Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@11:04:30 GMT

وقف مشارکتی؛ سهیم شدن در خیر جاودانه با هزینه کم

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۴۹۷۲

وقف مشارکتی؛ سهیم شدن در خیر جاودانه با هزینه کم

به گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام جعفر جنتی 28 بهمن‌ماه در همایش نخبگان و تجلیل از 40 نخبه استان که به میزبانی سالن اجتماعات شهید نوری مجتمع جهاددانشگاهی زنجان برگزار شد، اظهار کرد: افراد با وقف مال، خود را جاودانه می‌کنند و هم در دنیا و هم در آخرت از ثمرات و برکات آن بهره‌مند می‌شوند.
وی افزود: لازم است قدردان خدمات واقفان باشیم و خود نیز در زمره واقفان خیراندیش قرار گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز مسائل اقتصادی باعث شده است که برخی از این‌که در زمره واقفان قرار بگیرند احساس ناامیدی کنند، در حالی که با حداقل مبلغ می‌توانیم اسم خود را با نیت و اراده قوی در زمره واقفان قرار دهیم.
این مسئول وقف دسته‌جمعی و مشارکتی را راهی برای مشارکت در این کار خیر با هزینه کمتر خواند و گفت: استان زنجان 50 هزار دانشجو دارد و اگر هر دانشجو ماهانه 20 هزار تومان وقف کند، در سال 12 میلیارد تومان وقف شده است که می‌توان موقوفه‌ای ایجاد کرد تا زمینه برای رفع نیاز دانشگاه‌ها را فراهم کنیم.
جنتی خاطرنشان کرد: وقف نیازمند همت، اراده و نیت است و در جامعه امروز ضروری است که با همت دانشجویان، اساتید و هیئت‌علمی بتوانیم این موقوفه را ایجاد کنیم تا سالانه پژوهش‌هایی که به مرحله صنعتی شدن و عملیاتی نمی‌رسد، به مرحله اجرا درآید.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان ادامه داد: در همین راستا، جهت حمایت از نخبگان و مستعدان زنجانی تفاهم‌نامه‌ای بین اوقاف استان و بنیاد نخبگان منعقد شده است و تصمیم بر این شد که جایزه به نام امام حسین (ع) باشد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا زنجان وقف مشارکتی اوقاف و امور خیریه وقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۴۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ یارمحمدی گفت: تغییرات سالانه ترکیب کشت در مناطق، تحت تأثیر عوامل متعدد از جمله مسائل اقتصادی شامل میزان تقاضا، قیمت بازار، هزینه های تولید، رعایت تناوب زراعی، آفات و بیماریهای مشترک با سایر محصولات کشاورزی است.

وی با اشاره به کاهش تولید و سطح زیر کشت محصول سیر در شهرستان طارم، افزود: علاوه بر موارد ذکر شده در این خصوص، کاهش بارندگی در فصل کاشت، جایگزینی سایر محصولات از جمله سیب زمینی و باقلا موجب کاهش تولید سیر در شهرستان طارم طی سال زراعی جاری شد.

مدیر جهاد کشاورزی طارم ادامه داد:‌ سطح زیر کشت محصول سیر در سال زرعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در شهرستان طارم حدود ۴۰۰ هکتار است و همه ساله برداشت سیر در طارم از اواخر فروردین آغاز می شود و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه می یابد.

وی ارقام مورد کشت در این شهرستان را شامل سیر صورتی و قرمز بیان کرد و گفت: سیر تولیدی در طارم به دلیل کیفیت بالای آن علاوه بر مصرف داخل شهرستان و استان زنجان به سایر استان های کشور از جمله گیلان و مازندران همچنین در صورت وجود شرایط به برخی کشورهای دیگر صادر می شود.

هم اکنون ۵۵۰ بهره بردار در شهرستان طارم به کشت و کار این محصول مشغول هستند و از این طریق کسب درآمد می کنند.

دیگر خبرها

  • پل تاریخی میربهاءالدین جان دوباره میگیرد
  • پیش‌بینی ما از منافع وقف در سال جاری ۲۰ همت است/ هزینه چهار هزار میلیارد تومان برای نیات واقفان
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی زنجان در دست ساخت است
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • ساماندهی محدوده پل میر بهاءالدین زنجان آغاز شد
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • توقیف ۲۳ دستگاه وسیله نقلیه مزاحم در زنجان
  • مجمع خیران مشارکتی طرح‌های محیط زیستی در ۳۱ استان کشور تشکیل می‌شود