Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی اصغر مونسان رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور در همایش ثبت آباده به عنوان شهر جهانی منبت، از صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی کشور خبر داد و گفت: از ۵۰۰ میلیون دلار حدود ۲۵۰ میلیون دلار به صورت چمدانی توسط گردشگران و مابقی از طریق گمرک کشور وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آمار ۵ میلیون ۱۰۰ هزار نفری گردشگر خارجی ورودی به کشور در سال گذشته، گفت: پارسال در بخش گردشگری توانسته ایم ۷.۵ میلیارد دلار درامد برای کشور ایجاد کنیم.

مونسان با بیان اینکه استان فارس با دو ثبت جهانی محور ساسانی و منبت آباده، افزود: کشور ایران رتبه اول ثبت شهر‌های جهانی را به اختصاص داد، که این نشان از فرهنگ و هنر مردمان این سرزمین است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور با اشاره به پتانسیل خوب ایران دز حوزه گردشگری و صنایع دستی گفت:: میتوانیم این صنعت را تقویت و ارتقا دهیم.

وی ادامه داد: در صنعت گردشگری و صنایع دستی با اندک سرمایه گذاری میتوانیم ایجاد شغل و درآمد کنیم که این نشان از از ویژگی‌های بخش گردشگری کشور به شمار می‌رود.

مونسان با اشاره به فعال بودن ۴۰۰ رشته در حوزه صنایع دستی و گردشگری گفت::سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی کشور در سال گذشته با کمک هنرمندان موفق به ایجاد اشتغال در این حوزه شده است که نقش مهمی را ایفا می‌کند.

وی افزود: جوانان به این صنعت وابستگی بیشتری نشان می‌دهند.

وی گفت: بخش صنایع دستی و گردشگری نشاط اجتماعی کمک می‌کند و ارتقا می‌دهد که این کار باعث ایجاد کارکرد اجتماعی، فزهنگی و اقتصادی می‌شود.

در این مراسم برای نخستین بار از میدان منبت کشور در آباده و همچنین تمبر اختصاصی آباده شهر جهانی منبت رو نمایی شد.
انتهای پیام/م

 همایش ثبت آباده به عنوان شهر جهانی منبت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی صنعت گردشگری صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۵۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری

به‌گزارش خبرگزاری مهر، احمد حمزه‌زاده در حاشیه جلسه کمیته فنی طرح‌های سرمایه‌گذاری صنعت گردشگری استان گفت: برای افتتاح تعداد ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری در سال جاری با رقم ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که تا به امروز دو هزار میلیارد تومان در اجرای این پروژه‌ها سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: درصد مشارکت بخش خصوصی در سرمایه گذاری این پروژه‌ها ۱۰۰ درصد پیش‌بینی شده که از چالش‌های مهم برای تحقق هدف افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی استان، تأمین ۴۰۰ میلیاردتومان تسهیلات بانکی است.

او افزود: همچنین افتتاح ۳ پروژه زیرساختی صنایع‌دستی با حجم سرمایه‌گذاری یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در سال جاری در دستورکار قرار گرفته‌است که با بهره‌برداری این سه پروژه، حجم‌سرمایه‌گذاری در بخش زیرساختی گردشگری آذربایجان‌شرقی به رقم ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

حمزه‌زاده اظهار کرد: تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری با صدور موافقت‌های اصولی برای ۵۰ نقطه مستعد سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌شرقی درکنار افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری و ۳ پروژه زیرساختی صنایع‌دستی برای یک هزار و پانصد نفر به‌صورت مستقیم ایجاد اشتغال خواهد داشت.

کد خبر 6088205

دیگر خبرها

  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد