Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ارز مورد نیاز واردات مواد اولیه تولید لوازم خانگی از طریق سامانه «نیما» تأمین شده است.

به گزارش صدای ایران از انتخاب، محمدرضا پورابراهیمی در حاشیه جلسه علنی نوبت عصر روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی که از سوی ریاست مجلس مأموریت یافته بود، موضوع افزایش قیمت لوازم خانگی را مورد بررسی قرار دهد، در جمع خبرنگاران در این باره افزود: امروز در صحن موضوعی در مورد اظهارنظر غیرکارشناسی یکی از مسئولان واحدهای صنفی کشور در مورد قیمت لوازم خانگی مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این مسوولان اعلام کرده بودند که قیمت لوازم خانگی در سال 98، 40 درصد افزایش خواهد یافت، بنابراین بررسی این موضوع از سوی رییس مجلس شورای به کمیسیون اقتصادی ارجاع شد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان این که بعدازظهر امروز پی پیگیری‌هایی در این زمینه داشتیم، گفت: خوشبختانه گزارشی از انجمن لوازم خانگی در طول‌ هفته‌های اخیر در نشست مشترکی که با مجموعه وزارت صنعت داشتیم، حاکی از گشایش در صنعت لوازم خانگی است.
پورابراهیمی افزود: توضیحات مربوط به حوزه وزارت صنعت حاکی از آن است که با توجه به ثبات نسبی که در ماه‌های اخیر در نرخ ارز ایجاد شده، ارز مورد نیاز واردات مواد اولیه تولید لوازم خانگی از طریق سامانه «نیما» تأمین شده است.
وی تصریح کرد: مواد اولیه‌ای که در داخل تولید می‌شود عمدتاً از طریق پتروشیمی‌ها و کارخانه‌های فولاد است که مشکلی برای تأمین مواد اولیه تولید لوازم خانگی ندارند. 
این نماینده مردم در مجلس دهم یادآور شد: طبق آماری که در اختیار داریم، کشور سالانه به یک میلیون یخچال نیاز دارد که به بیش از یک میلیون و 100 هزار یخچال توسط کارخانه‌های دولتی تولید می‌شود. همچنین 100 هزار دستگاه یخچال نیز به صورت سالانه صادر می‌شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در تولید ماشین ‌آلات، کولر و سایر اقلام نیز گزارش‌های ما نشان‌دهنده این است که علی‌رغم وقفه‌ای که در تابستان به دلیل شوک ارزی اتفاق افتاد، تولید لوازم خانگی، مسیر خود را در فرآیند تولید طی می‌کند و در حال حاضر انبارهای کارخانجات تولید لوازم خانگی شرایط مطلوبی دارد.
پورابراهیمی گفت: وضعیت صادرات لوازم خانگی علی‌رغم توقف کوتاه مدت، در حال حاضر وضعیت خوبی است و پیش‌بینی می‌کنیم حدود 250 میلیون دلار صادرات لوازم خانگی در سال آینده داشته باشیم. بنابراین دغدغه‌ای که در خصوص این موضوع در تابستان وجود داشت، کاملاً برطرف شده است.
وی تأکید کرد: با همکاری بانک مرکزی، تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه و همچنین تأمین سایر مواد اولیه از پتروشیمی‌های داخلی به صورت مطلوب انجام می‌شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: مسیر قیمت گذاری نیز در سال‌ آینده مانند امسال خواهد بود، بنابراین ایجاد این فضا برای ترغیب مردم برای افزایش خرید جهت خالی شدن انبارهای تولیدکنندگان است.
پورابراهیمی گفت: نگرانی در مورد تولید لوازم خانگی وجود ندارد و صادرات لوازم خانگی امسال و سال آینده تقویت خواهد شد، بنابراین اظهارنظر واحد صنفی غیرکارشناسی بوده و مجلس پیگیری می‌کند که مشکلات صنف لوازم خانگی برطرف شود.
وی تصریح کرد: امروز کمیسیون اقتصادی مجلس گزارشی در این خصوص از نهادهای مربوطه گرفت و قبل از این، جلساتی با نهادهای مختلف داشتیم که لوازم خانگی نیز یکی از موضوعات مورد بررسی بود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در خصوص اظهارات اخیر، جلسه‌ای تشکیل نشد و تنها گزارشی از وزارت صنعت و مرتبطین با بازار لوازم خانگی گرفته شد.
پورابراهیمی افزود: نظارت یکی از وظایف نمایندگان مجلس است که در بخش‌های مختلف انجام می‌شود. در مورد قیمت لوازم خانگی با توجه به بحث‌هایی که اخیراً مطرح شده است، مجلس در صورت افزایش قیمت‌ها ورود می‌کند؛ امیدوارم تنها موضوع یک خبر غیرکارشناسی باشد اما اگر چنین اتفاقی بیفتد، مجلس ورود می‌کند.
وی ادامه داد: برآورد ما این است که از مجموعه نیاز کشور تنها 20 درصد تقاضای لوازم خانگی با برندهای خارجی را دارند ضمن اینکه ما تحت لیسانس شرکت‌های خارجی، در داخل لوازم خانگی تولید می‌کنیم بنابراین ممنوعیت واردات لوازم خانگی، بازار را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد. تولیدات مجموعه کارخانه‌های داخلی، مازاد بر نیازهای داخل است، با برندهای خارجی کار می‌کنند و نیاز بخشی از جامعه به برندهای خارجی را برطرف می‌کنند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اتفاقات ماه‌های اخیر موجب تقویت تولید ملی شده است.
به گزارش ایرنا، محمد طحان پور رییس اتحادیه لوازم خانگی در گفت و گوی تلویزیونی اعلام کرد که بلااستثناء سال آینده افزایش قیمت خواهیم داشت، شاید مردم منتظر اتفاقی باشند، به آنها می‌گویم که منتظر نباشید و از امروز کالاهای خود را بخرید نه آنکه به اردیبهشت موکول کنید.
علی لاریجانی در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات بودجه 98 در واکنش به اعتراضات برخی از نمایندگان درباره اظهارات رئیس اتحادیه لوازم خانگی درخصوص افزایش قیمت‌ها، گفت: اینکه 40 درصد قیمت لوازم خانگی افزایش پیدا می‌کند، خلاف است.
وی افزود: چه دلیلی دارد که اتحادیه لوازم خانگی چنین اظهاراتی را مطرح می‌کند که باعث نابسامانی می‌شود؟ از آقای پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس خواستم که این موضوع را پیگیری کند.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: مجلس اقتصاد سامانه نیما لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۷۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ هزار اتوبوس بین شهری از طریق واردات و تولید داخل تامین‌ می‌ شود

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی با اعلام رفع ۴۱۲ نقطه پرخطر جاده ای در سراسر کشور از برنامه دولت برای تامین ۵ هزار اتوبوس بین شهری برای سال آینده از طریق واردات و ظرفیت تولید داخل خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش امروز ۲۸ اسفند در خصوص جزئیات مصوبات نشست شورای عالی حمل و نقل، ایمنی و کاهش تلفات جاده ای که به ریاست معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد، توضیح داد: پنجمین جلسه شورای عالی حمل و نقل و ایمنی کشور به ریاست معاون اول رئیس جمهور و با حضور وزرای مربوطه و سایر مسئولان دست اندرکار حوزه حمل و نقل برگزار و آخرین وضعیت جاده ها و اجرای طرح های نوروزی بخش های مختلف، بررسی شد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۰ هزار نفر در شبکه حمل و نقل کشور فعال هستند، افزود: در طرح نوروزی به غیر از حوزه های حمل و نقلی وزارت راه و شهرسازی، اورژانس، هلال احمر و پلیس راهور نیز مشغول خدمت رسانی به مسافران ایام نوروز هستند که گزارشی از این حوزه ها در جلسه ارائه شد.

به گفته بذرپاش، سوانح جاده ای در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، بررسی دیگر مولفه های حمل و نقلی، عملکرد استان ها در کاهش تلفات جاده ای و همچنین آماری از بیشترین تلفات در جاده های استان های سراسر کشور در نشست شورای عالی حمل و نقل و ایمنی کشور بررسی شد.

وی در خصوص تصمیمات گرفته شده در این جلسه گفت: دو راهبرد در دستور کار شورای عالی حمل و نقل ایمنی و کاهش تلفات جاده ای است که شامل راهبرد ایمنی و راهبرد آسایش و آرامش مسافران است. در بخش ایمنی رفع نقاط پر حادثه در دستور کار بود. در ابتدای سال جاری که جلسه شورای عالی برگزار شد مقرر شد تا ۸۷۸ نقطه در توافق بین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با پلیس راهور فراجا رفع خطر شود که تعداد قابل توجهی از آن ها برطرف شده و باقی نقاط نیز سال آینده برطرف می شود.

ناوگان عمومی بین شهری در سال آینده توسعه می یابد

عضو کابینه دولت سیزدهم افزود: در حوزه ایمنی، برنامه توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی را در برنامه داریم.

بذرپاش با اشاره به اینکه در بخش اتوبوس کمبودهایی وجود دارد، توضیح داد: کارگروهی به دستور معاون اول رئیس جمهور تشکیل و توافق شد تا در سال آینده هر آنچه که در توان داریم از ظرفیت داخل و همچنین از طریق واردات برای تأمین اتوبوس بین شهری استفاده شود.

۵ هزار دستگاه اتوبوس بین شهری برای سال جدید تأمین می شود

وی تأکید کرد: در این جلسه تأکید شد تا ارز واردات اتوبوس را بانک مرکزی تخصیص دهد و مقرر شد تا با مساعدت بانک مرکزی این کار انجام شود و شبکه بانکی برای تسهیل در این بخش به کمک بیاید. هدف گذاری برای تأمین اتوبوس بین شهری برای سال آینده معادل ۵ هزار دستگاه است.

بذرپاش با یادآوری اینکه امسال و سال گذشته تامین کشنده ها رشد خوبی داشت، گفت: در سال جاری و سال گذشته رقم کشنده ها در حوزه ناوگان تجاری به رقم مناسبی رسید و در برنامه است تا تامین اتوبوس ها نیز سال آینده انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی گفت: با موافقت معاون اول رئیس جمهور مقرر شده است تا برای تأمین اتوبوس در سال آینده بیمه ها سرمایه گذاری کنند و بیمه خسارت بدنه برای تأمین مالی در سایر بخش ها فعالیت داشته باشد تا سال آینده سفرهای ایمن تر و با سوانح کمتر داشته باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۵۰۰۰ اتوبوس بین شهری از طریق واردات و تولید داخل تامین‌ می‌شود
  • ۵ هزار اتوبوس بین شهری از طریق واردات و تولید داخل تامین‌ می‌ شود
  • ۵ هزار اتوبوس بین شهری از طریق واردات و تولید داخل تامین می‌شود
  • هنگام خانه‌تکانی لوازم بازیافتی را دریابید
  • چشم تولیدکنندگان شیرخشک به دستان بانک مرکزی/ پرداخت مابه التفاوت به زمان نیاز دارد+ عکس
  • افزایش قیمت برخی لوازم خانگی؛ دردسر فروشگاه‌های بزرگ برای مغازه‌داران خرد
  • قیمت برخی از شرکت‌های لوازم خانگی افزایش یافت/ دردسر فروشگاه‌های بزرگ برای مغازه‌داران خرد
  • هوم جیم یا باشگاه خانگی چیست؟
  • عرضه ۲ میلیارد دلار لوازم خانگی قاچاق در کشور/ صادرات به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • فولاد سبز؛ راهکار کاهش قیمت مواد اولیه‌ی آهن آلات ساختمانی