Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بررسی ابعاد حادثه تروریستی در زاهدان در این کمیسیون و سفر به استان سیستان‌وبلوچستان خبر داد. به گزارش بلاغ، ولی‌الله نانواکناری طی گفت و گویی از بررسی ابعاد حادثه تروریستی در زاهدان در این کمیسیون و سفر به استان سیستان‌وبلوچستان خبر داد.

وی اظهار کرد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جلسه‌ای از وزرای کشور و خارجه برای بررسی ابعاد حادثه تروریستی زهدان دعوت به عمل خواهد آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین هیاتی از این کمیسیون سفری به این شهرستان خواهند داشت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما درباره پاکستان مطالباتی داریم. باید نگرش جدیدی در سیاست پاکستان در مبارزه با تروریسم به وجود آید. لذا احتیاج به تفاهمنامه ای بین ایران و پاکستان برای مقابله با تروریست‌ها وجود دارد تا شاهد چنین صحنه‌هایی نباشیم.

نانواکناری با اشاره به موضوع نشست مفتضحانه ورشو ،گفت:بحث هایی در رابطه با نشست ورشو مطرح است؛احساس می کنم که بعد از خروج ترامپ از برجام افکار عمومی نسبت به ترامپ و تصمیمات وی یک نگاه منفی است.

نماینده مردم بابلسر، فریدونکنار در مجلس ،افزود:صهیونیست ها به خاطر همراهی با ترامپ به دنبال این هستند که بتوانند آبروی از دست رفته خود را بازگردانند؛لذا تصمیم گرفتند در این نشست ورشو حضور داشته باشند تا بتوانند اقداماتی را در این زمینه انجام بدهند.

این نماینده مردم در مجلس دهم خاطرنشان کرد:نشست ورشو از دو جهت شکست خورد،یکی از دعوتی که از سران کشورهای مختلف کرده بودند که بسیاری از آنها آن را نپذیرفتند و دوم اینکه در این نشست‌ حداقل ها ایجاد شد و بیانیه‌ و دستاوردی نداشت؛در نتیجه شکست در این زمینه داشتند.

وی با بیان اینکه موضوع با اهمیت در موضوع نشست ورشو این بود که برخی کشورهای شرکت کننده در این اجلاس هدف از این نشست را یک اتحاد جنگی تصور کرده بودند؛مطرح کرد:در مقابل این موضوع،نشست سوچی را داشتیم که اقدام صلح‌آمیزی را بیان کرد؛شکر خدا این نشست هم به نتیجه بحث خوبی رسید و دنبال این هستند که در سوریه هم نسبت به مبارزه با تروریسم قدم های مثبتی را بردارند و هم برای صلح و آرامش در سوریه با نگاه و نظر مردم سوریه این موضوع رقم بخورد.

نانواکناری با اشاره به رفتار لهستان،تصریح کرد:در ابتدای ورود به این بحث،نگاه برضد ایران بود؛ولی با رایزنی‌های که انجام شد و قولی که خود لهستان به ما داده بود،قرار شد که این نشست در رابطه با ایران نباشد؛در نتیجه عملاً هم ورود به این بحث نداشتند، حتی یک بیانیه ساده هم علیه ایران نداشت،همچنین در کنار این موضوع نسبت به فلسطین هم قرار شده بود اقداماتی شود؛ولی با توجه به عدم حضور سران فلسطین این موضوع محقق نشد.

رییس کمیته امنیت داخلی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نتیجه نشست ورشو شکست مفتضحانه ای برای صهیونیست‌ها و آمریکا شد ،تاکید کرد:کشور ما با اغلب کشورها رابطه دوستانه دارد و لهستانی ها باید بدانند که خاطرات خوشی از ایران دارند؛زمانی که پناهندگان لهستانی به ایران آمدند،مردم ایران مهمان‌نوازی خوبی از آنها کردند و مطمئناً لهستانی ها هم باید نسبت به محبتی که ایرانی‌ها به آنها داشتند،بی توجه نباشند.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۴۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری «دوازدهمین نشست بین‌المللی مقامات مسئول در امور امنیتی» در روسیه

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، نماینده‌ی مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، علی اکبر احمدیان، بنا بر دعوت دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه، نیکولای پاتروشف، در رأس یک هیات بلندپایه‌ی امنیتی، برای شرکت در دوازدهمین «نشست بین‌المللی مقامات عالی رتبه ی مسئول در امور امنیتی» و «نشست دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس» عازم شهر سن‌پترزبورگ روسیه خواهند شد.

در این سفر، بر اساس راهبرد سیاست چند جانبه گرایی و در تداوم دیپلماسی فعال و پویای سیاسی امنیتی جمهوری اسلامی ایران، به‌ ویژه در دولت سیزدهم و به منظور ارتقاء و توسعه‌ی روابط دوجانبه، منطقه ای و بین المللی، احمدیان با همتایان خود از کشورهای روسیه، برزیل، آفریقای جنوبی، چین، هند و عراق نیز دیدارهای جداگانه ای خواهند داشت.

اجلاس امنیتی سن پترزبورگ، با سابقه ای بیش از یک دهه، از معدود رویدادهای امنیتی بزرگ سالانه در سطح بین‌المللی است که به ابتکار کشور روسیه تشکیل و به‌طور مستمر برگزار شده است. از جمله ویژگی های مهم این اجلاس مقابله با یکجانبه گرایی غرب، بویژه امریکا در عرصه‌ی امنیت بین‌الملل و نهادینه کردن روایت گری و روایت سازی مستقل در این ساحت می باشد.

اهمیت و رویکرد این اجلاس به مقوله امنیت بین الملل موجب شده تا جمهوری اسلامی ایران، ضمن استقبال از آن، از ابتدا حضوری فعال در آن داشته باشد.

در نشست سال گذشته‌ی این اجلاس، مقامات ارشد امنیتی از بیش از یکصد کشور جهان در آن شرکت داشتند که حکایت از اهمیت و اقبال بین المللی به این رویداد امنیتی دارد. اطلاعات بدست آمده از نشست دوازدهم که از روز سه شنبه (۴ اردیبهشت) در سن پترزبورگ آغاز بکار می کند، حاکی از این است که رویداد امسال نیز در سطحی گسترده مورد توجه دولت ها، مسئولین امنیتی و رسانه‌های منطقه ای و جهان قرار گرفته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • پوتین: نظم نوین جهانی باید منافع اکثر کشورها را تأمین کند
  • پوتین: روش های تروریست ها روز به روز پیچیده تر و وحشیانه تر می شود
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد
  • نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرز‌های ایران می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: برای اتفاق اصفهان نمی‌توان عنوان «حمله» را به کار برد/ اردن باید پاسخگو باشد/ در دفاع از منافع ملی با هیچ کشوری تعارف نداریم
  • ماجرای هزینه تراشی عجیب یک عضو کمیسیون امنیت ملی با اظهارات نسنجیده + عکس
  • سفر رئیس‌جمهور به پاکستان موانع توسعه روابط را از بین می‌برد
  • برگزاری «دوازدهمین نشست بین‌المللی مقامات مسئول در امور امنیتی» در روسیه