Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@04:12:02 GMT

خونی که از لثه می‌آید نشانه چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۷۲۱۸

در اینجا ۶ دلیل که توجیه کننده خونریزی لثه‌ها هستند، بیشتر معرفی شده است:

استفاده از دارو‌های خاص: دارو‌های ضدافسردگی و فشار خون باعث خشکی دهان می‌شود و کمبود بزاق نیز منجر به تکثیر باکتری در دهان می‌شود؛ بنابراین لثه‌ها قرمز، ملتهب و دچار خونریزی می‌شوند. اگر احساس کردید علت التهاب و خونریزی لثه‌ها مصرف این دارو‌های خاص است به پزشک مراجعه کنید تا محصولاتی که مشکل خشکی دهان را رفع می‌کنند به شما تجویز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عدم تعادل هورمون‌ها: وقتی سطح هورمون‌ها ثابت نباشد (به عنوان مثال در دوره بلوغ، بارداری، عادت ماهانه و یائسگی) به پلاک‌های دندان که باعث خونریزی لثه می‌شوند حساس‌تر می‌شویم؛ بنابراین باید در طول این دوره‌ها توجه بیشتری به دندان‌ها نشان دهید. به عنوان مثال بیشتر از نخ دندان استفاده کنید یا دهان را به خوبی بشویید.

ابتلا به بیماری لثه: نوعی عفونت باکتریایی واگیردار در دهان است که به لثه‌ها آسیب می‌رساند و استخوان فک را فرسوده می‌کند. محققان معتقدند که بیماری لثه، علت عمده افتادن دندان‌های دائمی است. باکتری لایه محافظتی ایجاد می‌کند که به بافت لثه آسیب می‌رساند، سپس بدن به زخم و التهاب ایجاد شده واکنش نشان می‌دهد. هر چه مدت التهاب لثه‌ها بیشتر باشد، احتمال بروز بیماری‌های گوناگون از جمله حساسیت و بیماری‌های قلبی و... بیشتر است. ۸۰ درصد بزرگسالان تا حدی دچار این التهاب هستند در حالی که تنها ۱۰ درصد آنان، متوجه این بیماری می‌شوند. زیرا علائم آن به طور طبیعی در اواخر میانسالی آشکار می‌شود. با تغییر برخی عادت‌ها می‌توان این خطر را کاهش داد؛ از قبیل: مراقبت صحیح از دندان، مسواک زدن و استفاده از نخ دندان و مراجعات منظم به دندان‌پزشک.

استعمال سیگار: افراد سیگاری بیشتر در معرض ابتلا به خونریزی لثه هستند. سیگار به دلایل مختلف منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری پریودنتال می‌شود. از آن جا که سموم موجود در سیگار باعث التهاب می‌شود و واکنش ایمنی بدن را کاهش می‌دهد، افراد سیگاری بیشتر از دیگران در معرض بیماری لثه قرار دارند. به محض بروز علائم خون‌ریزی، باکتری‌های خطرناک موجود بین دندان به لثه زخمی راه پیدا می‌کند و مستقیم وارد خون می‌شود.

رژیم غذایی ضعیف: این‌طور ثابت شده که رعایت یک رژیم غذایی سالم حاوی سبزی‌ها و میوه‌ها، دانه‌های سالم، لبنیات و پروتئین، عاملی برای کاهش التهاب لثه‌ها است. مصرف ویتامین‌های دی و ث. به همراه منیزیم و روغن ماهی نیز برای سلامت لثه‌ها مفید است.

عدم رعایت بهداشت دهان: مسواک نزدن و استفاده نکردن از نخ دندان باعث قرمزی و تورم لثه‌ها می‌شود. در صورت رعایت نکردن بهداشت دهان، لثه‌های سالم در عرض ۲۴ تا ۳۶ ساعت بیمار می‌شود. استفاده از مسواک برقی که لثه‌ها را ماساژ می‌دهد و باعث شدت یافتن جریان خون می‌شود، مفید است. استفاده از دهان‌شویه و خمیردندان ضدباکتری برای کاهش تجمع باکتری در دهان مفید است. ضمن این که شما باید روزانه چند بار از نخ دندان استفاده کنید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: لثه خون مواد غذایی بیماری بیماری لثه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۷۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

علایم ام اس، غیرقابل پیش‌بینی هستند و شدت آن‌ها نیز می‌تواند متفاوت باشد. در حالی‌که برخی افراد دچار خستگی و بی‌حسی می‌شوند موارد شدید ام اس می‌تواند باعث فلج شدن، از دست دادن بینایی و کاهش عملکرد مغز شود.

در ادامه با نشانه‌های ام اس بیشتر آشنا شوید.

رایج‌ترین علائم ام اس 

ابتدا باید بگوییم که ام اس یک بیماری مادام‌العمر است، اما می‌توان آن را مدیریت کرد و محققان نیز به‌طور مداوم به دنبال درمان‌های موثرتر برای آن هستند. موارد زیر به شما کمک می‌کنند تا بدانید نشانه‌های ام اس چیست. این مشکلات ممکن است ابتدا بسیار کم باشند و به مرور تشدید شوند.

 خستگی

مشکلات بینایی

بی‌حسی و گزگز

اسپاسم عضلانی، سفتی و ضعف

مشکلات حرکتی

درد

مشکلات مربوط به تفکر، یادگیری و برنامه ریزی

افسردگی و اضطراب

مشکلات جنسی

مشکلات مثانه

مشکلات روده

مشکلات گفتاری و بلع

البته اکثر افراد مبتلا به ام اس فقط تعداد کمی از این علائم را دارند. اگر نمی‌دانید که علائم ام اس چیست، اما نگران هستید که ممکن است علایم ام اس را داشته باشید به پزشک عمومی مراجعه کنید. علائم این بیماری می‌تواند شبیه به چندین بیماری دیگر باشد؛ بنابراین لزوماً توسط ام اس ایجاد نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • فلوراید تراپی بیش از ۷۶ هزار نفر از دانش آموزان روستایی خوزستان
  • دانش آموزان روستایی خوزستان فلوراید تراپی شدند
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور