر مجموع درخواست‌های واصله ۱۰۴ هزار و ۶۳۴ درخواست دریافت شد.

ملکی گفت: در این رابطه برای تعداد ۱۸ هزار و ۴۶۶ متقاضی دریافت تسهیلات قرض الحسنه در موضوعات ۷ گانه، مبلغ هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به استان به ۹ هزار و ۶۰۰ نفر طی سه مرحله تخصیص یافت.

به گفته وی متقاضیان بر اساس اولویت تعیین شده به بانک¬های عامل استان معرفی و ۹ هزار نفر تاکنون موفق به دریافت تسهیلات شده اند.

ملکی افزود: تعداد ۴۰ هزار و ۷۵۱ متقاضی دریافت مساعدت مالی به نهاد‌های حمایتی معرفی که پس از بررسی و استحقاق سنجی، مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض به تعداد ۱۸ هزار و ۷۱۲ نفر پرداخت شده است.

وی همچنین به سفر یک روزه و کاری رئیس جمهور در شهریورماه ۱۴۰۲ نیز اشاره کرد و گفت: مجموع درخواست‌های واصله در این سفر ۲۰ هزار و ۵۱۶ بوده است.

ملکی افزود: برای تعداد ۶ هزار و ۱۷۲ متقاضی دریافت تسهیلات قرض الحسنه در موضوعات ۷ گانه، در مرحله نخست مبلغ ۵۲۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به استان به سه هزار و ۵۰۰ نفر در ۵ اسفندماه ۴۰۲) تخصیص یافته که پس از بررسی، متقاضیان بر اساس اولویت تعیین شده به بانک ملی استان معرفی شده که در حال دریافت تسهیلات هستند.

به گفته وی تعداد ۶ هزار و ۸۰۳ درخواست مساعدت مالی ثبت که برای بررسی به کمیته امداد امام خمینی (ره) ارجاع شده است.

دیگر خبرها

  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • ۱۴ هزار زوج اردبیلی وام ازدواج دریافت کردند
  • ۱۱ هزار متقاضی در اردبیل تسهیلات فرزندآوری دریافت کرده اند
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • جزئیات و شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣
  • نحوه دریافت وام ۵۰۰ میلیونی بانک ملت اعلام شد +مبلغ اقساط
  • پرداخت ۲۸۱ میلیارد تومان تسهیلات و کمک بلاعوض رئیس جمهور به مردم خراسان جنوبی
  • ◄ عملکرد ضعیف بیمه تکمیلی رانندگان کامیون/ راز قرارداد مجدد با شرکت بیمه چیست؟