Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدمهدی میرغضنفری پژوهشگر طب سنتی در ارتباط با تقویت نیروی جسمانی در افراد با مزاج‌های مختلف اظهار داشت: افرادی که دارای مزاج سرد و خشک هستند نسبت به سایر افراد دارای مزاج گرم احتمال بروز کاهش انرژی در آن‌ها بیشتر است؛ بنابراین این افراد باید مراقبت‌های ویژه‌ای را به خصوص در فصول سرد داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بهترین راه سالم بودن رعایت مزاج و سبک زندگی متناسب با آن است که در اصطلاح طب سنتی پرهیز نام دارد.

این پژوهشگر طب سنتی گفت: افراد دارای مزاج سرد نباید زیاد مواد غذایی همچون کیوی، ماست و دوغ بخورند همچنین محل خواب آن‌ها نباید سرد باشد و از دیدن و شنیدن فیلم و موسیقی‌های غمناک پرهیز کنند تا انرژی و حرارت غریزی آ‌نها آزاد شود و بتوانند شاداب زندگی کنند.

این متخصص فیزیولوژی عنوان کرد: افراد دارای مزاح گرم نیز باید از مصرف زیاد گرمیجات پرهیز کنند چرا که این مساله نه تنها سبب ایجاد انرژی در آ‌نها نمی‌شود بلکه کسلی و بی‌حالی را به همراه خواهد داشت.

میرغضنفری تاکید کرد: بعد از رعایت مزاج باید مصرف مواد مغذی و مقوی مدنظر باشد که برای افراد دارای طبع و مزاج سرد و خشک مصرف انجیر به صورت خشک یا خیسانده در گلاب و همچنین مغز‌ها که در صدر آن بادام قرار دارد توصیه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مصرف حریره بادام، عصاره نارگیل، آب سیب، آب به، شیره انگور، مویز و پس از آن مصرف پسته، فندق و بادام زمینی برای افراد دارای مزاج سرد و خشک که دارای کمبود انرژی هستند توصیه می‌شود.

این پژوهشگر طب سنتی گفت: مخلوط بادام با شیر گرم همچنین عسل می‌تواند نوعی معجون به شمار رود و مصرف آن در وعده صبحانه بسیار انرژی افراد دارای مزاج سرد و خشک را در طول روز تامین می‌کند

منبع: فارس

انتهای پیام/

باید‌ها و نباید‌های تغذیه‌ای برای مزاج‌های گرم و خشک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۶۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی فقهی، پزشکی عبادات و عقود افراد دارای اختلالات گفتاری

به گزارش خبرنگار مهر، نشست علمی بررسی فقهی، پزشکی عبادات و عقود افراد دارای اختلالات شنیداری و گفتاری به همت گروه فقه پزشکی مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام برگزار می‌شود.

در این نشست آیت الله محمد قائینی استاد خارج فقه پزشکی مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام و عباس مقدم عضو هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی قم، دکترای تخصصی علوم تشریح و جنین شناسی به عنوان ارائه دهنده به ایراد سخنرانی می‌پردازند و دبیر علمی نشست حجت الاسلام و المسلمین رضا احمدوند مدیر کارگروه موضوع شناسی گروه فقه پزشکی مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام خواهد بود.

زمان برگزاری چهارشنبه ۵ اردیبهشت ساعت ۱۷ در مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم‌السلام، طبقه دوم، سالن امام خمینی است.

علاقمندان می‌توانند از طریق اینجا به صورت مجازی در نشست شرکت کنند.

کد خبر 6085207 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی
  • برق خورشیدی بالکنی راهکار نوین آلمان برای انرژی سبز
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • عوارض جدی مصرف زیاد دارچین
  • ۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد
  • بررسی فقهی، پزشکی عبادات و عقود افراد دارای اختلالات گفتاری
  • کاهش وزن سریع چه بلایی سرتان می‌آورد
  • تأمین پنج درصد برق اداره‌های فارس با تجدیدپذیر‌ها