Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه ایران گفت: شنا کردن علیه موج عظیم یکجانبه گرایی نظامی آمریکا، نیاز به سرمایه گذاری، خطر کردن، شجاعت و جرأت دارد و باید ببینیم چقدر اروپا این آمادگی را دارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که برای شرکت در پنجاه و پنجمین کنفرانس امنیتی مونیخ به این شهر سفر کرده بود، پیش از ترک مونیخ در اظهاراتی درباره شکاف بین آمریکا و اروپا گفت: طبیعتا شکافی که بین اروپا و آمریکا و بین آمریکا و بقیه دنیا پیدا شده، یک شکاف واقعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: به خاطر اینکه دولتی در آمریکا روی کار آمده که می خواهد با زور و ارعاب سیاست های غیر موجهش را، حالا اگر سیاست عاقلانه بود یک بحثی بود، سیاست هایی که خیلی از مردم آمریکا، همه مردم اروپا و بقیه مردم دنیا معتقدند که عاقلانه نیست و حتی در جهت منافع آمریکا نیست را می خواهد به همه دنیا تحمیل کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: شاهد بودیم اجلاس ورشو تقریبا 90 درصد کسانی که در آن اجلاس شرکت کرده بودند، با اکراه شرکت کرده بودند، همه به ما می گفتند که به خاطر نوع روابط شان با آمریکا و نوع فشاری که آمریکا بر آنها اعمال کرده بود، انتخاب دیگری نداشتند.

ظریف گفت: این حتما یک عکس العملی دارد و این عکس العمل واقعی است. اما اینکه چقدر اروپایی ها آمادگی داشته باشند که در برابر این احساسی که نسبت به آمریکایی ها دارند که ترکیبی از احساس تحقیر و تحمیل توسط آمریکایی ها و از یک طرف احساس اینکه آمریکایی ها دارند دنیا را به هم می ریزند و آقای ترامپ دارد نظم جهانی را به هم می ریزد، بایستند، جای سوال است.

به گفته ظریف آمریکایی ها الان خودشان معتقدند نظمی که آمریکا 70 سال در شکل گیری آن نقش داشته، الان توسط آقای ترامپ به هم ریخته می شود.

وی افزود: طبیعتا از همه بیشتر کشورهای نزدیک به آمریکا نگران به هم ریختن این نظم هستند و عکس العمل و نگرانی واقعی است. اما اینکه چقدر در برابر این اقدام می کنند و آمادگی دارند برای مقابله با آن ریسک و سرمایه گذاری کنند، واقعا زیر سوال است. در سخنرانی ام گفتم نمی توانید شنا کنید بدون اینکه تَر شوید، شنا کردن علیه این موج عظیم یکجانبه گرایی نظامی آمریکا، یک حرکتی است که نیاز به سرمایه گذاری، خطر کردن، شجاعت و جرأت دارد و باید ببینیم چقدر اروپا این آمادگی را دارد.

ظریف خاطرنشان کرد: اگر الان اروپا این ایستادگی را نکند، دلیلی ندارد که بعد از پایان دوره آقای ترامپ این کشتی متوقف شود. وقتی آمریکا یک سیاستی را در یک دوره ریاست جمهوری انتخاب می کند به این مسیر ادامه می دهد، اگر اروپایی ها منتظر نشستند که دو سال دیگر دولت آمریکا عوض بشود و این کشتی به مسیر قبلی برگردد، حتما این طور نخواهد شد، آمریکا همین مسیر را ادامه می دهد؛ حالا یک مقدار عاقلانه تر و یک مقدار با سرعت معقول تر.

وزیر خارجه ایران تصریح کرد: اگر اروپایی ها تمایل دارند که یک روز خودشان را با شرایطی مواجه نبینند که آمریکا به آنها بگوید که باید رابطه تان را با چین و روسیه و دیگر کشورها قطع کنید، باید از هم اکنون در مقابل این بایستند.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کنفرانس امنیتی مونیخ ظریف اروپا آمریکا دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۶۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات آمریکایی: تحریم واحد نظامی نیتسح یهودا امروز ممکن است رخ دهد

آمریکا بزرگترین حامی مالی، تسلیحاتی، و سیاسی رژیم صهیونیستی در نسل کشی فلسطینیان در غزه محسوب می‌شود. واشنگتن علاوه بر کمک تسلیحاتی ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری سالانه به تل آویو، از زمان آغاز جنگ میلیارد‌ها دلار تسلیحات به این رژیم برای کشتار فلسطینیان ارسال کرده است. با این حال، واشنگتن گاهی برای گرفتن ژست بشردوستانه با هدف فریب افکار عمومی گام‌های نمادینی را برداشته است.

به گزارش الجزیره، ۲ مقام آگاه آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود امروز (دوشنبه) اعلام کردند تحریم‌های آمریکا علیه واحد نظامی نیتسح یهودا (Netzah Yehuda) به دلیل نقض قوانین حقوق بشری علیه فلسطینیان در کرانه باختری می‌تواند امروز به اجرا درآید. 

واحد نظامی نیتسح یهودا یک واحد نظامی اولترا اورتودوکس (بیش از حد افراطی) یهودی است که در کرانه باختری مستقر بوده و به تازگی به بلندی‌های جولان انتقال داده شده است. سربازان این واحد نظامی به دلیل باور‌های افراطی خود، تمامی سرزمین فلسطین را متعلق به اسراییل دانسته و از انجام هیچ گونه توحشی علیه فلسطینیان فروگذار نمی‌کنند. 

یشن دین (Yesh Din)، یک سازمان حقوق بشری مستقر در سرزمین‌های اشغالی می‌گوید: از سال ۲۰۱۰ تاکنون هر ۵ سرباز صهیونیستی که به آسیب به غیرنظامیان فلسطینی یا اموال آنها متهم شده است، یکی مربوط به واحد نظامی نیتسح یهودا بوده است. در حقیقت این واحد نظامی یکی از بدنام‌ترین واحد‌های رزمی ارتش اسراییل در آزار فلسطینیان در کرانه باختری است. 

اوری گیواتی، مدیر نهاد حمایت از شکستن سکوت (یک گروه اسراییلی شامل سربازان پیشین صهیونیست که منتقد اشغالگری اسراییل هستند) در این باره می‌گوید: سربازان واحد نظامی نیتسح یهودا به صورت سیستماتیک اقدام به زیرپا گذاشتن قوانین حقوق بشری می‌کنند، زیرا انجام چنین اقداماتی پیامدی درپی ندارد. 

مقامات صهیونیست گرچه اختلافات عمیقی با یکدیگر دارند، ولی در حمایت از توحش نظامیان خود علیه فلسطینیان متحد القولند. از این رو، مقامات سیاسی تل آویو از تمامی احزاب به آمریکا درباره اعمال تحریم علیه واحد نظامی نیتسح یهودا هشدار داده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ارسال مخفیانه تسلیحات دوربرد آمریکایی به اوکراین
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختار‌های جدید/ ۵ پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت جهانی اطلاعات
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختارهای جدید
  • استقرار هزاران نظامی و یک جنگنده یوروفایتر تایفون انگلیسی در لهستان
  • جنگ غزه با هدف از بین بردن بافت زندگی فلسطینی ها انجام می شود
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد
  • نظر ۶ استاد روابط بین‌الملل درباره اقدام ایران علیه اسرائیل
  • مقامات آمریکایی: تحریم واحد نظامی نیتسح یهودا امروز ممکن است رخ دهد
  • آمادگی لهستان برای استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در این کشور